Keskiviikko huomenta!

Täällä töihin lähdössä juuri. Yö oli hyvin rikkonainen, ehkä iltayöstä yksi ehjä tunti, muuten ei edes tunnin pätkää! Mutta nyt kaikki muut nukkuu, ja toivottavasti pitkäänkin! Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

10.2.2016
Minnie
Minnie

Toivottavasti lääkärissä nkin esikon asiat alkaa selkiytyä.

10.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mieki pidän peukkuja pigletin pojalle, et pääsee sinne eskariin.

Ja miustakin tosi kiva kun vipe palannut.

Kiva, et nkin ukko osannut olla ihmisiksi. 👍

Meidän keskimmäisellä meni ekat 5 minsaa ja vikat 2 minsaa hyvin. Muuten kiukkus ja mökötti. 45 minsaa on kenttävuoro. Tai oikeastaan tunti poislukien jääkoneaika noin 10 minsaa.

Toivottavasti huominen olis parempi päivä itse kullekin. Pieninki ollu vinkupeppu koko päivän.

Mut nyt on pienet ihmiset unten mailla. Jos sitä itteensä lohduttais jollain epäterveellisellä.

Ukko kehtas vinkasta, ettei tarvii hälle tiuskia ni heitin vastaan, että eikö mulla saa olla yhtä huonoa päivää ku oon katellu sen kiukuttelua 3 viikkoa. Ilmeisesti sit tänään oli mun vuoro kuitenkin ku loppu naputtaminen siihen paikkaan.

10.2.2016
misukka
misukka

Piglet nyt peukut pystyssä että saatte paikan 👍

10.2.2016
Vipe
Vipe

Kirjoitin nkille toiseem ketjuun, että minusta aika ajoin sinä vaikutat alakuloiselle. Toivottavasti sulla on mahdollisuus puhua jonkun perheen ulkopuolisen kanssa.
Johan teillä taisikin mennä keskenänne vähän tasaisemmin, tai sitten et oo miehes pöllöilyistä vähään aikaan kirjoittanut.

10.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No unohdinhan mä jotain.. Itseni 😂

Me vietiin aamupäivällä ystävänpäivä kortit postilaatikkoon ja siitä käppäiltiin puistoon.. Kyllä täytyy sanoa että toi on kyllä helppo ryhmä kävellä niiden kanssa,vaikkakin on paljon pieniä.. Pienempi hoidokki on leimautunut meidän pienempään niin että menee aina samaan suuntaan ja seuraa perässä eli ei tarvi huolehtia kuin että meidän pieni kulkee oikeaan suuntaan,eivät siis lähde eri suuntiin juokseen.. Isompi hoidokki taas kulkee samoja polkuja esikoisen kanssa ja esikoinenhan on täysin sanallisesti ohjailtavissa ja hoidokki tottelee mallintamalla esikon liikkeitä ja jos ei niin esikoinen nappaa kädestä kii.. Eli ei tule tilannetta että neljä juoksee erisuuntiin.. 😄 tai toki siihen olen koko ajan varuillani,vain noilla syrjäisillä puistoteillä annan enempi luottamusta mutta autotien vieressä on jätettävä aina se vara että eivät kävelekään nätisti..
No mutta siis.. Ulkoilu oli ihanaa! Lapset nautti,suorastaan rakasti.. Ei ollut oikeastaan lätäköitä vaan kaikki oli yhtä suurta lammikkoa 😅 ja hiekkalaatikko oli uima-allas.. Siellä ne ui ja läiskytteli ja mä työnsi ajatuksen sisään menosta syrjään ja annoin lasten nauttia.. 😂 se sisälle tule ilman kura eteistä kerrostalossa ei ole herkkua,mutta kyllä lasten ilo korvaa sen vaivan.. 😍
Ja en tiedä mitä oikein tapahtui,kaikki nukahti päikkäreille varmaan vartissa!! Yksi lapsista on alkanut nukahtaan huonommin ja yleensä se pyörii puolesta tunnista tuntiin mutta ei tänään.. Oli kai kävely ja "uinti" reissu rankka ja päälle tukevasti perunamuussia ja lihakastiketta,niin uni maittaa..
Siksipä mulle jäi aikaa tähän romaaniin anteeksi vain 😜
Mies tulee jo tänä iltana kotiin kun esikko haluaa sen huomenna kerhoon tärkeän ihmisen päivään.. Perjantaita ei tosin ole kotona kun on koulutus päivä mutta se on normi työpäivän mittainen..
Eipä kai muuta.. Huomenna on 112-päivä joten paloasemalle mennään käymään! Odotan jo kuinka erityisesti kuopus sekoaa!! Harmi vaan ettei toinen hoidokki ole,se rakastaisi varmasti,täytyy muistaa sen vanhemmille sanoa paloaseman avoimista ovista.. 😊 me käydään varmaan taas aamupäivällä ja uudestaan iltapäivällä kun vieressä asutaan 😄

10.2.2016
Vipe
Vipe

Päivää vaan.. Katotaan kauan jaksaa tätä paluuta,kun edelleen vihaan tätä etten nää muiden tekstejä.. No tämä on vähän kuin muistipeli eli pitäisipähän aivojen pysyä kunnossa 😂
No aloitetaan vaikka siitä että nki:lle jaksamista tuollaisen miehen kanssa! Mä en jaksais en sitten yhtään! Mä luulen että meillä mies lähtis hyvin liukkaasti jos ois kuin kakara ja ei auttaisi YHTEISTEN lapsien kanssa.. Mulle jää aika vähän hommia niinä päivinä kun mies kotona.. Se hoitaa lapset ja kodin ja mä hoidan sitten sen neljä päivää.. 😄 Toki touhuta yhdessä perheenäkin paljon,ettei se nyt ihan kahtia jakaudu,mutta siis kuitenkin niin että lapsilla on isi eikä teini ikäinen isoveli 😫
Juu ja toi Misukan suosittelema huulirasva täälläkin todettu hyväksi.. Mummo osti esikoiselle sellaisen autot huulirasvan,no muuten kiva paitsi että poika näyttää siltä että sillä ois huulipunaa kun itse laittaa.. Näyttää lähinnä pelleltä 😅 eli se on sellainen punainen rasva joka värjää,ei kauheen kiva..

Eikä,tuli liian pitkä selostus kun muu unohtui 😥pitää pinnistää..
Tennarilla oli koti päivä,joten mukavaa kotoilua!
Misukan pojalle mukavia lätkäharkkoja,toivottavasti lähtee hyvillä mielin..
Pm:n tytöllä taitaa olla kiire kasvaa koululaiseksi vai ihan muutenko vaan ois koululle ollut kiva kävellä 😂

Pigletille mukavaa kouluun tutustumista.. Toivottavasti tulet viisaammaksi ja on sitten helppo tehdä päätöksiä sen suhteen että aloitetaanko teillä koulu jo etukäteen vai miten.. Ja kiitos näin terveisesi 💛 kiva että oli sinusta kauniisti sanottu,vaikka enpä minä muuta kun totuuksia lauoin 😘 ja ihanaa että olet saanut nukkua!!!

Taas sellainen tunne että vielä jotain.. minnielle jaksamista ja eiliseen että harmi että kaikki vielä auki ja suunnitelmat muuttui.. Tosin onhan toukokuuhun aikaa,että jospa ehtii selvitä asioita ennen sitä.. Ja toukokuuhun mennessä pahin loska aika on yleensä ohi ja alkaa oleen kesäisiä lämpöisempiä päiviä,niin ulkoilut yms on mukavempia 😊

10.2.2016
Vipe
Vipe

Nkin ukko taas osaa käyttäytyä. Huoh, mikä tenava. Lyöt sit listan kouraan, et tuo nämä.

Meillä on sekä mulla, että pojilla käytössä sininen labello. Hyväksi todettu ja pojat osaa iteki huuliin sipasta pötköstä. Jokaisella oma tuubi.

10.2.2016
misukka
misukka

Me tultiin just kotiin. Laitoin helpon lounaan tulille eli kalapuikkoja ja vohvelipottuja uuniin, kasvista keittymään ja kohta majoneesista kastikkeen tynkää.

Yksi jauheliha olisi jossa eräpäivä tänään, ni siitä illaksi jotain. Jos tekis lihapötkylöitä. Pojat tykkää niistä. Vähän niinku kebakoita mut ruokasampia.

Meilläki koko 5 mut teippi, joka punotteli.

Pienin vetelee unta kupoliin. Oli ihan poikki jo avoimessa loppupuolella. Kai ny ku kuudelta heränny.

Nyt jumittaa taas vinttikoppa niin lahjakkaasti, ettei mitään järkeä. Jospa syöminen auttais. Mun aamupalan virkaa teki tänään omega3-öljy ja hedelmämehu. Eilen ja toissapäivänä jäi lounas syömättä. Liian helppoa olla syömättä päivällä kun on vaan kaksin vauvan kanssa.

Mut jospa noi ylimääräset läskit lähtis.

10.2.2016
misukka
misukka

Meillä muksut nukku puoleen ysiin. Kävi mulle hyvin ku eilen meni ilta pitkäks ku ukko tsekkas pesukoneen. Rupes kettuilee ni sanoin et joko herra kahtoo sen illalla kuntoon tai soitan korjaajan. Minen pitkään oottele.. 😀

Kotipäivää varmaan vietetään ku viiti edes ulos mennä ku muksut halkoo piänsä tuolla, sen verran liukasta.

Misukka meilläki tuli niist lego vaipoista takamus punaseks. Oli viel 5 housut kyseessä..

Nonni. Jospa sitä aamupalan söis loppuun ja rupeis jotahi tekemäänki. 😊

10.2.2016
tennari
tennari

Minnielle jaksamista töihin.

Pigletille ja pojalle mukavaa kouluun tutustumista. Toivottavasti saat jutella jo nyt pojan koulunkäynnin asioita selväksi.

Tytöllä muskari. Puhui kyllä kävelevänsä esikoisen kouluun. Minä meen kyllä bussilla tänään lukion yleislinjan ja l huomenna luonnontide-matikkalinjan esittelyyn.
Tyttö ja keskimmäinen jää isän kanssa kotiin.

Se on piglet tärkeää tämä itsensä sivistäminen, vaikka onkin yli-ikäinen, ainakin perusopetukseen.

10.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai niin. Pigletille hyvää kouluun tutustumista. Sehän se oli kun unohtui kirjoittaa...

10.2.2016
misukka
misukka

Huomenta liberomaahan

Minnielle jaksamista päivään.

Kiva, että pigletin yö mennyt hyvin.

Ja mä olen kiukkuinen kuin perseelle ammuttu karhu kun tuo meidän pienin aloitti melskauksen taas klo 6. Yhtä huutoa siihen asti et puoli 8 multa paloi käpy.
Minnien yöhönkin verrattuna mulla ei pitäisi olla mitään valittamista. Olis vaan se puolitoista tuntia pidempään unta maistunut niin hyvin. Tuntui kuuden aikaan kuin ei olisi nukahtanutkaan välissä.

Me taidetaan lähteä avoimeen pyörähtämään. Keskimmäinen haluaa sinne. Jos miekin saisin kiukun karistettua johonkin matkalle. Tosin hoppu tulee ko se on tänään vaan 9-11 auki.

Illalla olis keskimmäisellä kiekkokoulu. Kahtotaan kuinka intona tai epäinnokkaana se on sinne tänään lähdössä.

10.2.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...