Tandemimettäjiä

Löytyykö täältä ketään, joka on tandemimettänyt? Olisi kiva kuulla kokemuksia nimenomaan tandemimettäjiltä. Meille on tulossa uusi vauva ja imetän edelleen nuorimmaista 1v3kk. Ikäeroa heille tulee 1v7kk. Yöimetys lopetettiin lähes heti, kun tulin raskaaksi, koska se alkoi sattua ja mahdottoman alkuraskauden väsymyksen takia oli pakko saada nukuttua kokonaisempia öitä. Nyt mietin, että jatketaanko imetystä niinkuin tähän asti vai pitäisikö alkaa lopetella ennen uuden vauvan syntymää. Asiat, jotka mietityttää tandemissa: 1. Tuleeko vanhempi lapsi liian mustasukkaiseksi, kun vauva tulee olemaan paljon enemmän tissillä kuin hän? (On myös aiempia lapsia, joten jonkinlaista mustasukkaisuutta tulee olemaan joka tapauksessa) 2. Kokisinko itse vanhemman lapsen liian isoksi tissille, kun uusi vauva on syntynyt? 3. Miten tandemimetyksen aikana onnistuu vanhemman lapsen vieroitus, jos koenkin, ettei se olekaan meidän juttu?

8.2.2016
äipsyli
äipsyli

Hei täältä löytyy yksi tandemimettäjä 😀 olen imettänyt koko raskausajan, jopa juuri ennenkuin lähdin sairaalaan synnyttään 😂 pojilla on ikäeroa 1v2kk. tällä hetkellä meillä menee hyvin ja maito maistuu molemmille ja sitä tulee hyvin. just imetin taaperon päiväunille ja pienempi on parhaillaan rinnalla. pääsääntöosesti pieni "omistaa" maidon nyt. mutta taapero syö rintaa vain nukkumaan mennessä. hän kyllä pyytää jos tahtoo ja annan jos pyytää mutta ei ole kokenut tarpeelliseski nyt. ainut että normaali syöminen on vähentynyt nyt raskaamman maidon myötä. mutta lapsi syö kiinteetä sen mitä syö ja nälkäinen ei näimmä ole kun ei itkeskele 😊 aijemmat lapset kaksi tyttöä niin mulla loppui maito noin 3kk iässä täysin molemmista ja nyt aijon täysin nauttia tästä imettämisestä täysin rinnoin 😂 ja en todellakaan mene vessaan imettään vaan ihan yleisillä paikoilla imetän mutta piilossa, että kukaan ei häiriinny 😀

3.5.2016
rixu5
rixu5
Raskaana

Jos kiinnostaa, niin googleta 'imetystukilista' siellä on paljon tietoa imetyksestä yms siihen liittyvästä ja heillä on neuvova puhelinkin.

23.2.2016
Minnie
Minnie

Taitaa olla sen verran harvinaisempi asia, ettei taida löytyä tandemimettäjiä tätä kautta...

En ole tässä kuluneen parin viikon aikana vielä kallistunut kumpaankaan suuntaan vaan imetys on jatkunut samalla lailla. Edellisten lasten imetykset ovat päättyneet heidän ollessaan 1v-1v3kk, joten tällä kertaa tulee joka tapauksessa pidempi aika. Olin jo aiemmin asettanut huhtikuun alun takarajaksi, joten siihen mennessä täytyy jotain päätöksiä tehdä.

23.2.2016
äipsyli
äipsyli

Nostan tätä, jos sattuis joku kokenut huomaamaan...

Ite päätin lopettaa edellisen imetyksen 3-4kk ennen laskettua aikaa, että ehti esikko unohtamaan tissittelyn.
Hyvin meni.
Ikäeroa tuli vajaa 1v 5kk.
Olen laihtunut heti synnytyksen jälkeen miinuksen puolelle nin pian, että tandemimetys olisi luultavasti tullut liian raskaaksi omalle kropalle,
Ja koska syntyi harvinaista sairautta sairastava vauva, oli kyllä onni etten siinä valvomisen ja hoitamisen määrässä imettänyt vielä esikkoakin!!
Mutta sitähän en ennen tietenkään osannut edes aavistaa.

11.2.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...