vuoden viimeinen aamu

huomenta pitkästä aikaa 😄

31.12.2015
teeko
teeko

Paukut oli nähtävästi meidän vaaville vähän liikaa. Säikkyi sähinöitä ja kavahti paukahduksia. Onneksi ei montaa hommattukaan. Tähtisadetikut oli kivoja. Ne sai vauvan nauramaan. :)

Nyt ei meinaa asettua unille kun pihalla paukkaa. Kokoajan punkee pystyyn ni mä nyt sit pötkötän sängyllä ja kippaan pikku-ukkoa unille... Ihan unessa tuo siis on, mutta havahtuu vähän väliä.

Ja saatiin joku hylsykin niskaan. Onneksi osui suurimmaksi osaksi mun käsivarteen kun silitin vauvaa, ettei täysillä kopsahtanu sen päälle. En oo varma oliko oma vai jonkun muun mutta kova oli.

Ja naapurista tuli soitto, et oliko meiltä lähtösin yksittäinen vihreä kun oli säikyttäny hevoset. Eipä meillä moisia harrasteta. Isännys arveli haulikolla ammuttavaa signaalia ja saattais olla, meinaan näin semmosen hehkun metän takana meidän patojen välissä.

31.12.2015
misukka
misukka

Ja kuluneesta vuodesta...

Ekat pari kuukautta tuntui kestävän vuoden ja oli ihan hirveää aikaa vaikka olisi pitänyt olla parasta.

Loppuvuosi kaahasi luvattoman kovaa ohi.

Näkeepähän, mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Tosin mä nyt jo ahdistun siitä, että elokuussa muksut menee päikkyyn ja mun pitäis mennä töihin. Toivottavasti löydän paremman työpaikan mihin mennä. Nykyiseen en halua palata.

31.12.2015
misukka
misukka

Kiva, et LindaTin pieni tykkäs SeaLifesta. Se on ihan kiva kyl. Pitäis itekin käyttää noita muksuja joskus.

Me jäätiin hetkeksi ulos kauppareissun jälkeen. Pienin oli suloinen kun laitoin sille kengät jalkaan ja kurahanskat käsiin ja sit sai kontata tuolla nurtsilla superohuen lumivaipan päällä. Pakkohan siitä oli pari kuvaa ja videonpätkä ottaa 😍

Äsken välipalana pipareita ja kuumaa glögiä.

31.12.2015
misukka
misukka

Huomentapäivää

Ihanaa "nähdä" sinua teeko, ja kiva kun olette terveinä.

Pigletin pienille tervehtymistä. Toivottavasti tyttökin paranee, että saatte juhlia synttärit.

Mä jaan tuvituksen fiiliksen. Viime yö meni ihan harakoille ja nyt väsyttää, mut ei pienin antanut nukkua puolen kasin jälkeen. Vaavi nukahti eilen autoon ku tultiin Sellosta ni se ei sit nukkunu koko päivänä päikkyjä ku sen vartin autossa. Yö meni käninäksi ja sen mitä vauva ei kitissy tutin ja unipupun perään, ni ukko yski ja kuorsasi kuin olisi jonku jättimäisen työkoneen vieressä yrittäny nukkua. Keskimmäinenkin taisi herätä ukon möykkään pariin otteeseen ku kiipes viekkuun säikähtäneenä. Kertaalleen hätistin sen omaan punkkaan, ni hetken päästä se oli taas vieressä.

Sit se kyl nukku puoleen kymmeneen :D

Uutta vuotta toivotellaan tervetulleeksi ihan omalla porukalla. Muutama paukku on hankittuna ja tinat toki myös.

31.12.2015
misukka
misukka

hyvää huomenta! meillä ollaan terveitä 😀 Tänään mennään ystävien luokse viettämään uutta vuotta kiirettä on riittänyt mutta olo on ihanan onnellinen. kun saa tehdä sitä mitä rakastaa ja ei oo koko ajan satanut.. pigletin pienelle myöhäiset onnittelut!

31.12.2015
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...