Häihin ohjelmaa

Oisko ideoita Snow willagessa pidettäviin häihin? Mitä ohjelmaa keksisi?

5.2.2016
Minnie
Minnie

Ai tää olikin niihin menneisiin häihin.. Luulin että uudet tulossa,kun en ollut aikasemmin ketjua huomannut.. Harmi.. Kun eikös Minniellä ollut pienen ajan sisään useammat häät tiedossa vai käsitinkö väärin..

3.3.2016
Vipe
Vipe

Harmi, että näitä vinkkejä nyt satelee kun häät ehti jo mennä. Ei liene Minnielle olla enää iloa.

Mut jospa jollekulle muulle.

3.3.2016
misukka
misukka

Mä tykkäsin ku mun pikkuveljen häissä oli sellainen tuoli leikki.. Siis ihan perus tuolileikki että tuoleja yksi vähemmän kuin ihmisiä ja musiikin loputtua koitetaan istua.. Ja ilman paikkaa jääny putoaa.. Siihen oli tehty sillei että otettiin 12 leikkijää ja aina kun tippui sai kortin jossa oli tehtävä esim. Jos häät huhtikuussa niin ekana tippunut sai toukokuun ja siinä oli runollisesti annettu tehtävä johon hääpari liittyi.. Esim. Hääparin ikkunoiden pesua ja yhdessä pipareiden leipomista yms. Yms. Aina vähän siihen kuukauteenkin liittyen.. Täällä esim. Aina elokuussa sellaiset messut,niin elokuussa oli tehtävänä käydä hääparin kanssa yhdessä siellä.. Ja voittajalle oli sitten se hääpäivän kuukausi jossa luki että täytyy saapua ovelle kera pullo kuohuvaa ja kilistää yhdessä hääparin kanssa ensimmäistä hääpäivää.. Ja minä voitin kun viimeisenä pelissä oleva oli herrasmies ja ei lähteny raskaana olevan kanssa kilpailemaan tuolista 😂 mutta siks musta oli hauska idea ja sattui ihanasti esim. Että pikkuveljen kummitäti sai tehtäväksi kutsua hääpari heille syömään.. Ja sitten ne kirjattiin myös hääparille ylös että minkälaisen tehtävän kukin sai millekin kuulle,niin tiesivät varautua.. Ja samalla sai seurattua ketkä muisti ketkä ei.. Kaikki ei muistanut,mutta tämä hääpari ei ainakaan siitä muistuttanut ja vaatinut tehtävää tehdyksi..
Musta se oli hauska ja senhän voi toteuttaa jossain muussakin pelissä,mutta toi klassinen tuolileikki oli kyllä kiva,sitä aikuiset ehkä harvemmin pääsee leikkiin ja siinä voi heittää aivot narikkaan..

3.3.2016
Vipe
Vipe

Photobooth on hauska ja jää kivoja muistoja. Toimii kaikkialla. Myös sellainen lapsuudenmuistelupuhe johon yleisöstä kerätään adjektiivit. Kannattaa antaa myös ihmisten keskustella.

3.3.2016
pyytarja
pyytarja

Hups. Siis www.elmeriband.info :D. Poju pyörii jaloissa, niin vaikea kirj.

2.3.2016
Weetin mutsi
Weetin mutsi

Kokeile bändiä? Www.elmerinand.info :)? Esim. siis.

2.3.2016
Weetin mutsi
Weetin mutsi

Oisko kellään ideaa?
Ei siis omat häät 😅 mutta oon luvannut jotain järjestää.

5.2.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...