Tiistai

Eikö kukaan aloittanut vai eikö vaan näy mulle?

23.2.2016
Vipe
Vipe

Löyty sopivat lasit esikolle. Aikuisten mallistosta kun juniorimallistossa ei ole sellaisia joihin menisi silmälasit alle. Musta se on hiukka outoa.

Mentiin sit laskettelee vaan esikon kanssa, kun keskimmäinen ei kerta kaikkiaan saanut ruokaansa syötyä. Se oli sit hiihdelly ukin kanssa ja lopulta illasta jopa oksentanutkin. 😔 Että ihan hyvä, kun ei lähtenyt mukaan. Esikkokin sai hommasta paljon enemmän irti.

Me reuhattiin kyl koko rahalla ja lähdettiin pois vasta sulkemisaikaan. Kintut on niiiiin kipiät nyt. Erityisesti oikea polvi.

23.2.2016
misukka
misukka

Mä oon niin ärsyyntyny. Ärsyttää ku tuo uhmailija on ollu sisällä vsjaan viikon kuumeen takia. Nyt alkaa olee jo ihan älytöntä menoa. Ja tuo uhma, kun mitään ei kuuntele eikä tottele. Yhtään ei helpota et pikkuneidille noati kuumeen ja sisälläolo sen ku jatkuu.. 😣 Ja mies tekee yli pitkää päivää, tulee kotiin torkkumaan ja kiukkuamaan loppuillaksi, ihan ku ei yks 3 vee jo olis tarpeeks.

Pääsin sentään reeniin tänää et jotain hyvääkin. 😊

23.2.2016
tennari
tennari

Minnie 😄 joo kyllä mua useinkin väsyttää etenkin aamusta,koska olen iltavirkku.. Mutta siinä osuit oikeaan että olen ainakin mielestäni aika positiivinen luonne.. Toki onhan kai kaikille ainakin mulla, niitä päiviä jolloin tuntuu että kaikki menee pieleen,eikä näe mitään positiivista missään,mutta useimmiten pyrin ajatteleen kaikesta positiivisesti koska se auttaa jaksaan vaikeatkin asiat.. En toki ole sellainen yltiö positiivinen ja tekopirteä sellainen ärsyttävä,vaan yritän ainakin lukea tilannetta,enkä esim. Mene jollekin vaikka vauvansa menettäneelle sanomaan "no ajattele positiivisesti,nyt ei tarvi enää heräillä yöllä ja vaihtaa vaippaa"
Mutta oman elämäni pyrin kääntää positiiviseksi,ei onnistu ehkä heti kun on rankkaa mutta ainakin sen jälkeen kun surut on surtu 😊
Ja eipä ihme jos ei sulla aina ihan riitä virta positiiviseen ajatteluun,kun teilläkin yöt olleet rankkoja pitkään ja pahimmillaan ne oli jotain nii hirveän kuuloista,että ihme että ylipäänsä olet hengissä..

Misukalle mukavia lasketteluja ja toivottavasti löytyy laskettelu lasit..

23.2.2016
Vipe
Vipe

Huomenet

Seiskan maissa piti nousta pienimmän kanssa ylös. Tänään laskettelee isompien poikien kanssa. Nyt mennäön kuitenki kattelee esikolle laskettelulaseja. Ne on ollu hankintalistalla jo syksystä eteenpäin, mut ku sopivia ollu kohdalla ei esikko ole ollut matkassa. Ja unohdin koko jutun siinä masutautiepidemian keskellä.

Jaksamisia väsyneille ja kaikille kivaa päivää!

23.2.2016
misukka
misukka

Huomenta!
Vipe, olenkin ajatellut että eikö sua koskaan väsytä, kun sun kirjoitukset on aina niin aurinkoisia 😄 Inhimillistä olla joskus väsynyt ja kiukkuinenkin...
Taidat olla hyvin positiivinen luonteeltasi? 👍🏻

Minäkin uskon olevani, vaan mieletön univaje kuori minusta toisenkin puolen 😨
No ihan kohtuullisesti taas mennyt, kyllä se tästä!
Viime yönä valvoin lasten huutelun vuoksi 1-2 , mutta onneksi sain unen sen jälkeen!

Tänään ois mahdollisuus mennä lasten kans osallistumaan hiihtokouluun.
Tai tyttö siihen vain pääsisi, ikäraja 5v ja tyttökin vasta 4, mutta voisin pojan kans touhuta siellä vierellä...

Eipä ihmeempiä... Töihin menen illaksi kun mies saapuu kotiin omista töistä..

23.2.2016
Minnie
Minnie

Eipä tässä kummempia.. Väsyttää kuten aina aamulla,mutta eiköhän tää tästä.. Syön oman aamiaisen rauhassa loppuun kun lasten tarpeet tyydytetty ja leikkivät nätisti keskenään 😊
Tänään yhteinen kerhopäivä sinne siis suuntaamme kohta puoliin.. Sitten iltapäivällä perusulkoilua ja sellaista 😊 Ja kunhan hoidokit lähtee neljän maissa,niin mennään touhutaloon mun kaverin ja sen lapsien kanssa.. Ja illalla sitten kun kotiudutaan niin saunaan 😊 Siinäpä se tämä päivä..
Mukavaa päivää kaikille..

23.2.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...