Maanantaita!

Uusi viikko alkamassa! Mitä toimintaa tälle päivälle?

18.1.2016
Minnie
Minnie

Iltaa!
Mulla tuli joku aamusta etten päässytkään lörppäilemään...
Oltu ulkona tää päivä enimmäkseen.
Aamulla heti päivän valjettua pari tuntia ja vielä päikkäreiden jälkeen toiset pari tuntia, kunnes kiirehdittiin partioon.
Lapset kokeili hiihtämistä. Remmisukset on, tulossa serkuilta lisää monollisia...

Nyt oon tunnin palautellut tyttöä tilaansa, oisko nyt nukahtanu?!
Ei! 😬😩
Mies on kotimatkalla iltavuorosta.

18.1.2016
Minnie
Minnie

Piglet, kaiva itsestäsi Leijomaemo esiin.
Tiedätkö tuon Leijonaemot-vertaistukiryhmän?

18.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nii ja helmikuussa naputetuista vaippakoodeista saa 25 pistettä extraa.

18.1.2016
misukka
misukka

Ai niin, onkos joku hoksannut, onko noissa wet wipesissa joku kampanja menossa kun ihmettelin äsken, et tuli 100 pinnaa jokaisesta.

Kun eilen tuli säpöä, että helmikuusta lähtien hoitotuotteista ei enää saa pinnoja, ni piti kaivaa kaikki esiin, mitä onkaan tullut hankittua.

18.1.2016
misukka
misukka

Se lyövä kello on ihan vaan seinäkello. Usein tarkennuksena tuo lyönti tai heilurilla.

Vitsit kun olisikin joku järjellinen oma nimitys moiselle kapistukselle.

Kiva, jos siitä on nkin perheessä apua.

Meillä ei ole moista, mutta anoppilassa on. Ihmeen äkkiä siihen soittoon turtuu, ettei huomaakaan. Usein ekat pari tuntia sen soiton huomaa mut tosi usein jo illalla toteaa, et koskahan sen soiton on viimeksi kuullut.

18.1.2016
misukka
misukka

Päivää

On noi kunnat ja kaupungit tollasia. Ihan sama, kummoinenko tarve lapsella ja päiväkodin henkilökunnalla olisi avustajalle, ni ei anneta. Kerrassaan lapsiystävällinen tämä nyky-yhteiskunta. Ja samaan aikaan tuskaillaan, kun korjaavat toimenpiteet on niin kalliita. Typerää toimintaa.
Ja onko pari vuotta kun MLLn lapsemme-lehdessä oli juttua, miten Imatralla satsasivat ennaltaehkäisyyn ja jo parin vuoden kuluttua korjaavien toimien kulut oli tippuneet useita kymmeniä tuhansia euroja. Eli kympin satsaus toi esim. 50 n säästön. Siis samassa suhteessa. Ja tätä ei noi päättäjät lyhytnäköisyydessään ymmärrä.

Meillä on keskimmäinen päikyssä, esikko myöhästyi minuutin koulusta kun halusi kyydin kouluun eikä kävellä taksille. Oli taas niin tahmea aamu.

Meilläkin yöllä taas hulinoitiin. Kaipailtiin tuttia jne. Kolmen aikoihin vaihdoin vaipan ja ennen kuutta otin vaavin kainaloon. Sit puolen kasin aikaan tuo heräsi ja mä ihan sitä mieltä, ettei vielä voi olla aamu. Tuntui kun se vaille kuuden herätys olisi ollut vain muutama sekunti sitten.

Me käytiin kaupoilla vaavin kanssa. Ajoin vanhasta tottumuksesta Prismaan vaikka tänään oli cittaripäivä. Sain sähköpostissa tarjouksen vaipoista 8e/pkt. Ja 4 pakettia sai sillä hinnalla. Olin aika ihmeissäni tuosta tarjouksesta.

Prismassa ehdin tosiaan sisälle asti, ennen kuin tajusin erheeni. Mut siinä oli yksi esittelijä ja sillä oli tosi makeita paitoja, ni yksi paita lähti sit matkaan. Villahaalareita olis kans ollut, merinovillaisia, mut ei nyt tarvinnut niitä.

Sit lidlistä haettiin keskimmäiselle pipo, kun se eilen ihastui yhteen. Kaikki laskettelujutut eli lähinnä ohuet pipot oli jo menny kun yhdentoista aikoihon oltiin siellä. Muutama kauluri oli jäljellä. Ja kerrastoja ei tarvitakaan kun isommilla on jo parikin settiä.

Nyt vauveli lauleskelee punkassaan ku yritän sitä nukuttaa. Mut eihän se toki nuku kun nukahti autoon kotimatkalla.

18.1.2016
misukka
misukka

Sittenhän ne kovistelut pitää laittaa kaupungille. Erikoinen linjaus Jyväskylältä. Se kaupungin ihminen, joka teidän pojan avustaja-asiasta päättää, muutamaksi päiväksi pojan toimintaa seuraamaan päiväkotiin.
Täällä Espoossa on useita vuosia sitten ollut henkilökohtaisia avustajia lapsilla. Nyt en tiedä, mikä tilanne on, kun en ole töissä ollut.
Kummallinen linjaus Jyväskylältä sikälikin, koska siellä on varhaiskasvatusasiat olleet hyvin hoidossa aiemmin.
Ryhmäkohtaisesta avustajasta ei teidän tapauksessa pojalle taida olla vastaavaa hyötyä, koska ryhmäavustaja hajauttaa aikansa ja huomionsa periaatteessa koko ryhmälle.

18.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Piglet, pyydä lääkäriä kirjoittamaan lääkärintodistus, jossa ilmenee pojan avustajan tarve. Kelan kauttahan menee nuo kuntoutusasiat, joten en osaa sanoa, pitääkö avustaja-asia pyöräyttää myös kelan kautta.
Nyt kova kovaa vastaan, ja vaadit pojalle avustajan. Monipuoliset ja laajat perustelut mukaan.

18.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta.
Ruuanlaittoa, pyykinpesua ja leipomista.
Kivaa talvipäivää kaikille.

18.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...