Keskiviikkoa!

Huomenta! Mä alotin uuden ketjun kun en eiliseen ke ketjuun ehtiny osallistuun... Mulla ainakin helpompi nyt uudistusten jälkeen selata lyhyempiä ketjuja, ei aina avaa kaikkia pitkistä...

3.2.2016
Minnie
Minnie

Mä naputtelen niit koodeja aina sitä mukaa ku pussit tyhjenee..

Koht pihalle hetkeks kuha ukko tuloo töistä.
Ostin sittarilta esikolle uudet luistimet ja stigaan semmosen lämpöpehmusteen. 😊

Jutta Gustafsbergin kompressiosukkia kattelin mut jumankekka minuu ärsyttää ku niitten pitää olla neonvärisii. Vähän hillitymmät olis kivemmat. En siis sitte ostanu niitä. Pyh.

3.2.2016
tennari
tennari

Huh huh. liekö päivän urakka tehty kun naputtelin 33 kpl liberokoodeja tuonne pistekauppaan ;D

Pistin keskimmäiselle chimaa tilaukseen. En vielä keksinyt, mitä lopuilla 3000 pisteellä tilais. Tuliskohan tuonne jotain kivaa noille isommille taas.

3.2.2016
misukka
misukka

Tennarille tsempit uhmistelijan kanssa elämiseen. Kyllä se siitä taas helpottaa kun pieni itsensä etsijä löytää tasapainon itsensä kanssa. Kolmevuotiaan elämä voi olla tosi vaikeaa joskus.

Hei! Ihan mieletöntä! Läppärillä kun kirjottelen, ni noi aikasemmat vastaukset näkyy tuolla kirjotuskentän alla. Täytyypä tesmaa kännykälläkin, onko tullu sama. Läppärissä mulla on tulikettu selaimena.

Helpottaa ihan hitusen meinaan tätä kirjottelua kun voi taas tarkistaa mitä muut on kirjotellu.

Ja läppärillä toi virheiden korjauskin onnistuu paljo helpommin ku kännykällä.

3.2.2016
misukka
misukka

Huomentapäivää

Mä hengailen pienimmän kanssa kotona. kaveri nukkuu. Joku ihme unipäivä menossa kun se nukku jo puolitoista tuntia just ennen lounasta. Mä puran tuota fleecepipoa, et saan tekastua esikolle siitä kaulurin. Täytyy kyl sanoo, et toi saumurin ommel on kohtalaisen kettumainen purettava. Yksi lanka kerrallaan ja sit ko niissä on solmua ja mutkaa joka suuntaan. jestus sentään.

Kirjottelin työhakemuksen loppuun mut en tiedä, onko se hyvä. Siinä nyt oon yrittäny miettiä ja kertoa osaamiseni ja kiinnostuksen kohteet niin, että vastapuoli tajuaisi millaisiin hommiin mua voisi ajatella heidän firmassaan.

Suksiboksia on yritetty löytää edukkaasti. Olisi tuosa parikin ehdokasta, kummassakaan ei ole kiinnikkeitä soikeille taakkatelineille. Mulla on semmoset klassikko neliskanttiset taakkatelineet, mutta isännän autossa soikeat alumiiniset. Ja just isännän autoon pitäis esim. hiihtolomareissulla saada se boksi kiinni. Mahtaiskohan Bilteman kiinnityssetti käydä. Toisaalta aattelin soitella tuonne Fordillekin, olisko niillä kiinnikesarjoja. Ne myy Thulen bokseja hirveellä hinnalla oheistuotteina.

Kehno, et ninnupin poitsu ei ollu riittävän terve kuviin.

Ja tuvitukselle toivon, että tervehdyt ennen viikonloppua. Mulla alko eilen ihan kauhee haukkuva köhä. Mut positiivista toki, et se on irtoavaa. Josko tämä syyskuusta asti vaivannut kuiva yskä lopultakin karistaisi itsensä huitsun nevadaan.

3.2.2016
misukka
misukka

Meil on isommalle neidille tullu rytinällä aivan kauhee 3 vee uhma.. jestas.. miten voikaan pienellä ihmisellä olla niin hankalaa.. Väsymys tekee hommasta viel hankalempaa. Joten meilläruvetaan nykyään tuntia aiemmin jo iltapuuhiin että ei tarvihe tapella..

Äskön tein ruuan valmiiks. Nyt käydään sittarilla mun äipän kyydillä ja sit kotiin syömään ja päikkäreille..

3.2.2016
tennari
tennari

Huomenta. Pidin tyttöä sylissä jotain puoli kahteen yöllä. Oli jo omassa sängyssäänkin lepäämässä, ei nukahtanut siihen eikä syliin.
Tuohon aikaan oli sitten pakko vaihtaa nukuttajaa. Tyttö karjui melkein tunnin. Äiti tule nukuttamaan minua. Minua väsyttää jo. Isä mene pois. Rakasta minua. Ynnä kaikkia muita lauseita tytön suusta.
Täällä on hyvät hiihtokelit, ja keskimmäisellä urheilupäivä.
Tytöllä muskari, ei ole neiti vielä herännyt.
Selvitty yöstä. Sain nukuttua, samoin mies.

3.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä pidän höntsäpäivän ku menkat alko. Ei hotsita reenit yhtään ku enempi tarttee keskittyä siihin et valuuko jostai ku et sais täysillä treenattua.

Nki kyseli eilen siitä paketista. Tein lähettäjälle katoamisilmoituksen. Lähettäjä korvasi paketin mulle ja dhl lähettäjälle, suomen posti dhl:lle.. Epäilivät virhekuittausta ja et paketti olis tossa lähipostissa mut et eivät vaa ole siel vaivautuneet joka paikkaa tarkastamaan..

Kohta aamupalalle ja jos sitä vaikka ulkona kävis sit.

3.2.2016
tennari
tennari

....siis jumppakin illalla....

3.2.2016
Minnie
Minnie

Elikkä täällä töihin lähdössä, muut nukkuu onnellisesti.
Ei olis millään jaksanu nousta kellon herätyksen kun tytön nukahtaminen venyi illalla puoli 11 asti ja sit 1-3 välin tuli mein petiin ja sit vietiin kahdesti takaisinkin...
Mä en nuku jos hän pyörii vieressä. Ei nuku paikoillaan ollenkaan 😬

Eli katotaan mihin asti voimat riittää tänään, ois kumppanin illalla.
Äitini luvannut sen ajaksi lapsia katsomaan tulla, koska miehellä iltavuoro.

Meil oli eilen vauhdikas päivä, muskarit molemmilla ja sit tytön ukulele tunti.
Sieltä kotiuduttua puol 8 tehtiin pizzaa,taikinan tein jääkaappiin nousemaan jo aiemmin.


Joo, heippa, mun täytyy juosta nyt naapuriin 😃

3.2.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...