Ystäviä

Heips, Oliskos jkl suunnalla uusia äiti/isi tai perhe ystäviä. Voisi kahvitella, olla lasten kanssa ulkona, lenkkeillä, jakaa kokemuksia yms. Täällä olisi 29v uusioperheen äiti jolla 4 lasta. kaksi 10v, 8v poikaa ja 2v , 8kk tyttö. Asun muuramessa, mutta ei ole ongelma vaikka asuisit jklssä muualla. Olisi kiva tutustua vaikka vähän aluksi s.postilla. silu.kallio@gmail.com :)

6.3.2016
baby pumpkin
baby pumpkin
17-month-old baby

Mäkin niin mielelläni tutustuisin uusiin ihmisiin, mutta oon tällä hetkellä niin kiireinen että en kerkeä tavata ketään :( Mutta toki sähköpostia kerkeisin kirjoitella ainakin alkuun! Mulla on tosiaan työt, 3v poika ja vapaapäivinä luen pääsykokeisiin ja yritän käydä salilla. Pääsykokeet on ohi toukokuun jälkeen, joten sitten toivottavasti helpottaa kiire! Ja tosiaan toinen lapsi ois näillä näkymin tulossa jouluna! Oon 26v ja jyväskylästä :) Mulla on sähköposti tii0313@yahoo.fi En ole toistaseksi halunnut "tulla tunnistetuksi", kun välillä henkilökohtaisuuksia tänne kirjotellut, niin siksi tuommoinen epävirallinen libbesähköposti :)

24.4.2016
Tii03
Tii03

Heippa! Täällä olisi 26v neljän pienen äiti, joka odottaa viidettä jouluksi. Asutaan jyvskylässä. Olisin myös mielelläni valmis tapaamaan uusia lapsellisia. :)

23.4.2016
Narmar
Narmar

Täällä myös yhden 1 vee pojan äiti vaajakoskelta. Haluaisin kanssa lisää mamma kavereita ja olisi kiva viestitellä ja vaikka tavata leikin yhteydessä. Viestiä voi laitella nina.rouvinen@gmail.com.

9.3.2016
Aminami
Aminami

Moikka. Mulle voi laittaa viestiä tarvti87@gmail.com
Itellä on yksi lapsi. Tyttö, joka täyttää 2 vuotta tämän kuun loppupuolella. Asutaan Laukaassa.

8.3.2016
Tarvti87
Tarvti87
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...