Joulukuun vauvojen arki 2015

Joulukuun odottajille tällänen jotta voitas jutella ken tahollaan kerkii niin vauva arjesta.

20.12.2015
HK1982
HK1982

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

1.3.2016
Anni92
Anni92

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

23.2.2016
Anni92
Anni92

Tervehdys pitkästä aikaa.
Ristiäisetkin takana ja poika sai nimekseen Herkko Tapio Johannes :)
1kk neuvola lääkärissä sitten selvisi että pojalla nivus tyrä ja osa suolesta tuolla kivespussissa, lastenkirurgille saimme ajan 22pvä ja leikkaushan se on edessä, huoli tosi kova ja minua ainakin pelottaa koko leikkaus.. poika vaan niin rakas ja kauan tehdyn tulos.. :"(
Lääkärit eivät ole huolissaan leikkauksesta ja ovatkin kannustaneet etten pelkää suotta, mutta tuskinpa ne ymmärtää kun ei oo heidän oma lapsi kyseessä.
Noh näin nyt mennään Herkko vauva 5,5kg ja pituutt vaivaset 54cm että kasvu vähäistä ja sen vuoksikin käydään kasvukontrolleissa.
Pelkästään korvikkeella syötellään, niinkun aina minulta ei vaan maitoa tule! No korvikevauvoja noi muutkin olleet.
On se kyllä hirmusem hymyilevä ja nauraa kikattelee ääneen, jokeltelee tosi paljon ja osaa kääntyä kyljelle ja toiselle. Iloinen poika :)) ihana seurata sen kehittymistä ja kasvua.

Hk ja Herkko 2kk

10.2.2016
HK1982
HK1982

Kiitos HK! : )
Täälläpä on hiljentynyt keskustelu kokonaan.. Varmaan kaikilla on kiire uuden tulokkaan kanssa? : )
Itsellä on ainakin riittänyt tekemistä näiden kolmen lapsen kanssa! Mutta suureksi yllätyksi voin todeta, että tähän asti tämä poika on ollut kaikista helpoin. Tai ainakin tähän asti : D Ei itkeskele paljon turhaan ja on aika kärsivällisenkin oloinen. Suloinen poika : ) Minäkin imetän ja toivottavasti imetys onnistuu yhtä kauan, kuin näiden edellistenkin kohdalla, eli 11kk. Painoa tulee pojalle hitaasti, mutta niin tuli näille kahdelle muullekin aluksi. Silti hieman tarkkaillaan painoa neuvolassa. Minusta se tuntuu hieman turhalta, kun tämäkin on täysin tyytyväinen ja hyvinvoiva. Mutta kai se on hyvä tarkkailla.
Ristiäiset ovat aika pian ja silloin poika saa vihdoinkin virallisesti nimensä, minkä jo kaikki läheiset tietävätkin! Mutta sitten se on kiva kertoa kaikille muillekin esim. Ystäville.
Meidän keskimmäinen on alkanut suuresti osoittaa mustasukkaisuutta. Tyttö saattaa jopa yrittää läimäistä vauvaa. Hän tulee vasta 2v, eikä tietenkään ymmärrä täysin tekoaan. Kaikkia yritämme huomioida saman verran, mutta onhan se tytölle vaikeaa, kun minun pitää lähes koko ajan imettää vauvaa.

21.1.2016
Anni92
Anni92

Onnea anni pojasta :)

Meillä on käyty paino kontrollissa tuon imetyksen vuoksi, imetän siis mieluiten, annamme lisämaitoa tarvittaessa kävimme minun pyynnöstä tarkistamassa että rintamaito olisi riittävää, painoa olikin tullut 4050g (3620g synt.paino) että näillä näkymin tissimaito riittää pojulle.

Ristiäis asioitaki ollaa mietitty tammikuussa aateltiin lopummalla kuuta vietellä, nimi onkin jo valmiina heti tuli kun osastolla oltiin vauvan kanssa. Kovasti suku utelee nimeä, vaa pidämme salaisuutena ehdottomasti ristiäisiin asti.

Noniin joulukin on ihan just ovella, olemme me vaan keskenään omasta takaa jo paljon porukkaa niin en jaksa suvun hössötystä tähän enää. Eka joulu kun ollaan me vaan, minä, mies ja lapset :))

HK ja poitsu 2vko

21.12.2015
HK1982
HK1982

Meillä mennyt ihan mukavasti! Meillekin syntyi siis poika ja kotonakin ollaan oltu jo jonkin aikaa. Tämä tulikin yllättäen aikaisemmin, kuin sisaruksensa! Synnytys oli nopea.. Meni hieman kauemmin kuin toisesta, mutta ponnistusvaihe lyheni entisestään.

Lapset ihailevat pikkuveljeään paljon.. Pojasta näkee, että hieman iso juttu/muutos on hänelle, mutta kuitenkin innoissaan on pikkuveljestään.

Aluksi pikkuinen söi hieman laiskasti ja sai usein herätellä syömään. Kotiin, kun päästiin, alkoi syömään paremmin. Todella suloinen poika on!! : ) Muistuttaa paljon veljeään! Toivottavasti hänestä tulee kuitenkin vähän rauhallisempi! : D

20.12.2015
Anni92
Anni92
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...