Hyvä lasten traktori/kaivuri

Mikä ois hyvä ja kestävä polkutraktori/kaivuri pihalle kesäksi? Pojalla 3v synttärit toukokuussa ja mietin jos ostais synttärilahjaksi. Kovasti tykännyt kun jossain päässyt käyttämään.

14.3.2016
Minnie
Minnie

Me ostettiin kolme vuotta sitte halpahallista polkutraktori johon saa narun keulaan ja kärry on perässä..hyvin tuo on tuolla rämäpäällä kestäny vaikka halppis versio onki

16.3.2016
memmu
memmu

Plaston polkutraktori ja peräkärry. Kestää isommankin lapsen painon, kokemuksella.

16.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihanaa, kun lapset osaa arvostaa tavaroiden historiaa. 😊

Kaiken kun ei todellakaan tarvitse olla aina uutta.

Meillä moni käyttötavara tosin on uusi. Esikolle kun ostaa, niin noita käyttäjiä kuitenkin on jonossa.

Keskimmäiselle ja etenkin pienimmälle jo miettii, että tarviiko uutta olla.

15.3.2016
misukka
misukka

Mä nostan tätä, jos joku ko omaava huomais...

Joo, Misukka, tuota vähän pelkäsinkin että jos on ihan hepponen....
Saa nähdä onko varaa John Deereen, vois tietty vähän käytettynäkin etsiä....
Meillä ei lapsia haittaa hitustakaan jos jonkun vanha. Aina kaikesta kysyvät kenen tää on ollu? Siis ihan uusistakin, ovat tottuneet että paljon serkkujen vanhoja ja jopa ihailevat sitä 😍
Tilanne voi kyllä iänmyötä muuttua, mutta kiva ainakin nyt näin!

15.3.2016
Minnie
Minnie

Ei kokemusta just tuosta traktorista mutta muutoin smobysta kyllä ja valitettavasti se on vähän semmoinen hempula halpismerkki.

Meillä pojilla Agrimarketista ostettu John Deere - polkutraktori eikä ole mennyt 7 vuodessa miksikään. Mitä nyt tarrat vähän kärsineet ulkosäilytyksessä. Mukana peräkärry, saa vetonarun ja polkimien etäisyyskin säädettävissä. Kalliimmassa versiossa olisi tuo kauhakin.

Ei siis tosiaan ole mikään halpa, mutta kestääkin aika paljon. Meillä sillä ajeltu kivetyksellä, hiekalla ja nurtsilla. Varaosiakin saa jos jotain hajoaa.

14.3.2016
misukka
misukka

Meil on hiekkalaatikko tuolla järven puoleisella pihalla, missä muuten nurmikkoa ja sitten etupihalla kova sorapiha, jossa ei parkkipaikan vuoksi paljoa tilaa leikkiä, niin tod näk olis takapihalla.
Mietin noita renkaita, et mahtaako niillä pystyä polkemaan nurmikolla?! 😬
Joissain traktoreissa on nokan alla narulle paikka, josta saa sitten vedettyä....

Toivottavasti jollain täällä olis tuota mallia ja kokemusta siitä...
Tää kiinnosti mua sen takia että ois monipuolinen. Kauhat ja lava. Poika on kova konemies ja kauha kyllä tarvii traktorissa olla, muuten tulee pettymys 😅

14.3.2016
Minnie
Minnie

Niin ja kun tossa tosiaan kauhat yms. Niin voi olla ettei sillä muutenkaan paljon polkea malta.. Tai on ainakin sitä muutakin aktiviteettiä

14.3.2016
Vipe
Vipe

Tosiaan meidänkin poika ennemmin pienikokoinen, vaikkakin nyt tullut pituutta ihan mukavasti. Ei oo yltäny missään muissa polkutraktoreissa polkimille, eikä kyllä vielä varmaan tuossakaan... Ajattelin ettei sit välittäis siitä. Ensin saa työntää selkä vääränä ja leikkiä muuten ja ehkä ensi kesänä ylittäisi....

14.3.2016
Minnie
Minnie

Ja jos hankit niin tulehan kertoon kokemuksia 😊

14.3.2016
Vipe
Vipe

Minnie,mulla ei valitettavasti ole kokemusta tuosta,eikä muustakaan merkistä.. Paitsi joku joka meillä ollut pienenä taitaa olla edelleen ehjä,muttei hajuakaan mitä merkkiä oli..

Sellainen vaan tuli mieleen että onko teillä poika normi 3 vuotiaan kokoinen..? Kun tuossahan toi ikäraja on osittain ehkä sitäkin että yltyy polkimille..

Meillähän meinaan pojan kanssa tuollaisten lelujen kanssa on se ongelma että on niin pieni kokoinen ettei yltä polkee noissa missään.. Siis ehkä nyt jo yltää,mutta siis ymmärsit ehkä..

Toisaalta tossa paljon muutakin kuin pelkkä se polku idea,niin voi toki käyttää jo muutenkin kuin ennekuin yltää polkimille.. 😊 Mutta sellainen pointti vaan itselle mieleen kun toi lapsi on samankokoinen kuin 1-1,5 vuotta nuoremmat lapset..

14.3.2016
Vipe
Vipe
14.3.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...