tiistaihuomenta

huomenta vaan liberomaailma😄

8.12.2015
teeko
teeko

Meillä juuri taisteltiin puuron syönnistä yli puoli tuntia, kun poika ei saanut kantaa tulikuumaa puurolautasta pöytään. Puurokuppi pääty lopulta lattialle ja kakara "niskapersotteella" punkkaansa. Eniten ärsyttää, kun nyt tuntuu, että se on saanut tahtonsa läpi.

8.12.2015
Sannukki
Sannukki

Tarkoitan että varmaan nousee jo aamu kolmelta...

8.12.2015
Minnie
Minnie

Mä juon täällä kahvia ja mussutan suklaata kun täytyis pysyä hereillä vielä pojan kanssa, mies töissä.
Poikaa ei saanu millään ilveellä heräämään päikkäreiltä!! Eli ensi yönä valvotaan varmaan 3 asti 😩

8.12.2015
Minnie
Minnie

Poika on ihan armoton haluan haluan nykyään niin kotona kuin kaupassakin.
... mä mietin tota asiaa siksikin, kun en ehkä ostosasioissa toimi lasten näkövinkkelistä kovin johdonmukaisesti koska saatan sanoa etukäteen ettei osteta ja annas olla jos onkin tosi hyviä tarjouksia, ostankin. En välttämättä heti annettavaksi vaan odottamaan tilaisuutta.
Eli en tiedä itekään aina kauppaan mennessä mitä ostan. Riippuu ihan mitä löytyy aleista. Harvoin ostan mitään itselleni tai lapsillekaan täyteen hintaan. Kaikki alesta tai käytettynä. Kait opittu lämäntapa.

8.12.2015
Minnie
Minnie

Mun hylkäs kokonaan! Harmittaa kun ei jaksa moneen kertaan kirjoittaa!

8.12.2015
Minnie
Minnie

Piglet: LA 27.12., esikoinen syntyi rv 39+3. Minnie: Kyllä mä ostan niitä leluja muulloinkin, kuin synttäreillä, niinku jo mainitsin, niin välillä pitää itseään toppuutella. Kyllä meillä silti kaupassa saadaan välillä hepuli aikaan, esim vääristä kärryistä, tai kun ei osata päättää istutaanko vai kävellään. Meidän lapsi on hyvin temperamenttinen, mutta luojan kiitos on joissain asioissa "helppo", niinku tää leluasia. On ihan iloinen, jos käydään katsomassakin leluja.

8.12.2015
Sannukki
Sannukki

Hei te, joiden lapset ei vingu lelujen yms perään kaupassa, osaatteko te muulloin heille leluja kuin jouluksi ja synttäreiksi tms päivinä?
Kun mä mietin et tosiaan me ostetaan jotain millon vain, siis ei välttämättä mitään isoa, mutta jotain ja onkohan siitä tuo haluaminen saanut alkunsa?
Olisi kai helpompi ymmärtää jos alusta asti olisi lapselle selvää että uusia leluja saa vain yhtenä tai kahtena päivänä vuodessa?!
Ite en oo osannu/halunnu pitää niin tiukkaa linjaa.
Kirppiksiä oon tottunu ite käyttään koko ikäni, joten sieltähän löytyy halvalla monen moista...

8.12.2015
Minnie
Minnie

No juu. Onhan se toki juhlavaa kun nukkuu pitkän pätkän. Sit ku nukkuis vielä oikeaan aikaan sen pitkän pätkän :D

Toi meidän pienin vissiin kasvaa taas. Päivällä tosiaan veti 3 tuntia unta kupoliin :-O Huikeat päikyt kun yleensä nukkuu puolitoista tuntia, ihan maksimissaan 2 tuntia putkeen. Ruoan söi siis yhden jälkeen ja pian kahden jälkeen alkoi taas väsyttää. Nukkui 1,5 tuntia vielä lisää. Kohta on varmaan kaamea nälkä.

Tortut on paistettu, jee! Mut tunnin päästä pitää ollakin jo menossa.

Tuossa alla kuvaa siitä meidän piprumökistä. Vielä laitan siihen hattaraa piippuun ja pihalle savuiksi ja lumikinoksiksi.
http://aijaa.com/QspJRh

8.12.2015
misukka
misukka

Hellou! Viime yön unet voi piiitkästä aikaa laskea tunneissa, on vähän pirteämpi olo. Rv 37+2 ja todellakin pitää paikkaansa, että peruskuukaudessa on 30-31pv, mutta yhdeksäs raskauskuukausi kestää ainakin sata päivää 😀! Illalla olis esikoisen (2,5v) ensimmäinen päiväkodin joulujuhla, sitä odotan innolla! Huomenna pojun parturi, to neuvola ja lauantaina porukoille pipareita paistaan. Että eiköhän se aika kulu... Meillä onneksi (ainakin toistaiseksi) pojun kanssa on voinu käydä leluhyllyillä ihan vaan katselemassa, eikä se oo nostanu meteliä, että pitää saada. Vaikeampi on äiskällä jättää ostamatta, kun tota tavaraa on muutenkin..

8.12.2015
Sannukki
Sannukki

Tääl tänäänki kotipäivä. Nää lapset käy niin ylikierroksilla et varmasti nukuttaa kohta molempia. 😀

Illasta meen harkkoihin ja jos ukko ei kerkee töistä ni mun äippä tulee näiden kaveriks tähä meille siks aikaa. 😊

Oon täs aamun aikana kuiteski vähä saanu leluja laitettuu ku eilen tuli noit legopalikoiden näkösii säilytyslaatikoit.

8.12.2015
tennari
tennari

Ninnup ku ihmetteli mistä alotuksen saa poistettua, ni ei muuten löydy poistonappulaa miunkaan eilisestä alotuksesta. :-O

Omat vastaukset saa poistettua, mutta alotusta näköjään ei. Taas yksi korjattava vika.

8.12.2015
misukka
misukka

Tuvitukselle tsempit kun pittää ukkoa kahtella ;D Miehelle synttärionnittelut!

Nii, meetkö sä piglet vauvan kanssa yhtäaikaa nukkumaan? Meillä ei tuohon aikaan yhteen putkeen nukkuminen paljon lämmittäis kun ite päätyy sänkyyn aikasintaan klo 23, usein menee puoleen yöhön. Tai kuten eilen, tais olla melkein 1 ennen ku sänkyyn ehti.

Me vietiin vaavin kanssa keskimmäinen päikkyyn. Sillä oikein päikkymaratooni kun kuun 10 hoitopäivää mahdutetaan 3 viikkoon, joista eka oli jo vajaa. Vauva nukahti kotimatkalla autoon, mut kiikutin sen riisumisen jälkeen viekkuuni meidän sänkyyn ja tempastiin unten maille molemmat. Mä havahduin hetki sitten mut pieni jatkaa unia. On se niin suloinen!

Iltapäivän puolella täytyy tehdä 60 torttua illan joulujuhlaan. Kuinkahan mahtaa sujua kun tuo tuskin sit ruuan jälkeen enää nukkuu kun nyt menee pitkän kaavan kautta :D

Jossain välissä pitäis muistaa postista hakea ifolorilta tullut paketti. Eilen tuli jo saapumisilmoitus mutta ko ei hapan pää muista vaikka vierestä kulkee.

8.12.2015
misukka
misukka

Huomenta kaikille.
Meillä on perhekerho.
Kaupassakäynti sen jälkeen. Muuta ei taida olla.

8.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

AI ehtikin Misukan ja Ninnupin huomenet ensin...
Joo, kait se niin on että uhma tekee tuon!
Ja vaikka ikävää onkin huudattaa lapsia kaupassa, mielummin teen niin kuin annan periksi. Ymmärtää Itekin paremmin niitä aikoja kun itellä ei ollu lapsia ja päivitteli mielessään kaupoissa huutavia lapsia... 😬
Silloin ajattelin että eikö oikeasti voisi useimmin toinen hoitaa kauppa asiat ettei lasten tarvitse väsyneenä tulla sinne kiukuttelemaan.
Huvittaa vähän nyt että niin se vaan menee omaltakin kohdalla 😅

Mä oon kyllä lapsille sanonu etukäteen ettei osteta leluja tms herkkuja tai esim eilen että saavat uudet hammastahnat valita tai Läcerol rasiat tms mutta täytyy ehkä vielä selvemmin käydä asia läpi ensi keralla.

Tänään onneksi saadaan molemmat äitilleni hoitoon!!! 😊 👌🏻
Saadaan ihan kahdestaan miehen kanssa käydä Turun reissulla!!
Vähäks luksusta! ❣

8.12.2015
Minnie
Minnie

Huomenta!
Teeko, kiitos! Sitä rupee miettimään kun sitä nyt jonkin aikaa kestänyt ja ennen ei ollu ollenkaan ongelmaa, katselivat vain. Ehkä kun poikakin tullut siihen tahtoikään niin yhdessä kun rupeavat jotain haluamaan niin saavat toisistansa oikein voimaa 😁
Tytölle oli tuon ikäisenä ihan helppo selittää että kaupasta haetaan vain ne mitä tarvitaan kulloinkin. Katteli ja saattoi jotain toivoakin, mutta kauniisti eikä mankunut yhtään. Nyt mankuu molemmat!

Joo, mutta toivottavasti teidän flunssa ei kestä kauaa!! Paranemisia!

Mä heräsin jo heti neljän jälkeen kun poika huuteli. Hän nukahti sitten viereen ajan myötä 👍🏻 🙏 Mutta kun en ite sitten enää saanut unta, nousin deugopaccaamaan nuo harjat 😊 Rauhassa sain tehdä loppuun asti kunnes lapset tulivat iloisesti jutellen yläkertaan! On se vaan ihanaa kun lapset nukkuu aamuun ja ovat sitten pirteitä! 😍☺️

8.12.2015
Minnie
Minnie

Huomenet

Kirjoittelen tänne kun tämä aikasemmin aloitettu ketju.

Tylsää, teeko, et taas lenssu iskemässä. Jospa menisi nopiaan ohi 👍 Kuin noi lapset osaakin tuon, et liian aikaseen pystyssä.

Mulla ei sisäinen kello toiminu yhtään tänään. Tuossa havahduin siihen, että vauva seisoo pinniksessä ja ryskyttää kaidetta. Ajattelin, et tuleekin uudelleennukuttamisesta taas projekti, mut samantien kello soikin herätystä. Mä en ollu enkä edelleenkään ole valmis heräämään tähän päivään.

Tosin eilinen venyi pitkälti tämän päivän puolelle ennen kuin pääsi nukkumaan. Tein meidän oman piparimökin valmiiksi. Siitä tuli aika karkki. Täytyy laittaa kuva tossa jossain vaiheessa kun on ihan finistelty.

Eilen käytiin keskimmäisen joulujuhla läpi ja tänään olis vuorossa esikon juhla kaikkine glögihärväyksineen. Voi jee! :/

Jospa sitten taas rauhoittuisi tämä meno ja meininki hetkeksi.

Mäkin palaan eiliseen Minnielle samoin sanoin, kuin teeko. Et sie ole mitään väärin tehnyt. Mut tuli mieleen, auttaako yhtään jos jo kotona lähtiessä käytte läpi, ettei leluja osteta. Et jos osaavat olla nätisti ja vinkumatta siellä, niin leluja voi katsella.

Meillä ainakin muksut alusta lähtien oppineet, ettei leluhyllyiltä juuri koskaan saa mitään mut voi päästä katselemaan jos osataan olla ihmisiksi. Esikko oli helppo tähän opettaa ja sen esimerkki on kyllä ollut oikein hyvä kakkosen kanssa. Mä luulen, että se voisi olla sellainen huutaja ellei olisi alusta asti nähnyt miten toimitaan.

8.12.2015
misukka
misukka

Täällä poika heräsi puoli tuntia ennen kellon soittoa 😱 mulle on flunssa tulossa ja näköjään pojalle myös 😞 ajattelin kuitenkin mennä töihin kun kuumetta ei ole ja katsoa sitten mikä on olo... eiliseen piti palata sen verran, että et sä minnie ole mitään väärin tehny. lapsilla tulee sellaisia vaiheita ja menee ohi kun huomaa ettei mitään saa. raskasta on 😞

8.12.2015
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...