Naudan sisäfilepihvit
Miten maustaa, valmistaa? Pakkasesta otin sulamaan 5kpl, 150g lukee paketissa. Maustamattomia.

Vastaa
Listaa uusin ensin
Sisäfilepihvi on hyvää sellaisenaan eli mä laittaisin suolaa ja ripauksen mustapippuria pintaan. Mieluiten vasta paiston jålkeen, ettei tule kuivaa.
Eli paista voissa ellei ole allergioita sitä vastustamasta. En muista teidän allergioita. Floran ja ruokaöljyn yhdistelmällä saa myös kauniin pinnan.
Paista kuumalla pannulla pikaisesti ja mausta suolalla ja pippurilla
Pihvit ei ole kovin suuria jos 5 pihviä painaa yhteensä 150g.

Googlettelin ohjeita, suht helpolta vaikuttaa, mutta pelkään että tulee sitkeitä.
Ootteko te valmistaneet?
Mulle eka kerta naudasta. Possupihvejä oon tehny.

Ninnup, misukka tai riu osaavat antaa vinkkiä.
