Tiistaita

Huomenet kaikille!

12.1.2016
misukka
misukka

Miehen logiikalla se tietty meinas, et kärsitään nyt samalla vaivalla kaikki ni selviää yhellä suursiivouksella. Ei miettiny lasten kannalta hommaa yhtään.

Mä kävin tirsaamassa hetken vauvan kaverina. Tosin heräsin puolen tunnin sisään heti, ku naapuri kävi traktorilla pihassa. Se ottiki lumet tuosta vapaalta osalta kivetystä myös 👍

Johan tuohon oli kertynytkin taas sen verran, että saisi urakoida laittaakseen auton parkkiin. Nyt selviää puolikkaalla urakalla, ku lapioi vaan tuon mun auton esiin.

Rupiaa tuo lumisade vähän hellittämään. Äsken tuli ihan isoa rättiä alas runsain mitoin, nyt tuommosta pientä ja kevyttä.

Vaikka kerääntyy tuostakii...

12.1.2016
misukka
misukka

Kehno ninnupin isännän sanavalinta :/ Toivottavasti annoit kuulua. Ja siitä hanska ja pipohommasta myös. Sä oot tehny hulluna töitä, ettei pienemmät sais sitä märkärupee ja toinen vähät välittää. Ja kehtaa antaa ymmörtää, että turhaa työtä teet. Murh. Nostaa tuommonen käytös täälläkin verenpainetta.

Kiva, että monella yö mennyt hyvin. Harmi vaan pigletin yötä ja tuota paperishowta.

Täälläkin pyryttää ihan komiasti. Käytiin vauvan kanssa kaupassa ja kotona tein lumityöt. Tai tuon kivetyksen vaan putsasin, et sain auton parkkiin ilman, et kaikki jäi alle. Onhan tuossakin toki useampi kymmenen neliötä putsattavaa. Vauva heräs aamutsemareiltaan just sopivasti, ni lykkäsin sen matkiksiin ja ihmettelee mun touhuiluani. Ihan tyytyväisenä katteli kun äippä remus pitkin pihaa kolan kanssa.

Tunti sitten tein lumityöt ja viitisen senttiä on jo tullu uutta tilalle. Että vielä saa Jii tälle päivälle urakoida. Onneksi siitä teidän oven edustalta ei autolle ole pitkä pätkä. Vai kuinka paljon sun tarttee sitä ajotien puolta pukata auki?

Tosi reilukerhomeininki kyllä sääherralta lykkää tota lunta isosti just ku oot yksin lasten kanssa. Onneksi minikin jo niin iso, ettei haittaa hetkeksi isomman sisaruksen kakssa jättää keskenään olemaan.

Mut täytyy sanoo, et nyt olis sellanen fiilis, et tekis mieli lähtee laskettelurinteeseen. Olis niin paras keli siihen.

Mihinkähän me hukataan toi vauva siksi aikaa, et muut päästäis joku päivä rinteeseen. Ku keskimmäinenkin hanskaa aurausta sen verran, et vois valjaissa ottaa isompaan rinteeseen laskemaan jo. Ja esikkohan menee ku vanha tekijä. Viime vuonna oppi kunnolla ankkurihississäki menemään yksin.

Tulikohan nyt kirjailtua romaani, kun lähti tuo ajatus vähän harhailemaan... :D

12.1.2016
misukka
misukka

Nnnupilla ihan hurja duuni ollu tuon märkäruven kanssa!
Peukut pystyssä, jotta se olis nyt loppusuoralla !! 👍🏻😬

12.1.2016
Minnie
Minnie

Heippa!
Täällä pitkät lörpät jo! 😃
Meillä on myöhästynyt nämä aamut huomattavasti!
Jopa 7 asti nukutaan!!
Tänäänkin nousin lasten kanssa 8lta vasta!
Mies meni 5ksi töihin ja tuli juuri tieto että joutuu meneen toiseen pisteeseen vielä tekeen iltavuoron, kun siihen ei saatu ketään.
No ei mitään, kyl me pärjätään, täytyy vaan suunnitella muskarit uudelleen. Jos vaikka naapuri katsoisi tyttöä pojan muskarin ajan.
Mun äiti on flunssassa niin en voi häntäkään pyytää.
Kunhan vaan mies pysyy isojen koneiden kanssa hereillä eikä satu vahinkoja! 😬

Eilinen neuvola meni kyllä hyvin!
Jostain syystä pyysikin meidät kaikki sisään, eli ei tyttö tehnytkään tehtäviä yksikseen..
Hyvin meni, ainoa mistä 'huomautti' oli kynä ote, joka ei ollut täydellinen sillä hetkellä. Lisäsi kyllä ettei siihen tuon ikäisenä tarvii paljoa puuttua, jos joskus korjaa kun kotona piirtelee..
Tyttö siis pitää mieluummin kynästä niin että tukee kaikilla sormilla, pikkurilliä myöten, eikä vain kolmen sormen otteella, kuten kouluissa ennen opetettu.
Kuitenkin saa tehtyä hyvin pieniä yksityiskohtia huolellisesti.

Ainoa, mitä sitten toivoi, oli että tyttö pääsis päiväkotiin ryhmään ikäistensä kanssa enemmän. Ei sen takia etteikö osais jotain vaan että pääsisi porukoihin mukaan, tulis rohkeutta jne, niin sanoi. Mut kyl tytöstä löytyy aika pomopuolikin kun sopiva kaveriporukka koolla. Jotta toppuuttelemaan joutuu.
No, kerroin pphoito suunnitelmistani, tulisi samanikäisiä tyttöjä, niin enpä nyt ainakaan heti harkitse tytölle hoitopaikkaa.

Lääkärineuvola käynti tulee nyt erikseen, koska ei ole paikalla joka pv.

Täällä tulee nyt sakeasti lunta ❄️😊
Ihanaa, lähdetään lasten kans lumileikkeihin! -10*

12.1.2016
Minnie
Minnie

Huomenta vaan.
Tasapainotukseksi kerron, että tyttö nukkui koko yön heräämättä. Ihan just ikää 2v 3 3 kk. Vieläkin nukkuu.
Meillä perhekerho tänään. Tänne on yön aikana satanut paljon lunta, että pulkalla mennään.

12.1.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Eiliseen vielä. Kiva, et PMllä ja perheellä ollut kiva viikko. Hyvin mikrokin jaksanut palvella 👍

Meillä minimies alotti hulinoinnit kolmelta yöllä. Tosi pirtsakka fiilis siis. Isännysparka joutu töihin lähtee. Mä voin sentään nukkua ton vauvan kanssa päivällä kun keskimmäisellä tarhapäivä.

Illalla sit esikolla futistreenit ja mulla tanssitunti. Kiva kuk joka paikka vieläki kipeenä sunnuntain jäljiltä. Kaippa sitä paikat vetristyy kun veivaa vaan.

12.1.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...