LAUANTAI HUOMENET!

Mitäs muiden lauantai päivään?

27.2.2016
Vipe
Vipe

Kiitti J. Mä mietinkin olisko bebanthen eye hyvä. Keskimmäinen kokoajan räpsyttää silmiään ja hieroo niitä. Kuulemma karhentaa ja on kuin hiekkaa silmussä. Jos vaikka ovat kuivat. Reilun kk päästä on sit 5v neuvola, ni siellähän kahtovat näön kuitenkin.

Oltiin kotona puoli 3. 8,5h kesti kotimatka. Mut oli ihan kelpo ajokeli. Välillä sateli lunta ja välillä silkkaa auringon paistetta.

Mä käväsin tässä illasta kaupassa kun oli päivällinen syöty. Toinen koneellinen jo pyykkiäkin kohta kuivurissa valmis.

27.2.2016
misukka
misukka

Viimeksi jäi näköjään juttu vähän kesken, mut ei näköjään haittaa kun kolmessa tunnissa tapahdu mitään 😜

Silmätippoja mä siis kaipailen tuolle keskimmäiselle. Onko suosituksia?

Jiille mä sanoisin, et meillä nuo pojat siivoo olohuoneen iltaisin ja omasta huoneestalattian, noin suunnilleen, kun käsketään illalla siivoamaan lelut pois. Kuitenkin aina kun huoneessa käy ni keskilattia on siivottu mut reunoilla on roinaa. Ja leluhyllyköiltä kamat jotenkin valuu lattialle ja sängyn alle eikä ne enää mahdu hyllylle takaisin.

27.2.2016
misukka
misukka

Ihana tuvituksen pieni. Meilläkin tuo keskimmäinen ilmaisee oman halunsa niin, että isoveikka haluaa... 😄 Oppinu sen toki esikolta, kun sekin sanoi niin jossain vaiheessa.

Aurinko ja pikkupakkanen kuulostaa kivalta.

Me ollaan pikapaussilla Varkaudessa. Isännys aatteli, että josko suklaalevyllä kuittais syömiset. No se on näköjään se ja sama mitä syö, ni saa juosta vessaan. Tosin ajateltiin positiivisesti, että toimiipa ees maha. Ootettiinhan sitä reilu viikko sen oksutaudin jäljiltä. Ku endin tuli kaikki ulos ja sen jälkeen kaikki jumitti. Keskimmäisellä on maha kans vähän jumissa edelleen.

Asiasta kukkaruukkuun. Mitäs kosteuttavia tippoja suosittelisitte tollaselle 5-vuotiaalle?

27.2.2016
misukka
misukka

Huomenta kaikille.
Vipe käypä katsomassa tuosta sun pph-ketjusta mannapuurovaihtoehtoja, ennen kaupassakäyntiänne. Muistelen, ettei sulla ole hiihtolomaa.
Me ollaan kotosalla.
Täällä paistaa aurinko.
Uimaan menijöille kivaa uintia.
Misukan perheelle turvallista kotimatkaa.

27.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomena vaan.

Esikon kaa uimaa lähetään. Saatii neuvolasta ohjeeksi et esikon kaa voidaan liikkua ja olla ihan normaalisti niin kauan ku ei o näppyjä tai kuumetta. Ja täs ku ite vielei olla varmoja et sairastiko esikko vähillä oireilla vesirokon jo viikko sit.

Sittenpä varmaan vaan kotona ollaan. Pikkuneitin jos ulkona käyttäs vaikka tossa pihassa jos ei muuta. Pakko senki raitista ilmaa saada kun ei kuumetta enää ole. 😊

Eilen oli yllätystreeni. Päivän treenin sai tietää vasta salilla. Noh, sepä olikin 300 x burbee (suomen kielellä lienee yleisliike).. Noh, tulipahan tehtyä. Vissii vähän tosissanireenasin ku vasemmasta polvesta iha nahka läks ja tuli mustelma. 😂 Ja koko kroppa on ku hakattu. Jopa jalkapohjasta lihakset hellänä. 😀 Ja palkinnoks saatii tikkarit. 😋

27.2.2016
tennari
tennari

Niin ja kivaa lapsivapaata leffailtaa teille!

27.2.2016
misukka
misukka

Siirretääs oma teksti tänne.

Vipellä taas päivä täynnä ohjelmaa. Kivoja uinteja teille.

Me tuossa ohitettiin joku aika sitten Nurmes ja tavotteena aamupala Siilinjärvellä.

Maitopullo ja pienimmän aamupala jäi ekassa lähdössä jääkaappiin ni tehtiin semmonen 15 kilsan ylimääräinen kieppi matkan alkuun. Siinä välissä ehti 2 rekksa eteen. Ne sit hidasti jonkun verran kun ihan tuuletonta ja 200m rekan perässä vielä pölisi niin , et hyvä ko eteensä näki. Mut nyt on nekin ohitettu ja päästiin matkavauhtiin.

Hieno kuulas keli, -19 näyttää auton lämpömittari. Vähän kiristynyt tuo pakkanen lähdön jälkeen.

Millainen on keli etelässä? Pk-seutu lähinnä siis...

27.2.2016
misukka
misukka

Täällä taas varhain hereillä uinnin takia,siellä tänään taas valokuvaus.. Ja nyt onneksi näyttää siltä että kaikki on sen kuntoisia että voivat lähteä..
Sitten vanhemman pojan kanssa meen sirkustreeneihin.. Ja siitä todennäköisesti taas Päikkäri lenkille,niin että pojat nukkuu rattaissa.. Sitten viedään pojat mun vanhemmille ja tarkoituksena ois että myös pienempi jäisi yökylään.. Jännittää koska se on hänen eka kertansa,mutta ollaan sovittu sillei että haetaan se illalla pois jos se nukahtaminen näyttää täysin mahdottomalta.. Itse käydään syömässä ja leffassa,mutta leffa alkaa jo kuudelta,niin ehditään sitten sen jälkeen hakea pienempi pois.. Täytyy katsoa ehditäänkö syömään ennen leffaa kun tarkoitus oli kai käydä kaupassakin jossain välissä,mutta leffaan siis ainakin..

Mukavaa päivää kaikille!

27.2.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...