Sea band pahoinvointi ranneke?

Onko kellään henkilö kohtaisia kokemuksia moisista? Suuntaan tai toiseen.. Mulle yksi äiti vinkkas tota.. Ajattelin jos kävis hakemassa apteekista.. Miten muilla onko auttanut yhtään vai ei? Onko hankala asettaa oikealle kohdalle? Paketissa varmaan ohjeet kyllä siihen.. Ja miten kun paketissa kaks,niin käytetäänkö siis molemmissa ranteissa vai olojen mukaan?

8.3.2016
Vipe
Vipe

Vastauksia jo tullutkin.. Mulla siis ainakin se että piti jonkun aikaa niin vaikutti pitkään senkin jälkeen kun otti pois.. Toki sitten kun tuli löysemmiksi piti myös pitää enempi..
Mutta ei tosiaan tarvi pitää koko ajan.. Omien olojen mukaan tietenkin..

13.3.2016
Vipe
Vipe

No mulla ainakin tuota pienintä odottaessa kun kävin akupunktiossa, ni ne akupisteet kipeytyi. Joten tuskin kukaan pystyy ihan jatkuvasti noita pitämään ilman, että on ranteet kipeänä.

Akupisteet yleensäkin on vaikutukseltaan pidempiaikaisia kuin vain se aktiivinen paineluhetki.

Ja onhan hyvä muutenkin tauottaa välillä ja katsoa millainen olo on ilman.

13.3.2016
misukka
misukka

Pidetäänkö noita jatkuvasti?

13.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ne painaa ranteessa akupunktiopistettä.

Teho riippuu oman kehon vasteesta akupisteiden paineluun.

13.3.2016
misukka
misukka

Onko noi rannekkeet jotain magneettituotteita vai mihin teho perustuu?

13.3.2016
Minnie
Minnie

Kii,kiitos vastauksesta.. Toivon että itselläkin helpottais jo viikolla 8 eli ihan pian..

Mä siis hain noi rannekkeet silloin kun kyselin,mutta onhan tänne silti kiva saada kokemuksia,jo vaikka tulevaisuutta varten muille jotka kärsii samasta ja miettii rannekkeita..

Mulla siis noi rannekkeet oli taivaanlahja! En ole sen jälkeen oksentanut kuin kerran ja silloin ei ollut rannekkeet kädessä ja kalakeiton haju pääsi yllättämään..

Aluksi en tuntenut ollenkaan huonoa oloa,mutta nyt päiväpäivältä se huono olo iskee enempi ja enempi läpi.. Ei silti niin että oksentaa ois tarvinut.. Ajattelin että joko pahoinvointi pahentunut niin että ilman rannekkeita se olisi todella pahaa jo tai sitten rannekkeet löystynyt sen verran ettei paina enää niin kovasti ja liikkuvat paikoiltaan.. Ostin nyt sitten uudet rannekkeet testiin ja vanhat aion riskillä pestä koneessa,jospa kutistuis vähän menemättä pilalle.. Nyt aluksi ainakin tuntuu että ehkä auttaa paremmin nää uudet rannekkeet, mutta huominen sen varmaan paremmin näyttää että oliko todella rannekkeen löystymisestä kii vai onko pahoinvointi vain lisääntynyt..

Mutta tulen kertomaan tuloksia ja myös miten rannekkeille pesussa käy.. Toivottavasti hyvin koska jos ostaa aina kahdet per viikko niin kalliiksi tulisi.. Sitten on vaan pärjättävä näillä..

Mutta ainakin tän käytön perusteella suosittelen ja kyllä noi löystyneet rannekkeetkin kuitenkin jotain auttaa..
Ja vaikkei pahoinvointi nyt lähtenyt täysin vaikka ensi päivät oli rannekkeilla täysin oireettomat,niin olen kuitenkin kiitollinen niistä sillä oksentelun ne ovat poistaneet..

Ruokahalua ei edelleenkään ole,mutta pystyn tekemään ruokia yökkäämättä ja pystyn jopa syömään ja pitämään sisälläni ruuan.. Se on jo ihanaa,pieni pahoinvointi ei siinä haittaa 😊

12.3.2016
Vipe
Vipe

Mulla on kaikissa raskausksissa ollut 6-8 viikon ympärivuorokautinen pahoinvointi ja oksentelu. Pidin ekassa raskaudessa rannekkeita sinnikkäästi ainakin 5 viikkoa, mutta ei auttanut yhtään.mikään, ei auttanut kuin ajatus siitä, että se menee vielä joku päivä ohi...
Tarkoitus on pitää molempia yhtäaikaa. Ohjeellinen oikea paikka on kyllä helppo löytää.

12.3.2016
Kii1
Kii1

Ja tiedän että jotkut kärsii pahemmastakin pahoinvoinnista,mutta mä oon jo tähän aika loppu.. Mulla tässä kuitenkin 4 pientä huollettavana ja ainoana lepohetkenä koululainen lisäksi,sairaslomalla en oikein yrittäjänä voi jäädä eikä luontokaan antaisi periksi ja eipä siitä hyötyä kun omiakin on kuitenkin tossa kaks.. Ja mies viikot pois että aamusta iltaan porskutettava täysin yksin,niin jos pahoinvointia sais edes asteen lievemmäksi niin oisin onnellinen..

8.3.2016
Vipe
Vipe

Sellaista pohtinut.. Tolla "maitokuurilla" olen tänään pystynyt olla oksentamatta yhtä kertaa lukuun ottamatta,mutta sitten taas vastaavasti ollut ihan jatkuva paha olo.. Eli on auttanut,muttei sitten taas kuitenkaan,koska olo on muuten pahentunut..

8.3.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...