Huomenta tiistaille

3 tunnin unien jälkeen. Tulee ihan tytön vauva-ajat mieleen. Vastasyntyneenä saattoi hiljaa tyytyväisenä valvoa sylissä kahteen tai kolmeen aamuyöllä. Viime yönä oli mun sylissä parisen tuntia, sitten piti miehen kanssa vaihtaa. Mies istui tytön sängyn vieressä, tyttö oli sängyssään ja huusi. Haluan äitin luoske (2 v 3 kk). Yllättävän pirteä olo mulla. Perhekerho taidetaan jättää välistä. Mun syliin viimein nukahti. Asioita pitäisi hoitaa, katsotaan mitä saan tehtyä. Kelakin muistuttelee selvityspyynnöillä. Asiakas maksaa näköjään nykyään, jos perinteisenä kirjepostina sinne papereita laittaa. Muuttunut käytäntö siis. Laittoivat sentään paperit kotiin. Reipasta päivää kaikille.

26.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pelkästä porkkanastakin saa sosekeittoa tai porkkanasta ja perunasta. Jos on jotain juustoa tai kermaa, niin sitä mukaan.
Voimia sulle nki. Joskus musta tuntuu, että olet alakuloinen. Toivottavasti voit jutella jonkun perheen ulkopuolisen kanssa.
Valiolla esim. on noita porkkanakeittoreseptejä.

8.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nosto Nkille.

8.2.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nosto nkille.

31.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Grillimaustetta ja valkosipulisuolaa... En yhtään ihmettele jos tuli tujakkaa. Mä en laittais makkarakastikkeeseen grillimaustetta. Se ei vaan sovi siihen.

27.1.2016
misukka
misukka

Nki, jos sulla on juureksia, kokeile tehdä niistä ja perunasta sosekeittoa isompi annos. Lopusta keitosta voi tehdä sämpylöitä tai kasvislettuja. Kasvisletut käy hyvin lapsille välipalaksi, ja aikuisille aterian osaksi.
Kasvissose käy myös laatikon pohjaksi, jos siihen lisää jauhelihaa, kanaa tai muuta, mitä kotona olis.

27.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä makkarakastikkeeseen tulee paprikaa, sipulia, hitunen mustapippuria. Siis valmista jauhetta olisko ihan t-lusikan kärjellinen, meillä kans nyrkkivakiolla myllystä :D Sit tulee rosmariinia myllystä, tomaattipyrettä turaus tuubista. Siitä saa etikkaa eli vähän happoa. Ilman happoa maistuu ihan hirveelle.

Siinä sellanen perussoosi. Sit tuunataan milloin milläkin mausteella ettei aina samaa höttöä.

26.1.2016
misukka
misukka

Me on jaksettu hyvin. Päästiin perhekerhoon myös.
Kelalla saatiin henkilökohtaista palvelua. Työntekijä kiersi ihmisten luona odotustilassa ja neuvoi, mitä kenenkin piti asiansa kanssa tehdä. Siis papereitten ja muuten.
Kaikkia kelan tukia taidetaan tarkastella aina vuoden myöntämisen jälkeen.
Meidän neiti on nukkunut nyt tunnin.

26.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hah, pelargonin esikko löytänyt kunnolla uhmavaihteen päälle :D

Mut sai sentäs sisävaatteet päälle. Ens kerralla viskaset sen sitten pihalle pelkissä sisävaatteissa, ni rupiaa menemään ulkovaatteetkin päälle.

26.1.2016
misukka
misukka

Srallalla meneekin lujaa! Onnea ylennyksestä! Kyllä ne näköjään huomaa kun kunnolla työnsä tekee. Ja sinä tunnut olevan ehtymätön ideapaja. :D

Tykkääkö poitsu seinäkiipeilystä? Ei ihan ekana tulis tuommonen laji mieleen tuon ikäsen kanssa, mutta mikä ettei. Ja kyllä se mieski löytyy sotkemaan kuvioita kun sen aika on.

Ihan huippua toi, et elatussoppari täysikäisyyteen asti. Oot sie niistä saanukin tapella.

26.1.2016
misukka
misukka

Huomenet

PMlle voimia päivään. Olet kai vähäisetkin unesi saanut nukuttua laadukkaasti kun ei kamalasti väsytä. Tsempit selvitysten tekoon.ö!

Kiva nähdä Monsteria! Siullaki tuo raskaus oikein hurahtaa ohi. Pakkausintoa!
Kiva, kun käy noin, että saa reilusti lisää tilaa mut kulut ei kauheasti nouse. Vähän ku meillä oli isännyksen kanssa kerran. Tosin siirryttiin ahneelta yksityiseltä vähemmän ahneelle yksityiselle :D 35m2 kasvoi 70 neliöön mut vuokra nous vaan 200e 600 - 800

Vähän kade oon, kun noilla viikoilla ylipäätään pystyt jotain tekemään. Ite ollut nämä kaksi pienempää niin kipee ja melkein liikuntakyvytön noilla viikoilla.

Pigletille jaksuja päivään. Tärkeintä ystävällesi onkin varmasti se, että näette, olet läsnä ja toivottavasti pystytte puhumaan paljon muusta kuin sairaudesta. Todella ikävää, että hän on saanut noin huonoja uutisia. Mutta yrittäkää pitää mieli korkealla. Kun asenne on kohdillaan, voi nauttia viimeisistä ajoista täysillä. Ja kuka tietää, jos ystäväsi saakin syövän selätettyä. Onhan näitä, jotka on saaneet 3kk elinaikaa ja vielä vuosienkin kuluttua potkivat sairautta persuksille 👍

Meillä pienin känisi pariin otteeseen yöllä mut pelkkä peiton laitto päälle riitti. Puoli 6 vaati vasta vaipan vaihtoa ja ylös vartin yli 7.

Iltapäivällä käydään pienten kanssa yhden tuttavan luona. En tiedä, ketä siellä on, mutta sain kutsun liittyä seuraan. Muutama mamma lapsineen tapailee aina silloin tällöin nyyttärityylillä. Ihan kivaa päästä vauvatreffeille.

Nyt pienin haiskahtaa siihen tyyliin, että vaipan vaihto kutsuu. Sit täytynee täräyttää tiskit koneeseen. Kaikki pikkulusikat on likaisena. Pääsee pieni mies syömäänkin kun pestään astiat.

26.1.2016
misukka
misukka

Moikka. Kävin aamusta vähän venyttelee.. Oi piglet, onko kyse nuorestakin ihmisestä? 😕

Me lähdetään kaupunkiin kävellen kunhan saadaan ruoka tehtyä. Aattelin antaa noille ruuan ennen lähtöä ni pienempi voi ottaa torkut rattaissa ja isommalle voi ostaa kotimatkalle jotain välipalaa.. 😊

26.1.2016
tennari
tennari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...