Torstaihuomenet!

Mitäoäs mammojen aamuun? Meillä ainakin paluu arkeen.

7.1.2016
misukka
misukka

Voi tuvituksen pientä. Toivottavasti ilta sujunut kelvollisesti.

Meillä laitettiin just isommat punkkaan. Pienin oli jo tunti sitten niin sippi, että jätin suosiolla iltapesun pois ja suoraan nukkumaan.

Huomenna sit keskimmäisellä päikkypäivä.

7.1.2016
misukka
misukka

Päivää

Tuvituksen pieni oikein uhmannut. Onneksi jäi uhmailu lyhkäseksi kun ulkosalla jo olitte. Kauanko olisikaan sisällä jaksanut jatkaa....

Jaa niin, riunkin äippis jo loppunut. Joko se pienin taapertaa? Salettiin kävelee nopeammin ku meillä. Meillä saatiin eka askel maanantaina 10kk päivän kunniaksi. Mut ei enempää.

Täällä on -25 astetta eikä se auto ihan hyvällä käynnistyny. Työnsin tonne mäkeen kiukulla ja raivolla ni kyl se sit hurahti ko vauhtia jo oli. Onneksi perhekahvilan jälkeen käynnisty ihan kiltisti. Mut en uskaltanu kauppaan lähteä käymään. Olis voinu sinne sit jäädä jo kun olis kahesti pienellä välillä pitäny käynnistää.

Tunniksi jätin taas tohon pihalle hyrisee. Äsken kävin sammuttamassa. Esikko pitäis puolen neljän maissa käydä heittää futisreeneihin ja sillä reissulla sit kauppakierrosta. En tiiä meenkö omalla yrittämään vai nyysinkö isännän auton.

Mut se kävi selväksi, ettei kaksista avaimista ole juuri hyötyä ku ei laittanu ainakaan kauko-ohjauksella autoa lukkoon ku toinen avain virtalukossa ja auto käynnissä.

Nyt vauva unilla, mut kahtotaan kauanko nukkuu ku tuo toinen tuolla joikaa tuiki tuiki tähtöstä.

Kiva, et pigletillä lapset onnellisia päikystä. :)

7.1.2016
misukka
misukka

Harmittaa kun tää sanoo "virhe yritä myöhemmin " kun kirjoittanut pitkät stoorit.
Eilen illalla myös ja taas 😡

Mutta aurinkoista talvipäivää kaikille 😊❄️☀️

7.1.2016
Minnie
Minnie

Hola!

Hitsin kylmä aamu! Meillä mittari näyttää -29, entäs muilla?

Meillä alkoi arki jo maanantaina. Hitusen nihkeä aamu, ja nyt tuo yksi vapaapäivä teki tästäkin aamusta nihkeän 😄 No kai tää tästä, kuhan päikkärit saan nukuttua. Miulta loppu äitiyslomakii nyt viikonvaihteeseen, ensi viikolla pitäisi aloittaa opintojen loppuun tekeminen. Äääh ei yhtään kiinnosta mutta pakkohan se on. Meijän pienin on ihan just 9 kk, niin se aika vaan rientää... Vauvakuumetta meinaa pukata mutta hyi pois semmoset 😁

Misukka toivottavasti se auto starttaa. Kyllä se sitten kaupungilla toimii kunhan ajat eka lämpimäksi 😊

Tuvitus eli teillä on ihan kunnolla uhma päällä. Onnittelut 😄

7.1.2016
riu
riu

Onneksi aamun aloitus näin ekaksi aamuksi "myöhään", ettei heti tarvinnut kukon pieremän aikaan nousta. Tosin pienin oli pystyssä jo seiskalta, että vika reilu puolituntinen oli enempi koiranunta.

Esikolla alkaa koulu ja meillä muilla perhekahvila. Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä, että auto käynnistyy. Tunnin se eilen sai tyhjäkäynnillä pörröttää pihassa, ennen ku mentiin nukkumaan.

Täytyy varmaan kaksilla avaimilla lähtee liikkeelle, et saan ovet ees lukkoon vaikka jätän käyntiin jonku lyhyen pysähdyksen ajaksi. Esim. tilitoimistossa pitää käydä jne.

Mä oon ihan varma, ettei käynnisty uudestaan jos joutuu usein käynnistää.

Omasta pihasta lähtee vielä vaikka työntämällä kunhan tuohon alamäkeen saa liikkeelle. Mut kylillä voi olla nihkeempää...

7.1.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...