Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kesäkuntoon 2016!

Ehkä tuo 2015 on jo menetetty keissi, eli otetaas uusiksi ja toivotetaan tervetulleeksi kaikki pitkät, pätkät, punkerot, pötköt, laihat ja luikerot, tiineät ja tiineettömät:D Tsempataas täällä jokaisen vaiheita, olivat ne tavotteet sitten kiinteytyä, laihtua, lihota tai olla lihomatta:) Itteä huvittaa se, miten vuosi sitten vastaavan ketjun aloittaneena pyrin tiineyskiloista eroon, ja nyt oon yli puoli vuotta yrittänyt saada painon putoamisen pysähtymään. Tällä hetkellä olen siis tipahta nut noin kuutisen kiloa alle sen painon, mikä oli tavoitteena. Jos tavoitepaino oli sama kuin ennen edellistä raskautta. Tähän toki on ollut osallisena se silmiten stressi mitä meidän elämäntilanteeseen tuli viime kesänä purkukuntosen talon ostamisen johdosta. Nyt, kun 130 vuorokautta rakennettiin yötä päivää ja vihdoin ollaan tässä, niin tie toipumiseen ei olekkaan hirmu helppo. Eli omat tavoitteeni on nyt kesäksi saada terveys tas kuntoon. Keuhkot toimimaan, paino nousemaan siihen mitä se alkuperäinen tavoite oli ja väsymys ja stressi kadotettua:) Milläs aikeilla muut mammat on:)?

17.1.2016
Blanco
Blanco

Mikä sulla Minnie polvessa? Kiva ku oot päässy liikkuun! Mäki hiihtelin vkl, ma kävin kahvakuulassa ja eilen joogassa. :-) Tänään sit vuorossa hiihto- tai kävelylenkki.

16.3.2016
pelargoni1
pelargoni1

Täytyypä tänne tulla ilmoittautumaan 😃
Siis sunnuntaina olin ensin aamuvuoron töissä, sitten kutsuilla ja sit suoraan Kahvakuulassa ja myfasciassa.
Että mies hoiti koko päivän lapsia ☺️, tyttö oli kutsuilla mukanani, mutta poika oli silloinkin miehellä hoidossa.
Mies kokeili teipata polveni, mutta ikävä kyllä, se ei auttanut. Kahvakuula kyykyissä yms petti ja sattui sairaasti useamman kerran. 😩
Olin lauantaina käyny vähän hiihtämässä ja jo siellä tuntui kipeytyvän.
Harmittaa kyllä oikein kunnolla jos tosiaan joudun leikkaukseen sen kanssa!!
Se tietäis pitkää, 6kk, lepoa tai ainakin varomista.

Huomenna illalla on selkäfysiokimppa, äitini tulee lapsia hoitamaan. Toivon, että siellä polveni kestäisi!

15.3.2016
Minnie
Minnie

Nonii, tennari.. mittauksella käyty.. Ihan kaikki ei sentään ollu päin prinkkalaa, mut onhan tässä vielä tekemistä. ;-) Puolen vuoden päästä menen uudelleen ja sovittiin, että 5kg siihen mennessä pudotan painoa. :-)

15.3.2016
pelargoni1
pelargoni1

Nii justii, aattelinki, ettei kai mittää kummempia. Kuhan jos joskus käy uudelleen, niin mahdollisimman samanlaiset olosuhteet olis. En saanu ku iltapäivälle sen ajan, että syömättä juomatta ei mulla onnistu, mut pitää pitää se pari tuntia kuitenki väliä lounaasta siihen..

Mulla oli vaihteeksi vähän noussu paino. On se sit vaa niin pirun motivoivaa, ku koittaa oikee olla liikkumatta ja herkuttelematta, niin nousee ja ku päinvastoin, niin on saattanu laskee.

11.3.2016
pelargoni1
pelargoni1

Ei kait siinä muuta oo mut mulle on sanottu et kannattaa tehä aamulla ku ei o syöny hirveest mitään. Tulee varmin tulos. Mä oon käyny kerran iltapäivällä siinä ja kahdesti aamulla. Enpä o liiemmin hirveitä eroja huomannu esim kehon nesteissä.

Mut se kyl antaa tosi tarkasti tulokset lihaksista ja rasvasta. Ja siit näkee heti et onko esim vasemmalla puolella enempi lihasta jne. Et onks keho ns toispuoleinen. Mä.oon tykännyt. Se ei kaunistele. 😀

Mullaki oli viimeiksviel 5 kiloo liikaa. Saas nähä miten on seuraavassa mittauksessa. Toivottavsti paremmin. 😊

10.3.2016
tennari
tennari

tennari, Kerrohan jos on jotain vinkkkejä tms siihen kehonkoostumusmittaukseen liittyen, en oo ennen käyny moisessa. :)

10.3.2016
pelargoni1
pelargoni1

Minnie, No sitten se on asia erikseen. En tajunnu, että tuossa asiassa oliki tuommonen pointti! Se tarttee sun vissiin pistää jotenki "ruotuun" se sun mies?

Itselläni on kyllä enemmän ku hyvät mahollisuudet päästä liikkumaan ja olen kyllä todella tyytyväinen. Tosiaan monesti sitä aatteleeki, että ei välttämättä kaikki pääse niin.. Ihan pakko päästä aina itekseen jonnekki ilman lapsia ja ilman ketään!

tennari, Haahhaha. Hirveitä tuloksia ihan varmasti mulle siitä InBodystä, katotaan kehtaanko ees kertoa! :-P Mullaha on kuitenkin tuota ylipainoakin esim. vielä tuo 5,4kg ja alamaha (mm.) on ihan kauhean läski!

Musta ollu iha älytöntä tuskaa, ku ois haluttanu liikkua ja ei sitten oo niin kunnolla voinu/saanu! Välillä herkutellukki vaikka ja miten. Toissa viikolla pasahti puntarissa +1kg ja viime viikolla sitten oli lähteny -1,2kg! :-D Mitä lie.. :D Mut pääasia silti, että tavoitteessa ollaan.. tai sitä kohti suunnitelmien mukaan menossa.

Mullaki tuossa vkl jääneet salmiakit poltellu kaapissa, mutta oon saanu piettyä itteni ruodussa, enkä oo sortunu niitä syömään. Pitää ootella viikonloppuun :D

7.3.2016
pelargoni1
pelargoni1

Tuuha pelargon1 kertoo sit tuloksii siit mittauksesta. Mäki voisin tammikuisen läpyskän ettiä ja kattoo. 😊

Meil on kans porukka ollu kipeenä ja itte just 2 ab kuuria poskionteloihin söin. Nyt pari vk taas normisti reenissä.

Syöntipuoli on ollu mitä on taas. Nyt tän viikon alusta aattelin kunnolla tsempata että rupeis taas tuloksia tulee. 😊

mul on vajaa 2 kk sitä pt ruokavaliohommaa jälellä ja olis ihan kiva jos sais vimoset 2-3 kiloo hittoon ennen sen loppua. 😊

Huhtikuun alus meen inbodyyn. Siihe mennes rasvaprosentti ja vyötärö-lantio suhde tarttis saada normaalin rajalle. 😊

7.3.2016
tennari
tennari

Eli se ei ole pelkästään kunnon kohotusta vaan myös hetki 'vapaata'. Kun en missään koskaan muuten käy ilman lapsia. Ellei nyt oteta huomioon niitä sijaisuuspäiviä töissä. Mutta silloinkin olen laittanut lapsille kaikki valmiiksi ruokia myöten ja hoidan koko kodin töiden jälkeen.

7.3.2016
Minnie
Minnie

Ei kait se muuten ois niin paljon harmittanut, mutta mulla on viikossa vain kaksi kertaa mahdollisuus jumppaan.
Ja olisin toivonut että mies voisi kerran viikossa järjestää ihan mielellään mulle pääsyn hyvällä mielellä jumppaan.
Äitini kun katsoo lapsia keskiviikko jumpan ajan. Että miehelle se ois vaan su iltaisin. Ja siis itekin menee sitten vielä myöhäislätkään.
Muuten mies harrastaa juur niin paljon kuin huvittaa, vaikka joka pv.

7.3.2016
Minnie
Minnie

Minnie, kyllä se siitä. Ei kai se jos joskus kerta pari viikossa jääkin pois, niin maailmaa kaada! Vaikka ymmärrän tuon harmituksen kyllä enempi ku hyvin.

Mä oon oikeen "odotellu", että eikö täällä kukaan käy mitään kirjottelee.. :D

Just alan parantuun yli 6 viikon flunssasta, viikko sitten sain lopulta poskiontelotulehdukseen ab-kuurin ja se kai nyt sitten on alkanut tepsimään ja ajattelin uskaltaa alkaa taas urheileen. On ollu niin tuskaa, kun ei ole voinut eikä saanut urheilla flunssan takia - onneksi silti painonpudotus on suunnilleen pysynyt "aikataulussaan" tai niissä omisssa sunnitelmissa. Pari viikkoa on puolivälitavoitteeseen ja pudotettavaa siihen vielä äkäset 400g ;-)!

Nyt siis kun räät alkaa loppuu niin hiljalleen alkaa taas kuntoa kohottaan, eniten ootan hiihtämistä (uuden hiihtopuvunkin olen hommannu) ja eilen illalla pikkuisen kävinkin jo hiihteleen metsäladulla. Tänään aion mennä kahvakuulaan. Ensi viikolla pääsen vihdoin siihen kauan odotettuun kehonkoostumusmittaukseenkin - jihuu. :-)

7.3.2016
pelargoni1
pelargoni1

Piristyhän, minnie!
Käy vaikka lukemassa streptoketjua. Mitenhän sulta sais mielialaa ylös?

6.3.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...