PERJANTAI!

Hyvää huomenta! Mitäs muiden perjantai päivään kuuluu?

11.3.2016
Vipe
Vipe

Kiitos nemimilla,Misukka ja PM

11.3.2016
Vipe
Vipe

Me ei siis vielä vaihdettu niitä pohjia.

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihanaa Vipe.
Huiskuttimelle, meillä Unipuu-kerrossänky nyt keskimmäisellä ja tytöllä. Aiemmin ollut meidän pojilla. Ostettu Askosta. Meillä ollut levypohjat, hyvässä kunnossa, mutta sälepohjat on hengittävämmät, sanoi mies, joten sälepohjat tuli Askosta. Unipuu-kerrossänkyä myydään jälleen Askossa. Patjat on moneen kertaan vaihdettu. Ne on vaahtomuovipatjat ja siinä ohkainen sijauspatja, jota tyttö kokeili peittona. Nekin Askosta.

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihana pikku papunen 💖

Onnea!

11.3.2016
misukka
misukka

Vipe! ❤ ihanaaaaa & onnittelut!💐 😍

11.3.2016
NemiMilla
NemiMilla

Niin niitä kuulumisia.. 😍
Sellainen pieni papuhan siellä oli sydän löi hyvin ja kaveri oli muutaman päivän oletettua ikää isompi.. Lääkäri ehti todeta että liikettä ei varmaan vielä nähdä,niin pikkukaveri näytti että osaa hän liikkua 😘 eli pientä liikettäkin näkyi ja kädet oli jo erotettavissa pienenä ulokkeena 😄

Ja ei siinä vielä kaikki! Lääkäri oli ihan kamalan mukava tyyppi! Se sanoi jo alkuun että koska monet tulee jo 6 viikolla jolloin ei juuri mitään näe niin hän on antanut samaan hintaan uuden ultran parin viikon päähän ja tasapuolisuudeksi tehnyt sen kaikille ja sanoo sen heti ettei joku luule että hän näki jotain huolestuttavaa ja siksi tarjoaa uutta aikaa.. Mulle ultran jälkeen sanoi että näkyi niin hyvin ja kaikki näytti tosi hyvältä niin ei ole pakko tulla mutta että saan tulla jos haluun ja totta kai haluan! Jotenka siis 9 viikolla uusi ultra 😍 ja siitähän ei nt-ultraan enää pitkää aikaa.. Eli kiva välietappi ja tosi hyvillä mielin olen!

Ja siis yksi vaan oli,mikä sekin helpotus 😄 kikuleita ei vielä näkynyt 😝

11.3.2016
Vipe
Vipe

Mistä PekkajaMatti ne ostitte?Meillä on huonossa kunnossa ton kerrossängyn patjat ja nyt kun muutetaan niin vois kyllä uusia patjat😊

11.3.2016
huiskutin
huiskutin

Päivän urakka siis valmis ja juuri ajoissa 😊

11.3.2016
misukka
misukka

Me saatiin vihdoinkin ne patjat ja sälepohjat nuorimmaisten kerrossänkyyn. Sijauspatjat kuuluu patjapakettiin myös.

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vipen kuulumisia odotan, kuten varmasti moni muukin.

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heiduska, ei siihen heikotukseen tarvii mitään lentsua, ihan toi raskaus riittää. Mulla noilla viikoilla aina olo jo sellainen, ettei happi oikein kulje ja puuskuttaa ku veturi pienestäkin ponnistuksesta. On se kroppa jo noilla viikoilla aika kovilla.

Ihme väsy iski tossa kahden aikoihin. Menin pienen kaveriksi pötkölleen ja hyvin nukutti. Hetki sitten könyttiin ylös. Mä olisin kyl voinu jatkaa unia oikein hyvin.

Jospa mä tuolle pienelle annan jotain välipalaa. Sit täytyy ruveta miettii päivällisen toteutusta. Broileririsottoa meinasin. Täytyy noi isommat pojat huikkasta huoneestaan leikkii pienimmän kaveriksi.

Me annettiin tuolle pienelle luukkukirja synttärilahjaksi. Se on ihan rakastunut tuohon kirjaan. Äsken luettiin läpi ja nyt tutkii sitä omin nokin. 😄

11.3.2016
misukka
misukka

Ou nou Vipe. Kalasoppaylläri 😨

11.3.2016
misukka
misukka

Onko vähän ironista tai jotain että kun hehkutan hyvää fiilistä niin aamiainen lentää kaaressa ulos 😅 Pääsi kalakeitto yllättään.. Aamulla aamupalalla ja rannekkeilla tuli sen verran hyvä olo,että otin rannekkeet pois kun oli peppu pesua kun muuta missä ovat vähän tiellä.. Noh,sitten laitoin ruokaa evääksi kerhoon lapsille ja olin ottavinani kaapista eilen valmiiksi tekemääni kanakastiketta,mutta otinkin rasian jossa oli kalakeittoa,no se löyhkä (anteeksi kun puhun ruuasta näin) sai mut sekunnissa voimaan järkyttävän pahoin ja siinä tuli aamiainen ylös.. 😭 mutta muuten ollut sitten taas ihan ok olo rannekkeiden avulla toki,ilman niitä en pystynyt oleen enää ton kalasoppa episodin jälkeen..
Kiitos kaikille tsempeistä tulen kyllä kertoon ja toivottavasti jotain hyviä kuulumisia..

Heiduska ei mulla kyllä tekis mieli syödä mitään,mutta pakko on ku syömättömyys pahentaa vain oloa.. Aamullakin ihan pakko syödä pahaolo pois.. Ennen sitä seurasi oksennus,mutta noi rannekkeet auttanut sillei että huono olo on vain lievää eikä tule ylös jos ei lasketa tän aamuista.. Tsemppiä sulle loppuraskauteen ja verikokeisiin..

Misukalla ollut ihanan leppoisan kuuloinen aamu ja ihana pieni 😍 muista nauttia levosta tänään koko viikonlopun edestä.. Musta tuntuu että meilläkin kaikki menot kerääntyy viikonlopulle,jos ei muuta niin sitten harrastuksia.. 😅

Joista aasinsillalla siihen että Tuvituksen pojalla alkaa tosi kivan kuuloinen harrastus.. Juurikin monipuolisuuden kannalta jo nyt ja sitten myöhemmin on ehkä helpompi sanoa mitä haluais harrastaa vähän enemmänkin.. Täälläkin päin oli joskus (mutta muistaakseni joillekin n 5vuotiaille) sellainen että käytiin lähes kaikki mahdolliset lajit läpi sillei että aina ihan kyseisen lajin seura piti harkat kulloinkin ja sitten sai halutessaan siirtyä harrastaa kyseistä lajia jos joku sytytti kovasti ja toki sai myöhemminkin siirtyä että ei sitä pitänyt heti päättää ja siis vaikka otti jonkun harrastuksen sai toki jatkaa sitä mistä oli kokeilua kaikesta.. Sellainen on kiva kun ei pieni lapsi välttämättä osaa sanoa mitä haluaa harrastaa eikä tiedä edes mitä kaikkia lajeja ois mahdollista harrastaa..

Pigletin perheelle oikein hyvää synttäri viikonloppua!
Ja jollain oli 3v neuvola olikohan Katja? Joka tapauksessa tsempit sinne toivottavasti reipas lapsi..
Muuta en nyt muistakaan..

11.3.2016
Vipe
Vipe

Hyvä, että varmistat lähetteen olemassaolon.
Tuohon hepatoosiverikokeeseen pitää olla paastonnut, varmista tuntimäärä terveydenhoitajaltasi. Joka tapauksessa yöpaasto, ja aamulla labrassa verikoe.
Jos sulla on arvot koholla ja hepatoosi todetaan, siihen on lääkitys. 16 vuotta sitten kun esikoinen syntyi kesällä, ei lääkitystä vielä ollut olemassa. Mulla sitten synnytys käynnistettiin.
Voimia vauvan loppuodotukseen!

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heidille, tarkistetaanko sulta maksa-arvot?
Onko sulla lähete verikokeeseen? (Koska kutinaa on).

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pigletille kivoja synttärivalmisteluita ja ihanaa juhlaviikonloppua!

11.3.2016
misukka
misukka

Huomenta 😃

Tuvituksen esikon harrastus kuulostaa kivalta. Noin löytyykin varmasti helpommin harrastus, joka kiinnostaa. Ja kivaa vaihtelua ihan tuollaisenaan.

PMn perheeseen sänkyprojektiin intoa.

Vipelle tsemppiä päivään ja ultraan. Jännää! Tuu sit kertoo montako löytyi 😜 Mies raasu joutuu nyt pitkään odottaa sitä sukupuolitietoa. Meneekö ihan kesäkuun puolelle jopa. Oi voi. Sinnehän on pieni ikuisuus.

Ja samalla ihan hetki vain. Miunkii pitäis työjuttuja ruveta tosissaan miettimään. 😔

Minnielle hyvää työpäivää! Vitsit, kunpa täälläkin olisi joku tuollanen tehtaanmyymälä josta sais edukkaasti lihoja. Onhan täällä toi fb-rinki jossa tuottajilta saa lihat suoraan mutta ko en oo facessa ni tiedä yhtään hintaluokkaa saati milloin jakelua on.

Meillä pienin heräs vasta kuuden jälkeen. Olin kyl ihan pöllämystynyt moisesta uneliaisuudesta. Ja sit pötköiltiin ja pyörittiin sängyssä ysiin asti. Keskimmäinen tuli kans punkkaan pötköttää ja pöllöilee kuopuksen kanssa ni mä sain vähän koiranunta torkkua vielä.

Tämä ilta olisi mukavasti rauhallista kun kenenkään ei tarvii mennä mihinkään. Ihanaa. Viikonloppu onkin yhtä kiitoa kun lauantaiaamuna on miniturnaus Lohjalla, siellä ollaan aamupäivä esikon kanssa. Sit muu jengi kyytiin ja lähdetään mun porukoille illaksi. Sunnuntaina olis keskimmäisen kiekkokoulu. Siirretty tänä viikonloppuna pelin takia sunnuntaille. Se menee hitusen ristiin Veikkolan kirppiksen kanssa joten isännys vienee keskimmäisen ja mä lähden pienimmän kanssa kirppistä kiertää yhden tutun kanssa. Esikolla on futistreenit, siihen mun pitäis yrittää keretä takaisin. Ja illalla tanssitunti. Viikonloppuna ei kauheesti tarvii lepäillä.

Oi tuota meidän pienintä. Hän kävi halimassa keskimmäisen ja tuli mun luokse osotellen makkariin päin. Hän halusi nukkumaan 😍 Voi suloisuus!

11.3.2016
misukka
misukka

Huomenta!
Vipelle oikein paljon tsemppiä ultraan!!
Tuvituksen esikon harrastus kuulostaa tosi kivalta!
Innostuis varmasti molemmat meidänkin lapset!

Poika herätti 7ltä. Lapset nukkui yön hyvin, ite heräilin sata kertaa.
Aamu on kuitenkin jo hyvin valjennut, päivän piteneminen piristää! 😊
Pilvistä on, mutta eiköhän se aurinkokin pilkahda jossain välissä.
Meen töihin vasta 14sta, joten ehtii tehä kotihommia tässä ensin.
Eipä erityistä.
Ehkä leipois taas jotain hyvällistä 😋

Mies toi eilen tehtaanmyymälästä alelihoja ison kassillisen niin nyt saa valita mitä haluaa laittaa lähipäivinä ja mitkä laittaa pakkaseen.
Onpahan pariksi kuukaudeksi lihapuoli.

Mukavaa perjantaita kaikille!

11.3.2016
Minnie
Minnie

Vipelle hyvää työpäivää ja tsemppiä ultraan.
Meille tulee kerrossänkyyn sälepohjat ja uudet patjat.
Siinä sitten miehelle ja keskimmäiselle puuhaa viikonlopuksi, kun pitää ensin koko kerrossänky purkaa ja taas koota.
Mukavaa perjantaita kaikille.

11.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä itse asiassa aikalailla hyvät perjantai fiilikset.. Pikkaisen etova olo,mutta rannekkeiden avulla sen verta vanha ettei kakoa tarvi ja pystyn tässä vähän pientä "esiaamiaista" syömään 👍 Lisäksi tänään varhaisultra töiden jälkeen,vähän toki jännittää että löytyykö sieltä sykettä,mutta tää pahoinvointi antaa aika paljoa toivoa sille että jotain löytyy.. Sitten illalla meen vielä kaverin tuppereille.. 😊 Eli siinä se päivä sitten aikalailla onkin..
Eka tietenkin töitä,kerhoon mennään ainakin hoidokkien kanssa,omista en vielä tiedä,varmaan haluavat (ainakin esikko) jäädä isin kanssa.. Sitten eipä ole kai muuta tässä päivässä kun vaan jännityksellä odotan että kello tulee viis 😂 varmaan aika matelee..
Hauska muuten kun esikoisesta ei haluttu kumpikaan tietää sukupuolta eikä näin ollen kysytty,toisesta mä tahdoin tietää vaikka mies oli vastahakoinen ja nyt olis sitten miehen vuoro päättää ja nyt se sitten haluaakin tietää ja ilmeisesti kovasti,kun kysyi eilen:"niin siellä ei varmaan huomenna vielä voi sukupuolta nähdä" 😂 sanoin että se on sellainen pieni papu josta ei nää juuri muutakaan,että lähinnä sinne mennään katsoon että on syke ja että raskaus on oikeassa paikassa 😄 Ja että sitä sukupuolta kun ei nää vielä edes siinä seuraavassa ultrassa vaan vasta kesällä rakenne ultrassa.. 😄

Ja kesästä puheen ollen,sain sovittua itselleni kesälomankin ja mies pitää ainakin kaks viikkoa samaan aikaan,kaiken jos mahdollista 😊 Toki onhan kesään vielä aikaa,mutta auttaahan se jaksamaan kun edes tietää että lomaa on luvassa 😂

Kai mä lopetan lörpöttelyn ja rupean puuron keittoon..
Ai niin Jermulle eiliseen onnea runkosarjan voitosta 😄 joko on play Off kausikortti hankittuna?

11.3.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...