Onko muita?

Eikö täällä ketään? Onko nää odotusryhmät kuollut sen myötä kun ei nouse etusivulle vai eikö kukaan uskalla vielä ilmottautua.. Itsekin kyllä ajattelin etten uskalla aloitusta tehdä,että odotan että joku muu tekee mutta ei.. Sitten ajattelin että toisaalta jos menee kesken niin täältä sivustolta saa hyvin vertaistukea mutta sen saadakseen on kuitenkin asiasta kerrottava joten otan nyt riskin ja teen aloituksen.. Nimittäin vertaistukea kaivattaisiin.. Mulla pahoinvointi alkoi jo ennekuin menkat oli myöhässä eli tosi aikaisin ja nyt tän viikon aikana aika rajusti pahentunut.. Oksentaa ei ole tarvinut mutta pidättelemistä siinä on kyllä ollut.. Eli suuri osa energiasta menee pahoinvointia vastaan taisteluun.. Aikaisemmissakin ollut mutta ei näin jatkuvaa eikä näin alussa eikä näin voimakasta..

28.2.2016
Vipe
Vipe

Mustikka,mulla ei ainakaan ole pojista ollut näin karseaa oloa.. Olen ollut koko raskaudet elämäni kunnossa alusta asti.. Olihan pahoinvointia vähän esim. Aamuisin mutta syöminen ja pastillit auttoi eikä pahoinvointi hallinnut elämää vaan pysyi kurissa eikä haitannut mitään.. Toki silti on tunne että tämäkin on poika 😅 Mutta siis voi hyvinkin olla poika jos olet helpommalla päässyt..

Meillä onkin sitten Ultrat peräkkäin kun meillä 15.4. 😊 ei malttaisi odottaa.. Mekin julkistetaan tieto vasta ultran jälkeen.. Paitsi hoitolasten vanhemmille kerron jo n. Viikkoa aiemmin koska heidän joutuu tuomaan lapset vähän myöhemmin hoitoon että pääsen sinne ultraan,enkä halua alkaa valehdella mitään..

Eniten odotan edelleen esikoiselle kertomista,sillä on niin kova vauva kuume 😍 äskenkin telkassa oli vauva niin poika oli heti "oi oi oi,kato äiti mikä söpö" 😂

3.4.2016
Vipe
Vipe

Viikkoja n. 11+2. Ihan hyvin on mennyt viimeiset 2 viikkoa. Paljon vähemmällä päässyt olojen kanssa kuin 2 viime kerralla liekö poika tällä kertaa? Jos pojista tulee lievemmät oireet. Aina saa haaveilla :) ja juu kyllä nuo vatsalihakset antaa hyvin periksi kun ruuan jälkee näyttäis että ois jo melkein puolivälissä raskautta.. ainaki melkein :P ei olla vieläkään kerrottu kellekään jos odottaisi sitä ekaa ultraa mikä ois 14.4. Tuntuu niin tyhmälle kun on niin vähällä päässyt että ollaanko siellä oikeissa asemissa. Toivottavasti muillakin helpottaa kohta!

3.4.2016
mustikka88
mustikka88

Mitäs Kuuluu?

Täällä pahoinvointi oli jo hellittämään päin mutta iski takaisin päin aika rajusti.. Tänään ollut todella vaikea päivä 😭

Niin toivon että tää loppuu ekaan kolmannekseen eikä ole sitä laatua joka jatkuu synnytykseen asti.. Taas kaikki etoo ja on huono olla ja yök.. En ole koskaan aikaisemmin ollut valittaja vaan olen nauttinut odotus ajasta mutta tämä pahoinvointi vie kyllä nautinnon koko elämästä.. Sääliksi käy miestä ja lapsia 😔
Ja kuitenkaan en osaa valittaa kuin täällä.. Pari tietää mun odotuksesta mm. Pienemmän kummit,mutten osaa vaan pyytää apua.. Oli jo lähellä etten lähettänyt viestiä että tulisko kummitäti tänään illaksi auttaa kun mä olen lähes sohvan oma,mutta päätin vaan porskuttaa läpi tuskaisen päivän.. 😐 enhän mä jaksa että joku tulis kun ei jaksais edes jutella kenenkään kanssa..

Viikkoja siis nyt 10+1 eli ei kauaa että eka kolmannes ois selätetty.. On sitten eriasia tuoko se helpotusta..

30.3.2016
Vipe
Vipe

Oih ihanaa 😍

Mä sain tänään varattua siihen ajan ja meillä se ois vasta 15.4. Tuskin maltan odottaa..
Onhan tässä pieni jo kahdesti nähty,mutta odotan tota että on päästy suurimman riskirajan yli ja sitten edelleen ois kaikki kunnossa.. Se kuukausi on nii pitkä aika,mutta toisaalta nii lyhyt 😊

23.3.2016
Vipe
Vipe

Nyt on käyty np-ultrassa ja siellä se pieni liikuskeli

23.3.2016
liizu
liizu

Oli pakko katsoa,että 10 viikolla sukupuolielimet alkaa kehittyä ja 12 viikolla vasta saa sukupuolelle ominaisia piirteitä ja 16 viikolla on periaatteessa tunnistettavissa eli ehkei se ollut oikea pippeli tai sitten on tosi kehittynyt kaveri 😂

Mutta uskon silti vankasti siihen että on poika 👲

22.3.2016
Vipe
Vipe

Tsemppiä huomiseen eikös,sulla ole jo se nt ultra?

Mulla tänään viikkoja 9+0 ja oli varhaisultra.. Siellä kaikki hyvin 😍 liikkuvainen kaveri ja joku sojo oli haaroissa jonka lääkäri bongasi ja totesi että tuohon ei ota mitään kantaa vaikka joltain kyllä näyttäis 😂 Eli poika fiilis vahvistui vaikken edes muista että millä viikoilla ne sukupuoli elimet kehittyy että oliko oikeasti edes mahiksia että oli pippeli,mutta mulle se on kyllä nyt tosi vahvasti poika..

Mitäs muuta,Mustikan närästys juttu ei kuulosta kivalta,toivottavasti ei kauhean pahana iske tai ainakin renniet auttaisi..

Mulla ei paljon hyötyä siitä syökö vai ei tosin ny on pahoinvointi tasaantunut sen verran että pysyy melko hyvin syömisellä kurissa.. Mutta sitten tulee ns. Kohtauksia joihin ei tehoa mikään..

Eipä tässä muuta,ärsyttää kun ei pysty kirjoittaessa lukee mitä muut kirjoittikaan kun ei kaikki jää mieleen..

22.3.2016
Vipe
Vipe

Huomenna ultra

22.3.2016
liizu
liizu

Jes nyt löysin puhelimella tänne :D etin vaan lokakuisten ryhmää ja en tajunnu et se on toi onko muita? :D

17.3.2016
liizu
liizu

Täällä kans ähky olo vaikka ei ees syö mitää :D mut nyt on kiva lähtee ulos kövelee ku on lumet sulanu ja aurinko paistaa :) täytyy kans ajoissa kysyy reseptii johonki närästyslääkkeesee kärsin loppuraskauden kauheesta närästyksesta ja mitenkään päin ei ollut hyvä toivottavasti nyt ei olis samaa :D

17.3.2016
liizu
liizu

Nyt pääsin puhelimella tänne :D juu itse keksin tällä kolmannella kerralla että heti kun on huono olo pitää syödä tai ainaki juoda heti vaikka kuinka etoo. Helpottaa. Mutta on koko ajan ihan ähky olo. Liekö järkevää sekään :) ylipainoa minulla ei ole koskaan ollut niin se ei huoleta syönnin kannalta.. vähän jännittää tuo närästys kun viime raskauden jälkeen närästys ei helpottanut ja lääkäriin hakeuduin ja tähystyksessä todettiin refluksi että kuinkahan käy rennie on mun paras kaveri varmaan nytkin. Olen varannut sitä joka takin taskuun ja autoihinkin :)

16.3.2016
mustikka88
mustikka88

Tulee niin harvoin kirjoteltua tänne ku en sillä appsilla löydä tähön keskusteluun niin joutuu netin kautta kirjautuu :(

Mut ei tässä ihmeempiä tänään 11+3 välillä tulee sellasia ajatuksia onko siellä mahassa ees ketään ja pelottaakin ensviikon ultra et mitä jos. Täytyy nyt vaan koittaa unohtaa noi ajatukset :) oon nyt saanu tsempattuu itteeni syömisten kans ja ruoka uppoo taas paremmin... Tänää kyllä oli niin äklö olo että hyvä ettei ylös tullu niin pakkasin pojan vaunuihin ja lähettiin ulos jos vähän auttais oloon ja auttohan se jonkun verran :) tehny tässä testejä jonkun verran ja tyttöä näyttäis alkuun oli kans jotenki fiilis että tällä kertaa tyttö tulis mut sen näkee sitten toukokuussa kun rakenneultra jos näkee :D seuraava neuvola olis meillä huhtikuusssa :)

15.3.2016
liizu
liizu

Eka neuvola takana.. Sen suhteen kaikki ihan hyvin.. Jopa hb oli 124! Mulla ei varmaan normaalistikaan ole noissa lukemissa ja raskaus aikana vielä vähemmän.. Toista odottaessa tais alkuun olla noi hyvät ja muutenkin paremmat mutta esikoisen aikana korkein tulos tais olla joku 108 sitten kun olin monta monta kuukautta syönyt rautaa ensin lievempää ja sitten vahvempaa..
Ja muutenki kaikki mittaukset ok.. Seuraava neuvola onkin sitten vasta huhtikuun lopulla.. Ja nyt on neuvolakortin lisäksi tullut joku uusi neuvokas perhe kortti ilmeisesti siihen laitetaan jotain elintavoista yms. En paljon ehtiny tutustuun vielä,vain sen mitä näytti..

Eipä tässä muuta,verta hiukan tuhruttanut tästä aamusta että vähän taas enempi on sellainen epävarma olo.. Reilu viikko niin ois se uusi ultra,toivottavasti sinne asti päästään.. Voi että mä odotan sitä että alkaa liikkeet tuntumaan,ennen sitä saa olla aina miettimässä.. Noh jos ens viikon tiistaina vielä kaikki kunnossa ja vauva kasvanut jne. Niin sitten alan ehkä hiljalleen uskoa että meille vauva tulee,mutta tää aamu on vienyt fiilistä siihen että eipä olekaan varmaa että kuin pitkälle päästään..

Pelätään pahinta ja toivotaan parasta,pahoinvointi sentäs sen kuin jatkuu 👍 Toisaalta saisi loppua,mutta toisaalta sitten vasta paniikissa olisinkin.

14.3.2016
Vipe
Vipe

Ultrassa käyty.. Ihana pieni jopa liikahti siellä 😍 oli muutaman päivän viikkoja isompi 😄
Ja lääkäri oli ihana ja uusi ultra viikolla 9.. Siis samaan hintaan vaikkei mitään hätää ollut,mutta sillä lääkärillä sellainen tapa kun kasvaa niin paljon parissa viikossa että sitten näkyy jo paremmin 😊

11.3.2016
Vipe
Vipe

Meillä molemmat poikia,niinkuin varmaan tonne aikaisempaan yksin puheluun olen kirjoittanut 😂

Me ei esikoisesta kumpikaan haluttu tietää sukupuolta,loppuraskaudesta tuli vahva poika olo ja poika tulikin jota oikeastaan toivoin.. Tai oli ihan sama sinänsä mutta jos ois tarvinut itse valita niin oisin valinnut pojan.. 😄
Tosta toisesta halusin tietää ja mies ei,mutta sain ympäri puhuttua.. Halusin tietää jo sen takia että oli esikoiselle helpompi puhua kun ei tarvinut olla aina veli TAI sisko vaan pystyi puhumaan pikkuveljestä ja pojasta.. Ja me paljastettiin se siis muillekin..
Silloin lupasin että seuraavasta on miehen vuoro päättää,mutta nyt se haluaakin tietää eli kysytään taas..
Mullahan oli kuopuksen raskaus jos katsoi kaikkia uskomuksia niin alkuraskaudesta ihan tyttöraskaus ja muutenkin ihan erilainen kuin esikoisesta,mutta selkeästi poika oli ultrassa,niin se oli aluksi pieni shokki kun itse ois lyönyt vetoa tytöstä.. Ja nyt kun on näin järkkyä tää pahoinvointi niin sehän enteilee usein tyttöä ja tää raskaus on taas erilainen kuin edelliset mutta en usko että nytkään on tyttöä tulossa,vaan todennäköisesti kolmas poika joka on luonteeltaan taas erilainen kuin edelliset..
Mä meinaan uskon että se raskauksien erilaisuus johtui noista poikien luonteista,kun ei kerta sukupuolessa eroa ja lisäksi toi "tyttöraskaus" on paljon äijämäisempi luonne kuin esikoinen eli ei edes lähelle tyttöä.. Ja meillä pojat luonteeltaan kuin yö ja päivä,mukavasti täydentävät toisiaan,kun mielenkiinnon kohteet on kuitenki aina samat.. Saa nähdä mitä tästä sitten tulee,mutta ihan poika fiiliksillä mennään.. Ja eipä siinä mitään muuta vikaa paitsi aikalailla käytetty kaikki hyvät pojan nimet niin se tässä on ainoa tressin aihe että miten keksitään kivan kuuloinen nimi,mikä kuitenkin jollain tapaa sopisi poikien nimiin.. Ei siis tarvi rimmata tai alkaa samalla alkukirjaimella (ei poikienkaan nimet ala eikä rimmaa,niillä on erilainen yhdistävä tekijä) mutta ois kiva ettei nyt ihan eri planeetalta olisi.. Siis esim. Että ois joku Paavo ja Kalle ja sitten kolmas oiskin joku Zeus 😄 siis ei sillä että nimissä vikaa mutta onhan se hassu jos kaks on tavallisia suomalaisia ja yks on ulkomaalais vivahteinen erikoinen nimi..
Silti nimessä on pääasiana se että on kiva nimi ja kun yrittää löytää sitten kivan joka jollain tavalla sopisi niin on kolmannen kohdalla jo aika hankalaa 😂 tytöllehän on ollut nimi jo esikoisen ajoilta asti kun silloin mietittiin molemmille kun ei tiedetty,eli nimen puolesta rukoilen tyttöä,Mutta muutoin poika ois jotenkin sellainen jonka osaan kuvitella itselleni paremmin..

10.3.2016
Vipe
Vipe

Esikoinen on poika ja haluttiin tietää etukäteen. Tällä kertaa mies ei välttämättä halua tietää mutta minä ainaki haluan jos on tyttö niin pääsis ostelemaan kaikkea ihanaa

10.3.2016
liizu
liizu

Oi ihanaa,mä niin odotan ekoja liikkeitä.. En tosin tiedä koska tunnistan niitä,kun tosta kuopuksesta jäi ns. Haamupotkuja.. Eli aina välillä vatsalihakset "värisee" jännästi vähän kuin siellä ois joku.. Ihmettelin tuota kun ei esikoisen ja kuopuksen välillä moista ollut,jossain välissä epäilin jo olevani raskaanakin,mutta sitten luin jostain noista haamupotkuista.. Tosin nyt ei ole muutamaan kuukauteen tuntunut..

Teillä ei sitten enää ole pitkä matka siihen että eka kolmannes on turvallisesti takana 👍 Toivottavasti liikkeet pian vahvistuu.. Mulla esikoisesta liikkeet alkoi juuri sellaisena jännänä etten aluksi tajunnu liikkeiksi vasta kun voimistui niin tajusin että näitähän olenkin jo tuntenut..

Onko teillä muuten esikoinen tyttö vai poika? Aiotteko kysyä tulevan sukupuolta..?

10.3.2016
Vipe
Vipe

Tänää olis 10+5 ja aamulla taisin tuntea jotain liikkeitä en osaa edes kuvailla miltä tuntu mutta ihan ku olis tärissy alavatsassa :D esikoisesta en huomannu mitään tollasta ja potkut tunsin joskus viikolla 17 :D

10.3.2016
liizu
liizu

Hauska tuokin.. Meillä meinaan esikoinen syntynyt 10.6. 😂 tosin 2012

10.3.2016
Vipe
Vipe

Tää olis toinen lapsi esikoinen syntyny 9.6.2015 joten ikäeroa tulee n.1,3v :)

9.3.2016
liizu
liizu

Hei onhan täällä joku muukin 😂 Ja aika hauska,mä itse olen syntynyt 1.10. 👍

Meillä se eka ultra menee mun laskujen mukaan jonnekin huhtikuun puolen välin tienoille.. Ens ma ois eka neuvola ja perjantaina tosiaan käyn varhais ultrassa..

Ei taida olla mitään face ryhmää,kun oon täällä yksin jutellut ja mulla ei ole Facea 😅

Onko sulla ensimmäinen tulossa vai onko aikaisempia lapsia?

9.3.2016
Vipe
Vipe

:D siksi siis syyskuisissa kun veikkaan että siirtyy ultrassa syyskuun puolelle ainaki esikoisesta aikaistui ultrassa...mutta katsotaan nyt :)

9.3.2016
liizu
liizu

Mulla olis neuvolan mukaan LA 1.10 joten oon nyt pyöriny syyskuisissa ja nyt aattelin tulla kans lokakuisii. Ultra olis 23.3 sit selvii enemmän :) onko tehty jotain fb ryhmää niissä on helpompi jutskailla? :)

9.3.2016
liizu
liizu

LindaTi jep,sehän se kamalinta se epätietoisuus.. Itsellä tähän raskauteen vähän helpottaa se että tuolla yksi nukkuu päiväuniaan terveenä,vaikka alkuraskaudesta tuhrutteli.. Mutta sen odotus se vasta kauheaa oli kun sitä edellinen tuhruttelu oli tarkoittanut keskenmenoa.. Voi luoja olin varma että on täysin sama juttu uudestaan ja ultrassa tuli juostua yksityisellä.. Nyt hieman kivempi kun on kokemusta että voi olla normaalia eikä nyt ole sen koomin vuotanut.. Tosin tänään lantiolla on ollut menkkamaista juilintaa joka saanut pelon taas hiukan nostamaan päätään.. Kunhan vaan perjantaihin asti selviäis niin pääsee näkee onko siellä sykettä..
Oksentaa sai lopulta eilenkin ja myös tänään että se puolesta kaikki hyvin,mutta eihän sekään tietenkään mitään takaa..
Jännittää sekin että jos ultrassa kaikki hyvin,niin pärjäänkö sillä yhdellä yksityisellä ultralla vai kuin monessa tällä kertaa tulee käytyä 😂

7.3.2016
Vipe
Vipe

PM juu tuttua jo ton kuopuksen kanssa kun siitä juoksin ultrassa.. Ei ne näin varhain osaa sanoa varmaksi istukan paikkaa,ei ainakaan silloin siellä missä mä kävin ollut niin tarkkaa ultraa..
Siinä vaan on hurja ero että noin myöhään jos alkaa vuotaa niin otetaan vakavasti,asiaa tutkitaan ja jos lapsella vaaraa se otetaan ulos ja sillä hyvät Mahikset selvitä..
Mutta näin varhain ei ole mitään tehtävissä lapsen pelastamiseksi ja siksi siihen ei myöskään reagoida vaan sanotaan että "voi Voi" ei ymmärretä edes sitä että vaikka vauvaa ei voida pelastaa ja vaikka on tieteellisesti vain alkio,niin äidille se on vauva ja ois kiva tietää heti jos on kuollut eikä turhaa toiveikkaana kantaa kuollutta ihmisen alkua sisällään..
Kuukausi ennen laskettua aikaa ei enää puhuta keskenmenosta..

6.3.2016
Vipe
Vipe

Tää ei varsinaisesti kuulu Vipen odotukseen, mutta kerron kuitenkin.
Mulla istukan reuna oli puolen sentin päässä kohdunsuulta. Tilanne aiheutti sitten sen että siitä tasaisin väliajoin tiputti verta kuukausi ennen tytön syntymää. Aina otettiin osastolle lepäämään. aluksi oli vain vessalupa, enkä saanut ruokaa hakea. Eli en saanut liikkua.

Kannattaa kysyä siellä varhaisultrassa, mitä ja paljonko siinä näkyy.

6.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Yksin puhelu jatkuu,samoin järjetön pahoinvointi.. Mikä on kaiketi hyvä.. Ja verituhrua ei ole tullut sitten sen yhden aamun.. Toivottavasti ei enää tulekkaan koska se saa aina miettimään vaikka voikin olla ihan normaalia 😓
6+4 eikä tässä kummempia.. Huono olo oikeastaan ainoa oire.. Ja tosiaan nyt joutuu oksentaa monesti päivässä.. Tänään ei vielä kertaakaan..

6.3.2016
Vipe
Vipe

Puhelen täällä yksinäni..
Pahoinvointi yltynyt oksenteluun,niin että tänään jo kolmesti vaiko neljästi oksentanut.. Se kaiketi on hyvä merkki ja tuhruttelukin taas tältä erää loppui eli ei ainakaa vielä kovaksi vuodoksi yltynyt.. Mutta sellaista se oli sekä kuopuksen odotus aikana että keskenmenneessä että joinain päivinä sitä tuli joinain ei yhtään.. Keskenmenneessä sitten vain yksi ilta yltyi ja yltyi ja lopulta hulahti.. Loppuun asti kestäneessä lopahti kuin seinään ennen ekan kolmanneksen loppua.. Mutta aluksi molemmat oli tätä samanlaista tuhruilua joten vielä vaikea sanoa kumpaa tyyppiä sitten on..
Varasin ens viikon perjantaille ajan yksityiselle varhaisultraan silloin ois 7+2! Pakko kun en kestä taas miettiä.. Jos nyt jotain pielessä niin eipä tarvi kuin viikko toivoa turhaan,jos taas kaikki hyvin,niin saa ainakin hetkeksi mielen rauhan.. Ja ainahan voi käydä varhaisultrassa vaikka kolmesti jos siltä tuntuu kuten ton kuopuksen aikana kun ei se mielenrauha pysynyt montaa päivää 😅

3.3.2016
Vipe
Vipe

No niin tulihan se sieltä.. Viikkoja 6+1 ja aamulla pyyhittäessä tuli vähän veristä paperiin 😭 Mä en kestä taas tätä henkistä koettelemusta.. Nyt en toki ole niin varma keskenmenosta kuin ton toisen kanssa,mutta eipä sitä enää uskalla isosti vauvaa toivoa..

Mulla siis esikoisen raskaus meni ongelmitta ei mitään,sitten seuraava raskaus alkoi juurikin jossain viikolla 6 toi että aina välillä tuli pyyhittäessä veristä vuotoa ja en päässyt edes ultraan,kun "se voi olla ihan normaaliakin,tai sitten ei ole,mutta ei sille mitään voi tehdä" no ei voi mutta oishan se ollut kiva nähdä että onko kunnossa vai ei koska jouduin sitten turhaan toivoon sinne 10+5 viikolle asti 😭 jolloin siis meni sitten kesken lopullisesti mutta varmaan oli jo aikasemmin Elo loppunut..
No sitten se keskenmenon jälkeinen raskaus,jälleen viikolla 6 veristä vuotoa välillä pyyhittäessä.. Voinette arvata että heitin jo kirveen kaivoon.. Kävin kuitenkin yksityisellä ultrassa,uskottelin itselleni että siksi jotta nään onko kaikki kunnossa,oikea syy oli jotta näen ettei sydän lyö että raskauden voi keskeyttää heti eikä odotella monta viikkoa kantaen kuollutta alkioo.. No siellä pieni sydän löi.. Ja löi vielä kun kävin uudestaan.. Ja ehdinpä ennen 'virallista' ultraa käymään kolmannenkin kerran ja edelleen oli kaikki kunnossa..

Nyt toivoin säästyväni tolta vuodolta! Ja toivon että oisin ekalla kerralla ollut luottamatta ammatti ihmisiin ja mennyt yksityiselle ultraan niin oisin tiennyt missä vaiheessa tapaus oli menetetty.. Nyt tiedän varmaksi vain sen 10+5 joten sinne asti saa taas odottaa pelosta huolissaan.. 😭
Tää ei ole reilua,hyvä merkki on pahoinvointi jota ei keskenmenneestä ollut ollenkaan eikä muitakaan raskaus oireita,mutta pelkäänpä että se loppuu tässä päivän parin sisään.. 😢 Toivoin pääseväni pian pahoinvoinnista,mutta nyt pelkään sen loppumista.. Tämä on kyllä niin väärin 😭😭

3.3.2016
Vipe
Vipe

Eikö ketään? Nyt sitten joutunut pariin otteeseen oksentaan.. Onneksi pieniä määriä,mutta kumminkin.. Tuntuu että pahenee päivä päivältä.. Eikä tää edes vielä ole pahaa siihen mitä joiltain kuullu.. On vaan omiin aikaisempiin verrattuna rajua vaikka ei tätä kaiketi vielä rajuksi pahoinvoinniksi yleisellä tasolla luokiteltais.. Kuitenkin ruoka pysyy sisällä ja jonkinverran maistuukin vaikka vaikea miettiä välillä että mitä tekis mieli syödä..

Ja sitten vielä kun vielä ei aiota kertoo kellekään eli tätä on vielä salailtava joten ei voi todeta vaan että nyt on huono olo,heitän vähän pitkäkseni vaan pidäteltävä yökkäystä ja näytettävä mahd. Normaalilta.. 😣
Ehkä tää tästä ajallaan,josko ei jatkuisi kuin tän ekan kolmanneksen.. Eli nyt viikkoa tasan 6,joten suunnilleen toinen mokoma ekaan ultraan..

2.3.2016
Vipe
Vipe

Mutta sellaista oisi kiva saada juttuseuraa tänne.

28.2.2016
Vipe
Vipe

Niin ja siis täällä laskettu aika ois 27.10,mutta tossa on toi karkauspäivä niin en tiedä miten se vaikuttaa.. Eli varmaan laskettu on 26.10 koska sillon tasan 40 viikkoa,kun toi 27. Ois niinkuin 40+1..
No eiköhän toi neuvolassa selviä ja ultrassahan se vielä varmistuu.. Nyt viikkoja 5+4 eli tosi alussa ja varovaisia ollaan,yhdelle vain olen kertonut..
Mitäs vielä,siis kolmas lapsi kyseessä,aikaisemmin pojat 6/2012 ja 10/2014 eli nyt tulisi aika tarkkaan 2 vuotta ikäeroksi kun kuopus syntynyt 16.10. 😊
Meillähän on esikoisella kamala vauvakuume,se on jo pitkään toivonut toista vauvaa kun edellinen kasvanut jo isoksi ja pitkään puhunut "sitten kun meille tulee se vauva" vaikkei mitään vauvaa ole sille luvattu 😂 Nyt odotan innolla että voin kertoa sille,mutta odotetaan ekaa ultraa,että jos siellä kaikki hyvin,niin kerrotaan lapsille ja muille..
Vaikea vaan pitää näin ihanaa salaisuutta,mutta näin parempi jos jotain käy.. Poikien välissä oli siis yksi keskenmeno 10+5,joka tehnyt vielä varovaisemmaksi vaikka toki muutenkin ollaan kerrottu vasta ultran jälkeen,mutta eikös tästä km-juuri kerrottu lähipiirille aikaisemmin kun olisi paljastunut kun huvipuistoreissulla en voinut mennä laitteisiin..

28.2.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...