Pistekaupan tuotteista.

Tuntuuko kenestäkään muusta kohtuuttomilta nuo duplojen "hinnat" pistekaupassa? Tiedän, että kampanja on kampanja, mutta kampanjan jälkeen näin myytynä noiden "hinta" on hurjan paljon! Meriaiheisten koodien jälkeen myyntiin tulleet pyyhkeet taas olivat "halvempia" kuin koodeilla kerätyt... Eipä tämä mun maailmaa kaada, kunhan ihmettelen. :D

12.2.2016
Maibbis
Maibbis

Onhan ne aika kohtuuttomia, kun vertaa pisteillä hantittua koodeilla hankittuun. Pisteillä jos "ostaa" esim. numerojunan niin tarvii 22,5 megapakettia vaippoja ja koodeilla hankkiessa olisi tarvinnut vain 6 megapakettia. "Hinta" siis yli kolminkertainen. Toisaalta saapahan tuhlattua pisteitä, kun ei sieltä pistekaupasta muutakaan järkevää löydy :)

22.2.2016
Mustavalkea
Mustavalkea

Miten muistin että eläinpuvutkin ois ollut halvempia kun en mä ois millään saanut kerättyä kampanja aikana mutta silti sain ne pistekaupasta.. Vai oliko mulla sitten niin paljon pisteitä varastossa..? Muistelenko sitten vaan niiden pyyhkeiden "hinnan" aiheuttamaa rutinaa..
Mutta mun mielestä noissa kampanjoissa (ainakin silloin kun esikon vauva aikana niihin vielä osallistuin) oli se että yksi koodi oli yksi koodi,oli paketti minkäkokoinen tahansa,eli isot paketit kannatti mieluummin laittaa pistetilille kuin tuhlata yhdeksi kodiiksi kampanjaan.. Eli itse ajattelin noi norsupuvun halvaksi pistekaupassa sillä että sain käyttää ne vanhatkin pisteet ja niihin ei mennyt sitä kymmentä pakettia koska meillä ostetaan isoja paketteja aina..
Mutta en tosin ole mitenkään erityisesti laskelmoinut pisteiden hintaa vaan ajatellut että ne vaipat ostetaan jokatapauksessa ja pisteet tulee vaan kaupan päälle.. Joten norsupuku tuntui halvalta kun kerta pisteitä oli,mutta ilmeisesti olin väärässä 😂
Noi legot tuntuu kalliilta kun ei ole pisteitä tarpeeksi.. 😉

13.2.2016
Vipe
Vipe

Kyl ne eläinpuvut oli reilusti kalliimpia ku kamppanjassa mut ei sentään noin törky"hintaisia".

Mä kerkesin saada kampanjan aikana 4 lego-koodia kasaan mut onneksi ei ole tarvettakaan duploille kun niitä meidän taloudesta löytyy enemmän kuin tarpeeksi.

Mut siis tällä laskuopilla yksi koodi on about 50 sentin arvoinen. Joten se yksi chimaheebo onkin ihan hillittömän hintainen...

13.2.2016
misukka
misukka

En ajattellut, että duploja saisi pilkkahintaan keräyksen hintoihin nähden, mutta yli kolme kertaa kalliimmalla? o.O

13.2.2016
Maibbis
Maibbis

Poistin toisen kun herjasi virhettä mutta näköjään julkaisi silti.. Niin mahtavat nää uudet sivut 😡

12.2.2016
Vipe
Vipe

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

12.2.2016
Vipe
Vipe

Jospa tasoittavat nyt.. Mun mielestä ne eläinpuvutkin oli halvempia tuolta kaupasta kuin kampanjasta.. Ja niistä ainakin tuli rutinaa kun kerännyt vaippakoodeja paljon kampanja aikana ja sitten kampanjan jälkeen muut saakin parilla koodilla.. Ja ymmärrän rutinan vaikka itse tykkäsin että sain puvun "halvemmalla" 😂 ja siksi en enää kampanjoihin edes osallistu miksi yrittää kerätä jos pistekaupasta saa sitten myöhemmin pilkkahintaan..

Eli oikein niille jotka keränneet kampanja koodeja,mutta huono niille jotka eivät keränneet 😄

12.2.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...