no entäs ne reilu 2-v yöhippasut 😣

Joku tuossa aiemmin otti puheeksi iltahulinat mutta entäs nää taaperon yöhulinat. Meillä siis neiti 2,6 vuotta. Suht hyvä aina ollu nukkumaan. Vauvana nukahti itekseen pinnikseen sit ku muutettiin niin piti alkaa olemaan vierellä. Nyt kuutenkin jää taas sänkyyn itsekseen ja nukahtaa suht hyvin. On nukkunu omassa huoneessa n. Puoli vuotta. On pidetty silleen patjaa varuilla että alussa jos meni ihan hulinaks niin mentiin viereen nukkumaan tai jos on ollu kovasti sairaana. Muuten palattu sit aina omaan sänkyyn kun on nukahtanu. Joulun aikaan oli kipeenä ja nyt on sen jälkeen etenki ollu levottomia yöt. Oon nyt opettanu taas siihen että palaan omaan sänkyyn nukkumaan niin neiti hipsii viim. Parin tunnin päästä perässä. Välillä ei huoneesta meinaa päästä pois ku samantein pomppaa pystyyn ja alkaa huutaa. Kolme neljä herätystä ei oo paljoo välttämättä mutta aamulla työt ja toinen vauva tulollaan joten väsy on jo muutenki.. Löytyskö apuja armaat mammat?

14.1.2016
Tatja84
Tatja84

Siis sepä se just ku illalla nukkumaanmenot menee hyvin ei mitään ongelmaa.. Mut herää sit puolilta öin ja rulee sitten pitkin yötä hakemaan äitiä.. Vien sit takas huoneeseen ja oottelen et nukahtaa koska en haluu et jää itkun kans öisin nukkumaan.. Se ei meillä ainakaa toimi ku tuo vaan lisää levottomuutta. .

14.1.2016
Tatja84
Tatja84

Tavallaan tää ei tuo helpotusta siihen yöravaamiseen pian.
Ja voi olla hyvä harkita jopa sairaalan unikoulua.
Varsinkin jos ootte jo aivan poikki.
Toisaalta, onko lapsenne aavistanut ison muutoksen olevan edessä ja varmistaa kesken unia onko äiti vielä häntä varten?
Oon jotenkin sitä mieltä että joihinkin kehitysvaiheisiin/muutosvaiheeseen ei auta muuta kuin aika.
Se on niin rankkaa joskus ettei vaihtoehdoksi jää muuta kuin avun pyytäminen, joskus yökylään lapsi että saa ite nukuttua.
Meillä oli jopa kunnan järjestämä yöhoitaja.

14.1.2016
Minnie
Minnie

Tatja, sympatiat on niin puolellasi!
Meillä käyty samaa taistelua 3v, kunnes pidin unikoulut lastenlääkärin ohjeistuksella.
Eli ei viereen jäädä ollenkaan, poistutaan huoneesta hyvien öiden jälkeen ja palautetaan petiin eleettömästi niin kauan kuin karkaa. Vaikka sen yli 50x kuten meillä.
Aikaa ja voimia vievää, mutta tulostakin tuli!

14.1.2016
Minnie
Minnie

Ja hoplaa.. Miehen kanssa meni aamu aivan persiilleen kun yö oli taas niin levoton 😡

14.1.2016
Tatja84
Tatja84
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...