Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Unikoulu 4kk vauvalle.

Haluaisin että vauva rupeisi nukkumaan omassa sängyssä. Nyt nukkuu miun vieressä, nukahtaa tissille. Ennen nukkumaan menoa saa korviketta ja sitten nukahtaa tissille. Mies nukkuu sohvalla. On jo ikävä miehen viereen. Oma uni on levotonta. Päivällä nukkuu pieniä unia ja ei silloinkaan viihdy sängyssään. Vaikka laitan peiton hyvin ja unilelun viereen. Tuttista ei tykkää. Oon yrittänyt sitä tarjota mutta ei kelpaa. Tissillä viihtyy ehkä liiankin hyvin. Vinkkejä?

10.1.2016
RaMu
RaMu
Leikki-ikäiset

Nyt on muutaman päivän nukkunut päiväunet omassa sängyssä. Nukahtaa tissille ja laitan omaan sänkyyn vanupussiin. Ja näin nukkuu yllättävän pitkiä unia. Yöt on nyt ollut levottomia.... Monta kertaa yössä haluaa tissille..... Päivä kerrallaan!

14.1.2016
RaMu
RaMu

Pieniä hetkiä kerrallaan totutat omaan sänkyyn.

Illalla kääri vauva peittoon, niin hän ei ehkä havahdu kun siirrät omaan sänkyyn. Myöhemmin tavoitteena laittaa omaan sänkyyn juuri ennen nukahtamista jotta ei herätessään säikähdä muuttunutta paikkaa.

Tassuttelulla voisit saada myös viihtymään omassa sängyssä. Eli kun laitat nukkumaan omaan sänkyynsä, laitat kätesi vauvan rinnalle ja pudät siinä, kunnes vauva nukahtaa.

Ja yksi tärkeä tässä opettelussa on se, että sinä olet varma mitä teet. Vauva vaistoaa jos olet epävarma, eikä oikein luota jolloin itkee ja vastustaa. Eli tsemppaa itsesi ja päätä, että nyt nukutaan omassa sängyssä. Sitten pienin, mutta vakain askelin kohti tavoitetta.

10.1.2016
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...