Laastari ja kummallinen kierto

Heipä hei vaan kaikki vanhat ja uudet Liberolaiset! Siitä onkin n. puoli ikuisuutta kun oon viimeksi visiteerannut täälä tai oikeestaan yhtään missään muuallakaan... :D Lapset ja koirat vie mun kaiken ajan. No mutta, asiaan. Mulla on siis käytössä Evran laastari, ollut nyt viime kesästä asti. Edellisen kierron lopetin 12.2. illalla, tyhjennys alkoi vasta 15.2. ja kestikin vain muutaman päivän, kun normaalisti alkaa heti seuraavana päivänä ja kestää koko viikon. Noh, ettei homma kävisi liian yksinkertaaseksi, alkoi vuoto uudelleen tän kuun alussa ja kesti taas muutaman päivän. Siteeseen ei juuri mitään jäänyt koko päivänä, ihan kirkasta kama oli. No nyt, kun elellään joko KP29 tai KP31, ei tyhjennystä kuulu ei näy. Lasketaanko kierto alkavaksi näin ehkäisyä käytettäessä siitä ensimmäisestä ehkäisyttömästä päivästä vai vasta tyhjennyksen alusta? Kettu kuittaa. Nyt mietin että mit vit? Kertokaa nyt mikä minnuu vaivaa!

14.3.2016
RJ89
RJ89

Onpas tää uus Libero ihan hanurista, ihan sillei btw... :D

Mutta joo, oon toki ollut yhteydessä gyneen, kuten jo kommentoinkin asiaan. Ja oon myös tehnyt kaksi negaakin, senkin jo kerroin. :D

Ja tämä on siis eka kierto kun on tällaisia kummallisuuksia, muuten on ollut tosi tarkka kierto. Siksi mää vähä ihmettelin.

Nyt kuitenkin alko ihan normaalit menkat, että joku jonkun sortin hormonihäikkä se sielä kurkisteli.

Ps. Yritän aktivoitua. :D

16.3.2016
RJ89
RJ89

Min en tie laastareista, mutta hormonikierukassa mulla ainakin ekat 3-4kk vuosi koko ajan enemmän tai vähemmän, sitten loppui kokonaan. Ihan harvoin tulee tiputtelua, niin että pikkuhousunsuojalla pärjää. Ei mitään käsitystä kierrosta, ei mitään säännöllisyyttä noilla tiputteluilla...
Saa nähdä jos ja kun joskus ottaa pois miten käy 😬
Ja itekin olen tehnyt pari kertaa varmuudeksi raskaustestin kun ollut hirmu paha olo ja hirveä väsymys, mutta joutuneet ilmeisesti vaan unenpuutteesta.

15.3.2016
Minnie
Minnie

Moi vaan RJ.
Kysymyksestäsi en tiedä.

15.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En mie muusta tiedä mutta moi vaan! 🙋

14.3.2016
misukka
misukka

Jaa juu ja gynelle soittelin jo kun vuoto alkoi kesken kaiken että tuunko heti vain hetken päästä näytille. Olin siinä vaiheessa kerinny tehdä jo kaks negaa kun oli niin kummallinen se tyhjennys.

14.3.2016
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...