Helou evripadi!

Jännitys tiivistyy... toimiiko libresse? Hitusen huonosti on päässyt lähiaikoinan tekstit läpi niin sitten en oo viittinyt ees yrittää X)

1.2.2016
riu
riu

Aikas touhukas päivä meillä.
Mentiin keskimmäistä vastaaan koululle ennen oikomishoitoa, joka oli iltapäivällä. Näin pojan opea koululla. Enpä muistanut että niillä oli vanhalla koululla musiikkia. Lähdettiin väistökoululta vanhalle koululle, ei näkynyt poikaa vanhan koulun pihalla. Sitten kotiin. Ristiin mentiin.
Poika sai hammaslääkäriltä tiukemmat kuminauhat (Valas-kumpparit) Leijona-kuminauhojen tilalle yömaskiin.

Sitten kotiin poika tekemään läksyjä. Minä tein ruuaksi nakki-keittoa. Mihinhän meidän toinen siskonmakkarapaketti on hävinnyt. Koira ei ainakaan ole syönyt, kun meillä ei koiraa ole.
Keskimmäinen meni PikkuKokkikerhoon.
Mies tuli jo aikaisin kotiin.
Minä menin väistökoululle vanhempainyhdistyksen kokoukseen.
Sain selvitettyä, että poikien kerrossänkyyn saa kuin saakin patjaa. Nyt pitää vaan ratkaista, uusitaanko vaan toinen patja (tytölle) vai toinenkin keskimmäiselle.
Esikoisen sänky on tullut liikkeeseen. Kuljetukseen soitin vartin myöhässä, että oisin saanut kuljetuksen sovittua tänään.
Tuon kokouksen jälkeen olin vielä ruokakaupassa. Huomaa, että nyt käy myöhemmin kaupassa, kun ruokakaupat pitempään auki.

1.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No nyt ne taas näkyy 😰 voi jessus tätä sivustoa!

1.2.2016
Vipe
Vipe

Ajattelin Riun kunniaksi itsekin vähän lörpötellä koululaista ootellessa mutta en tie tekeekö mieli niin pitkää kirjoittaa,kun täältä hävisi osan kirjoitukset.. Eikä lue että kirjoittajat ois itse poistanut 😮
Kävin aikasemmin lukemassa ja nyt kun palasin,niin olivat tiessään ainakin Misukan ja Pigletin tekstit ei näy mulle enää 😓

Joten eipä tässä sitten,kuntoiluahan nää kelit on noiden neljän kanssa ollut,raskasta mutta ihanaa arkea tänne ei kai sen suurempaa..

Pigletille,ehkei lasta vaan kiinnosta heilutella ja taputella.. Meillä esikko oli tosi taitava ja fiksu mutta vaikka käytiin peleissä joissa näki taputusta ja taputettiin yhdessä sen kanssa,niin taputus se viipyi,vaikka luulisi että ois tullut aikasin.. Ja ihan normi lapsi. En tosin nyt ulkoa muista että milloin se sieltä sitten tuli,mutta sitten taas pikkuveli oppi taputtaa ties kuin ja aikasin enkä nyt sanois että se on yhtään fiksumpi kuin tuo esikko.. Sanoisin ehkä että mieluummin toiste Päin,mutta niin ei kai voi sanoa 😝
Eli ehkä se vaan ei kiinnosta tyttöä,toivotaan ainakin ettei seuraa veljen jälkiä ja jos seuraa,niin teidän perheessä tuntuu tuollaisilla lapsilla olevan hyvät oltavat 👍 Vaikka eihän sitä silti toivo ja joku päivä kun lueskelin niin teillä lähipiirissä aika rankkoja juttuja,joten ei soisi siihen vielä huolta omasta lapsesta 💛

Mutta joo,silloin tällöin käyn lukemassa kuulumisia muttei oikein natsaa kirjoittaa kun sivusto edelleen perseestä!

1.2.2016
Vipe
Vipe

Ai pigletillä ei vilkuta eikä taputa :( Harmi, jos tytölläkin vaikeuksia.

Mun piti just riulle laittaa, et ihanaa kun taputtaa isille vaipan vaihdosta :D

Jokos riun pienin kävelee?

Meillä enkka on nyt 8 askelta. Että kuukaudessa opittu sen verran. Noinkohan tuo kävelee itse kuukauden päästä kun 1v neuvola. Nyt siis viipottaa kovaa kun antaa sormen henkiseksi tueksi. Ja meillä taputetaan ihan kaikelle. Pikkumies osaa jopa kerjätä kehuja. Taputtaa itselleen ja oikein villiintyy, kun kehuu miten hienosti osaa.

1.2.2016
misukka
misukka

Päivää

Riua ollutkin ikävä. Kiva kun palaat seuroihin! Koeta siinä ohessa välillä suoltaa jotain hengentuotetta opintojenkin edistymiseksi.

Me käytiin pienimmän kanssa avoimessa päiväkodissa ja varattiin ens kuulle siitä yläkerrasta 1v neuvola-aika.

Nyt pikkuherra vetelee unta kuuppaan ja äiti liberoi sen sijaan, että söisi nenän alla olevan itse tehdyn kebabannoksen vielä kun se on lämmintä.

Illalla on keskimmäisellä ja isillä sählykerho. Mun pitäis kirjoitella työhakemus. Ei kai sitä voi töihin parempaan paikkaan päästä jos ei hakemusta kirjota. Nyt pitäis saaha runosuoni sykkimään sen verran, että tulisi huippuhyvä hakemus lopputulokseksi ja saisi duunipaikankin.

1.2.2016
misukka
misukka

Ohoh ja sitten pääsin läpi :D
Mie tuun olemaan teijän kiusana taas enemmän, kun miun pitäs tehä opintoja... Eli surffaan netissä ja tuskailen ku en saa mitään aikaan ;) Tänään on pieni mies miun kaverina, mutta se nukkuu tuolla ja nyt ois se hetki ku ois tehtävä jotain. Juuh hyvin sujuu :D

Tännä ei kuulu sen kummempia, lapset kasvaa ja mie oon aina vaan ihkumpi :D Viikonloppuna pojalla oli pelireissu Mikkaliin ja mie olin fanimatkalla mukana, olipa ihana kahtoo taas lasten peliä. Miun äiti oli sillä välin muitten kanssa kotona ja olipa ihana tulla kun huusholli oli raivattu. Aaaaaaahhhh.... Kyllä sielu lepäsi :) Se ilo oli tietty lyhytikäinen, koska lapset :D

Meijän pienin tullee kohta 10 kk ja minnuu niin naurattaa kun se oppi taputtamaan ja nyt mie pystyn piruilemaan isille lapsen välityksellä. Eilen annettiin isille aplodit kun se vaihto vaipan :D

Mutta mitäs mammojen elämään kuuluu? :)

1.2.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...