Suntishuomenet!

Hyvää huomenta vaan kaikille!

6.3.2016
misukka
misukka

Päivää kaikille.
Vipe olikin saanut tekstin jo läpi. Mä en saanut äsken. Vipelle leppoisaa päivää.
Nukuin yöllä 9 tuntia, aamulla oli levännyt olo. Myös tyttö nukkui yön heräämättä.
Kiva, että nki on kanssa saanut nukuttua hyvin.
Pigletin tytölle onnea uusista taidoista.

Kaikille kivaa päivää.

6.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta.. Tai päivää se ehkä on,mutta vasta heräsin..

Misukka meillä vähän toi sama kun pojan karate on 13.30 niin ei mitään isompia ehdi ennen sitä eikä sen jälkeen,niin sinänsä hassussa kohtaa.. Harmi että teillä pienempi käynyt kierroksilla,jospa ens yö menis paremmin.. Hauskaa tanssi tuntia..

Piglet,tottahan pienen oppiminen on aina suuri asia,etenkin äidille,oppi mitä tahansa ja milloin tahansa 😍 toki ymmärrän että sinulle ehkä vieläkin suurempia juttuja.. Ja tuo talvikengillä kävely,on jopa ulkoilua helpottava taito ja varmasti lapsellekin tosi kiva juttu..

Nki,hyvä että olet saanut nukuttua hyvin,suosittelen kyllä pientä kävelyä kauppaan ja esikoisen jos ottaa mukaan niin sehän ois kivaa äiti tytär aikaa.. Kävellessä saa piristävää liikuntaa ja hyvän ajan jutella lapsen kanssa niitä näitä 😊

Mitäs vielä oli.. Ai niin,ainakin Tuvitus,harmi sun yötä,mutta todella ihanaa että te vihdoin pääsette ulos ja liikenteeseen! Jospa pöpöt hetken pysyis teiltäkin pois!

Sitten en muistakkaan eikun oli vielä Tennari.. Leppoisaa kyläilyä ja hyvää pyykkipäivää..

Mä tosiaan vasta heräsin.. Taas sellainen ihan krapulainen olo 😅 Eilinen päivä sujui hyvin.. Lähtiessä oli halattava pönttöä,mutta koko reissun pärjäsin hyvin,muutama pahoinvointi hetki tuli mutta niistä selvisin kunnialla kenenkään huomaamatta.. Mutta sitten kotimatkalla olo huononi ja huononi ja kotiin päästyä jatkoin siitä mihin olin lähtiessä jäänyt 😩 paitsi että tuli kyllä sitten koko päivän edestä.. Kun aikasemmin oksennukset on olleet aika pieniä,niin nyt vaan jatkui ja jatkui 😭 Mutta jos mennään positiivisuuden kautta niin mieluummin kuitenkin noin,kuin että oisin reissussa oksennellu jossain perhepuistossa ja jäähallin vessassa yms. Että mieluummin reissu pienillä huono olo kohtauksilla ja vasta kotona ne Yrjöt..

Tänään sitten ei olekaan kummemmin suunnitelmia,pojalla tosiaan se karate,mutta sinne on isin vuoro mennä,mä en vielä tiedä lähdenkö pienemmän kanssa päikkäri lenkille vaiko nukutaanko kotona.. Ehkä kotona koska mies lupasi tullessa tuoda mulle pitsan niin ei tarvi vatsa täynnä lähteä lenkille.. Mies siis nyt hakemassa pienemmän kanssa poikaa yökylästä ja pojat syö siellä,niin ei tarvi kotona mitään laittaa niin tullessa tuovat mulle sitten pitsan 😄

Karaten jälkeen pitäis kauppaan mennä,jotta ens viikolle saadaan ruokaa.. Siinähän se on koko päivä.. Ihana nukkua myöhään,mutta jää vähemmän aikaa tehdä mitään.. Ai niin josko lakanat sais vaihdettua kun ois jo viime viikonloppuna oikeastaan pitänyt mutta se jäi.. Viikonloput liian täynnä,etenkin nyt kun aina välillä pakko heittää vaaka tasoon huonon olon vuoksi..
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

6.3.2016
Vipe
Vipe

Onnea pigletin pienelle uusista taidoista. Onhan se kun pieni ihminen oppii uutta ni aina iso asia itselle. 😊

Me tultii käymää mun porukoilla. Iltapäivästä sit kotiin pyykkihommiin.

6.3.2016
tennari
tennari

Onnea pigletin pienelle uusista taidoista! Varmasti sulle isoja asioita.

Kiva, että tuvituksella alkaa lenssut helpottaa.

Meillä isommat pojat heitettiin just pihalle. Saavat vähän purkaa energioitaan siellä. Näyttää kyl jotenkin märältä toi keli. Taitaa olla plussan puolella... Noh. Onpahan märkiä jätkiä kun tulevat sisälle 😀

Isännys hommas järkkäriinsä lisäsalaman ni testailee nyt sitä.

Mä mietin, josko ottaisi ja imuroisi tän kämpän nyt kun suurin osa sotkusta on hallinnassa.

6.3.2016
misukka
misukka

Mie oon tän meidän pienen kanssa täällä jo pystyssä. Tuo kitisi ja huuteli koko aamuyön puolesta kahdesta eteenpäin.

Liekkö oli eilen liian aktiivista siellä synttäreillä kun 6 lasta juoksi ja riekkui umpärillä. Nyt tuo selätti itsensä tuohon sohvan viereen 😁

Aamupalalle pitänee ryhtyä.

Esikolla olisi yhdeltä futisharkat. Mulla illalla tanssitunnit. Muutapa tähän päivään ei ole vielä mahdutettu. Tuommonen keskellä päivää oleva harkka vie sujuvasti koko päivän jos miettii, et lähtisi vaikka porukoita moikkaa tai jotain. Ei voi mennä aamusta eikä tuon mun tanssin takia illastakaan.

Ehkä ens viikolla sitten. Ei vaan olla nähty reiluun kuukauteen ja tuo pieni oppinu just nyt niin hirveästi kaikkea.

6.3.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...