PERJANTAI VIHDOIN!

Kyllä on odotettukin.. Tää viikko tosiaan ollut yhtä juoksua ja vielä flunssa koittaa iskeä päälle,ei tosin toistaiseksi ole kunnolla iskenyt ja varmuudeksi jätin jumpankin eilen väliin.. Ja oli hyvä valinta,koska olo helpottui iltaa kohden kun sai pötkötellä rauhassa tekemättä mitään.. Nyt aamulla vähän tukkoinen olo,mutta esim. Kurkku ei ole kipeä kuten eilen aamulla.. No mutta siis muut nukkuu ja voi kuinka se saa aina vielä enemmän tekemään mieli käpertyä peiton alle ja jatkaa unia.. Jos omat pojat herää aikaisin niin ajatus on että eipä tässä joka tapauksessa sais nukkua,mutta kun herää yksin hoitolapsen takia niin se on tätä sohvalla nuokkumista.. No eiköhän tänne kohta eloa tule.. Tänään tulee vain yksi hoidokki ja sitten iltapäivällä koululainen,mutta perjantaisin on leffa päivä,joten sitä ei tossa juuri huomaa,jos nyt muutenkaan siitä paljon vaivaa on 😂 Ja mies tosiaan lisäksi kotona,joten pitäis olla kevyt päivä tiedossa.. Ai niin tulee meille välittäjä iltapäivällä kun aiotaan nyt pistää tää uudestaan myyntiin,muttei todellakaan samalle välittäjälle.. Se vähän niinkuin unohti aina ilmoitella miten näytöissä meni ja ei kuunnellut meidän toiveita.. Piti näyttöjä laiskasti eikä pitänyt yksityis näyttöjä ollenkaan.. Ja kaiken huippu että yhden kiinnostuneen kohdalla tais valehdella meille.. Ja jos ei valehdellut niin käveli meidän yli.. Se muka oli tehnyt tarjouksen,mutta oli sen verran alhainen että hän hylkäsi sen suoraan eikä meille viitsinyt ilmoittaa sitä!! Ja summa oli kuitenkin sellainen että siitä ois jopa voinut päästä nostaan siihen mitä me tästä ois vähimmillään haluttu,mutta välittäjä päätti puolesta.. No kun näin itse tän miehen tossa käytävässä (se vuokraa tästä samasta talosta kaksioo) niin se sanoi että ois ollut täydellinen,mutta pyörätuoli ei mahdu hissiin,niin ei siksi tarjonnut.. En tiedä kumpi valehteli,mutta välittäjä teki joka tapauksessa väärin kun joko valehteli tai sitten teki isoja päätöksiä meidän puolesta.. Anteeksi purkautuminen,mutta koitetaan nyt uutta välittäjää,jospa saatais meidän toiveita kuunteleva ja muutenkin sellainen mikä ei ole kamala sählä vaan hoitaa hommansa unohtelematta tärkeitä asioita ja pimittämättä tarjouksia mitä tästä tehty.. Vaikka joku tarjois 5€,niin kyllä mulla on mun mielestä oikeus tietää ja itse päättää että hylkäänkö (tai siis meillä) eikä sillei että sitten kun lopetetaan myynti sopimus niin se tulee sillei "ai niin kyllä tästä yksi tarjosi,mutta hylkäsin teidän puolesta" Huh.. Niin ja sitten illalla ehkä kauppaan jos näyttää että on Tarvetta,välttämättä ei ole..

26.2.2016
Vipe
Vipe

Aamupäivää

Vipellä tosiaan ollut kehno välittäjä. Kai te ootte sinne firmaan antaneet palautetta siitä. Toivottavasti nyt on parempi välittäjä.

Minniellä ihana tyttö 😊 Meilläkin jannut samanlaisia höpsöttäjiä, että ensin ihan intsinä ja voittamassa mutta kun kisa alkaa ni ehtiny jo kiinnostus siirtyä ihan muualle.

Jaahas, loput lukemani mä ehdinkin jo unohtaa.

Meillä vika päivä kainuussa, huomenna aikaisin aamusta nokka kohti kotia. Varmaan käydään tänään vielä hiihtämässä poikien kanssa.

Lunta jaksaa sadella aina vaan 😊 Toivottavasti huomenna vähän vähemmän kuin eilen.

26.2.2016
misukka
misukka

Aamupäivää.
Vipen pph-ketjuun laitoin mannapuuroista "uusia" vaihtoehtoja.

Vipen perheelle sinnikkyyttä myydä koti.

Väsyneille voimia.

26.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!
Mulla ihan kamala yö takana!
Tuuli mylvi ja kolisutti, tyttöä pissasin ja viereen pyrki pari kertaa ja vielä ite näin painajaisia 😞
Eipä juuri ehjiä tunteja jäänyt ja olo on sen mukainen.

No meillä on tänään mukavaa ohjelmaa kun veljen vaimo tulee pari viikkoisen vauvansa kanssa käymään 😊 Nähdään ekaa kertaa!

Sitten ois uimahallissa lämpimän veden päivä, eli sillä voisi käydä illalla jos jaksaa!!

Eilen illalla oltiin sillä lasten 'hiihtokilpailussa' ja ihan hauska pieni tapahtuma.
Ei montaa osallistujaa per ikäryhmä.
Tyttö oli niin innoissaan osallistumassa, mutta kun hän saa lähteä liikkeelle, niin alku kovaa, sitten alkaa katsella kaikkea muutakin, juttelee jne. 😅😂
En oo viitsinyt lannistaa, kertomalla totuutta, että ei todellakaan ole aina voittaja juuri sen takia että ei ymmärrä kilpailla tosissaan. (Ihan sama hippokisoissa aina)
Minusta on vaan hauska seurata kun tytöllä on niin suuri into 'kilpailuihin' ja 'minä voitan' mutta todllisuudessa itse h hetkellä asia on toisin.
Lisäksi tyttö on aivan vuoden lopulla syntynyt, että on aina nuorin ryhmässään.
Minusta kuitenkin pääasia että saa ulkoilla ja liikuntaa porukassa ja kaikilla on hauskaa!

Niin ja minä pääsin tuohon rantaan eilen hiihtämään itekseen, tekivät ladut siihen eilen.

Tuvitukselle toivottelen päikkäreitä ja paranemisia esikolle!

Vipelle onnea asunnon myyntiin ja mukava kun kuvaukset menneet niin hyvin!!

J työ kuulostaa mielenkiintoiselta, vaikka varmasti on välillä rankkaakin, varsinkin silloin kuin pienet lapset!

26.2.2016
Minnie
Minnie

Jiille,mukavaa rennompaa työpäivää ja rentouttavaa iltaa perheen kesken 😊
Musta ihan alkuaikoina tuntui että asut lentokoneessa kun tuntui että istuit koneessa aina kun kirjoitit 😂

26.2.2016
Vipe
Vipe

Sain muuten vielä sähköpostia siltä haastattelijalta joka kävi viime perjantaina.. Kehui vielä poikia valloittavaksi ja että esikoisen iloinen ja innostuva luonne välittyy videolla hienosti 😊 saadaan parin viikon päästä valmis video katsottavaksi.. Että mua jännittää millainen siitä tulee 😅 Pojan osuudesta oon varma että siitä tulee hyvä,se oma osuus jännittää enempikin ja pojan osuutta odotan lähinnä malttamattomana.. 😄

26.2.2016
Vipe
Vipe

Ääh,mä kirjoitin taas tohon aloitukseen 😅 no ehkei se mitää,ku ei kukaan ehtinyt sinä aikana aloittaa toista perjantai lörppää 😂

26.2.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...