MAANANTAI JÄLLEEN

Huomenta,mulla puolittain vapaa,mites muille?

15.2.2016
Vipe
Vipe

Kiva, kun taas meillä netti toimii koneessa, jota yleensä käytän.
Mies ja esikko imuroi pölyt koneesta pois eilen.
Sain kyllä puhelimella kirjauduttua sisään ja jopa vastattua ketjuun päivällä. Muittenkin tekstit näkyi, mutten löytänyt kohtaa josta olisin puhelimella kirjautunut ulos.

15.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

*jäähän

15.2.2016
misukka
misukka

Hyvä jos lopultakin tennarilla irtoaa räkä. Mä yskin ja köhisen. Irtoaa mutta kun ei aina voi räkäistä uloskaan, painuu takaisin kiusaamaan.

Mä olen koko pienen ikäni kulkenut asuntovaunulla ympäri Suomea. Mulla karavaanarielämä on verissä ja tykkään. Kunhan joskus olisi varaa hommata oma vankkuri. Joko vaunu tai asuntoauto. Luultavasti tällä porukalla vaunun saa edullisemmin. 6 hengen autot maksaa ihan järjettömästi. Siis, että kaikki saa vöihin myös. Toistaiseksi me siis tyydytään telttailemaan. On se vaunuilu mukavampaa kun saa lämpimässä nukkua. Ei niin haittaa eikä tunnu jos onkin kalseaa ja märkää.

Vaikka kyllähän ne pienet tilat venyttää pinnaa tottumattomalla ja yhteispeliä saa harjoitella, että pysyy sopu. Lapset pihalle leikkimään aina kun mahdollista ja muuten suosittelen lämpimästi pelikortteja. Aika monen monta iltaa on läiskitty seiskaa, ristiseiskaa, akkaa ja montaa muuta klassikkokorttipeliä.

Mukavaa reissua ja ihania häitä minnielle! Joko sie keksit ohjelmaa sinne häihin? Jotain lumeen ja jäähön liittyvää?

15.2.2016
misukka
misukka

Terve. Tääl aamun reeni vaihtui tk päivystykseen. Uutta kuuria poskionteloihin. Röörit täysin tukossa vieläkin. Noh, "vapaata" reeneistä viel tämäkin viikko.. Nyt vaan toisen antibiootin alotwttuani alkaa räkä lentää. Maistuupa mukavalle tuo kuukauden muhinut möhnä mikä tuolta irtoo ja valuu osittain kurkkuun.. 😣

15.2.2016
tennari
tennari

Ai niin,Minniellä se perhepäivähoito ilmeisesti mennyt eteenpäin ainakin sen verran että varmasti asioita selviää kokouksessa ja perheen tutustumisessa..

15.2.2016
Vipe
Vipe

Jaahas,pitkin päivää silloin tällöin lukenut,mutta melkein nyt muistaakin..
Misukkako sanoi että että läppärillä näkee muiden tekstit? Eli muuttunut kun mielestäni kävin silloin aluksi kokeilemassa tietokoneella niin yhtä surkeaa oli sen suhteen..

No mutta nyt en konetta kaiva,kun tässä pikkukakkosen lomassa kirjoitan,lapset keskittyy telkkaan niin voi hyvällä omalla tunnolla räplätä puhelinta,kun jopa toi pienempi on nyt hetken jaksanut katsoa..
Riulle paljon tsemppiä tohon oppari hommaan,taitaa inspis olla jälleen vähän hukassa 😅
Kiva että Misukka tehnyt vaate löytöjä ja nyt myös vihdoin raaskinut ostaa..
Minniellä kiireinen viikko,mukavaa reissun valmistelua..
Ja siinä se mitä muistin.. Pigletistä jäi mieleen vilkas tyttö 😄 onneksi löytyi tutusta paikasta..

Tuvitukselle paranemista..
Mitäs viel.. No juu,siis todellakin nautin siitä kuin noi pojat rakastaa toisiaan ja myös näyttää sen! Koska joka tapauksessa vaikkei alkais tapella (joka on varmaankin sula mahdottomuus) niin tuskin vanhemmiten kamalasti halailee ja pussailee toisiaan 😄 Ja onhan noilla nyt jo ne kina hetkensä jotka kuuluu siihen veljesrakkauteen väistämättä jos samankaton alla elää..

Nyt lyö ihan tyhjää että mitä piti kirjoitella tänne.. Mutta sellaista..

15.2.2016
Vipe
Vipe

Riu, meil olis Ylläksen reissu pe-su.
Siskolla häät Ylläksen Snow Villagessa. 😊
Asuntoautolla mennään.
En oo ennen käyny Lapissa enkä matkustanut asuntoautolla.
Jos täällä jollakulla hyviä vinkkejä, niin mielellään luen 😃

Lapsille ostin viittoja varten fleeceä, tytölle valkoista ja pojalle ruskeaa.
Ajattelin sellaiset väsätä talvitakkien ja housujen päälle pantavaksi.
Takit ovat heillä kirjavat enkä raaski ostaa juhlaan sopivia erikseen, niin tuo viitta päälle 😉

Tein äsken kaksikerroksisen vaippakakun veljen perheelle. He saivat esikoisen toissapäivänä ☺️
Vielä kortti, niin on valmiina kun pääsevät kotiin!

To olis (mahdollisten) hoitolasten perheen tutustumiskäynti meille ja vielä illalla perhepäivähoitajien kokous johon minun olisi hyvä ehtiä.

Pe aamusta aikaisin olis lähtö reissuun, eli tapahtumia riittää tälle viikolle! 😃
Töihin on kovasti kyselty, mutta nyt en luvannut.

15.2.2016
Minnie
Minnie

Ai niin. Niistä öistäki kyselit. Mä auttamattomasti unohdan mitä piti kellekin kirjottaa ku puhelimella ei näy muihin tekstit. Läppärillä näkyy.

Nyt on alkanu kauhukohtaukset. Melkein minuutilleen klo 11 alkaa huuto, eikä ukko oo pätkääkään tolkuissaan. Huutaa vaan ku syötävä. Onneksi tuohon tepsii sama ku aiempiinkin painoksiin, eli syliin ja täydet valot päälle, et herää. Sit hetki sylitellään ja rauhotutaan jonka jälkeen nukkuu aamu viiteen - kuuteen jonka jälkeen ei halua nukkua. Pomppii ja härvää ympäriinsä. Mä yritän torkkua ja samalla vahdin ettei pääse tippumaan. Yllättävän hyvin tuo hahmottaa sängyn reunat, ettei ihan reunalle menekään. Paitsi kun viskasee unipupun laidan yli... Sit yrittää sukeltaa perään.

Tuvitukselle toivotan pikaista paranemista. Kiva, et loman saitte viettää itse terveenä.

15.2.2016
misukka
misukka

Ai pigletillä on vilkas typy :) Hyvä, että osasi tuttuun paikkaan mennä.

Musta tuntuu, että mulla tuo pienin vähän väliä katoaa silmistä. Saapi sit avoimessa tai perhekahvilassa aina kiertää kulmat ympäri, että mihinkä se nyt vilisti. Vilkkaasti mennee nelivedolla.

Hoitopäivähän meillä on virallisesti 8-15 mutta kun ei me ehditä edes siihen ysiin. Tulee välillä sanomista kun ysiltä rupeavat jotain tekemään ni me ollaan aina 15-30 minsaa myöhässä. Sit joutuvat ohjeistaa erikseen.

Meidän pienin juoksee tuen kanssa ;) Kävelee useamman metrin tuetta, semmosta hoippuvaa tököttelyä piikkisuorin koivin. Mutta ko kiire tulee, ni neliveto on nopein.

Avoimessa käytiin pyörähtämässä, niin siellä ei kävele kuin askeleen silloin toisen tällöin. Liikaa porukkaa ja hälinää ni varmistelee.

Ai riun muksut kaipailee meidän poikia. Hyvä, että kaipaus on molemmin puolista. Meillä erityisesti keskimmäinen kyselee joskus.

Avoimessa oli tänään Meandin esittely ja mie nyt hairahdin tilaa sen jakun sieltä ku syksystä asti sitä miettiny. Yhet farkut tilasin kans ku menee hermo noihin kappahlin housuihin. Syksyllä ostin 2 farkut molemmissa on haaroissa hirveet reiät. Laskin, et jos noi kestää puoli vuotta ni ne on jo haukkuneet hintansa. Toiset hommatakseni mun täytyy
varmaan pitää sit omat kutsut ni saa 20% alea :D

Keskimmäisellä on tänään sählykerho isin kanssa ni meillä lienee esikon kanssa minecraft peli-ilta.

15.2.2016
misukka
misukka

Helou :)

Vipen pojat ovat kyllä iloisia toisensa nähdessään :) Pahoin pelkään että tilanne muuttuu vielä, joten nauti nyt kun sitä vielä kestää :D

Misukka jokos se teijän pienin nukkuu hyvin yönsä? Ja juosta viipottaa? Meillä lapset puhu yksi päivä teistä, kyselivät että millon tuutte uuvestaan käymään :)

Tuvituken pojalle paranemista! Harmi kyllä ku teillä sairastellaan noin paljon :/

Mihinkäs reissuun se minnie on menossa? Ihanaa kun teillä alkaa nuo nukkumishommat vähän helpottaa :)

Piglet oliko se niin että teijän isompi poika menee eskariin ensi vuonna? Muistanko ihan väärin?

Täällä on taas talvi!!!! Ihanaaaaaaa!!!!! Mie vihaan semmosta loskaa ja jäätä, nyt kun on uusi kerros puhdasta lunta ja ulkona on ihan winter wonderland niin tämä nainen on onnessaan. Mie sitten tykkään :) MIe olevinaan kirjoitan opparia, hiukka on nyt tiukassa. Miulla on semmonen sunnuntaisyndrooma kun sunnuntaina ei koskaan saa unenpäästä kiinni ihmisten aikaan. Viime yönä nukuin rapiat kolme tuntia ja nyt hitusen ramasee. Ei jaksa keskittyä. Mitenköhän käy ku kohta syön lounasta? :D
Tänään on ohjelmassa opparia, kokkausta, siivousta ja kolmosen kiekkokoulu. Semmonen iisipiisi päivä :)

15.2.2016
riu
riu

Huomenta!
Tuvituksen pikkuiselle paranemisia!!
Hyvä että saitte nukuttua!

Vipellä on herttaiset pojat!

Nyt on maailmankirjat sekaisin meillä, kun poika nukkuu edelleen!!!
Tai ihan pieni kutina, onko löytänyt multa yöpöydälle jääneen IPadin 😁
En uskalla mennä edes rappusia alas kuulostelemaan jos kuitenkin nukkuu ja herätän!
Jos ei 9 mennessä nouse niin sitten!
Pari kertaa itki yöllä, mutta nukahti lohdutuksesta.
Ja kuuden jälkeen tyttö meni laitetaan kattovalon ja herätti pojan, ois halunnut leikkikaverin 😅 Minä kiirehdin paikalle ja ihme että poika jatkoi unia isin kainalossa tuon jälkeen!
Hällä on nykyään jokin pieni lelu, yleensä metallinen auto tai helikopteri, moottoripyörä tms kämmenessä 😍
Ovat niin hirmu rakkaita hälle!
Vaikka siis tuttikin annetaan edelleen yöllä kun itkee.
Illalla ei nukahtaessa, mutta aamuyöllä että jatkaisi unia.
Se toimii nyt hyvin. 👍🏻

Mul ois tänään ohjelmassa juhlavaatteiden silitys valmiiksi reissua varten.
Muutenkin jo hieman suunnittelua ja pakkaamista...

Ei ihmeempiä menoja tälle päivälle, ehkä naapurikunnan kangaskaupassa käyn jos ostais fleeceä, josta ompelin lapsille viitat.

Mukavaa päivää kaikille!!

15.2.2016
Minnie
Minnie

Huomenta

Ihanat pojat Vipellä 😍 Nauti nyt täysillä tuosta koska kunhan pienempikin alkaa olla sen 4-5 vuotta, niin ne tappelee ja kähisee kaikesta.

Kyllä meilläkin pojat halii ja hellii toisiaan, mutta tappelut on jokapäiväisiä.

Mua väsyttää niin, et tekis mieli painua takas peiton alle.

Taidetaan taas myöhästyä keskimmäisen päikystä. Nyt pitäis kaikkien olla aamupalapöydässä jo jotta olisi edes auttavasti mahdollisuuksia keretä ysiksi sinne. Mutta mie vasta könysin vauvan kanssa punkasta vaikka herätys soi jo puoli tuntia sitten. Ei vaan irronnut...

Tähän päivään ei mitään suunnitelmia, vielä.

15.2.2016
misukka
misukka

Täällä aamupuuron teossa.. Hoidokki kipeä ja toinen vapaalla joten vain koululainen tulee iltapäivällä.. Nää sattuu aina vaan niille päiville kuin esikoisella kerho joten silti aikasin pitää päästä liikkeelle 😄
Kerho aikana saan lenkki seuraa kaverista,mikä on kiva,nyt kun ei tarvi tulla kotiin syöttää pieniä kun syödään sitte kerhon jälkeen nyt kun on vaan noi omat..
Pojat aloitti aamun taas ihanalla halilla.. Ne on aina aamulla niin onnellisia kun näkevät toisensa aivan kuin eivät ois aikoihin nähnyt.. Onhan yö toki pitkä aika 😄 nauravat riemusta ja halaavat 😍
Eipä meillä tänään oikein mitään suunnitelmia,katsellaan mitä päivä tuo..

Hauskaa viikonalkua kaikille!

15.2.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...