Maanantaihuomenet

Se olis arki taas. Mukavaa päivää kaikille!

7.12.2015
misukka
misukka

Ja hankalinta on niissä kaupoissa missä ei ole kahden lapsen istuttavaa kärryä!
Mein kunnassa ei ole, mutta uimareissun yhteydessä käytiin toisessa kaupassa ja oli kyllä paljon helpompi tehdä ruokaostokset väsyneiden lasten kanssa kun siinä vierekkäin istuivat!!

7.12.2015
Minnie
Minnie

Iltaa!
Täällä juuri lapset nukahtaneet, tai tyttö jo tunti sitten, poikaa valvotin vähän.
Uimassa oltiin ja lapset nautti niin valtavasti!! 😍
Poikakin uimarenkaalla oikein kelli. Osas ilmottaa pisuhädästä kesken uinnin!

Tänään kävi aamulla kotona vahinko olohuoneen maton kulmalle kun olin varastossa käväsemässä ja eteisen vanha kaappi oli wc oven edessä (kun siirrettiin varastoon) ja siitä vahingosta oli poika ihan hermona. Sai sairauteen liittyvän lievän kohtauksen. 😕 Voi reppanaa, lohduttelin kyllä mutta kait se kun tulin vasta parin minuutin päästä paikalle, oli liian kova pala. Ei siinä itkenyt, sisko lohdutteli vieressä 😘
Nuo kohtaukset tulee ihan stressistäkin, hermostumisesta tai liian yllättävästä tilanteesta. Ja tietysti jos syö jotain väärää tai jää joku lääke tai lämpötilavaihteluista tai....
Siinä meni pojalla amp sitten siihen kun hankala olo. No saivat katsoa lastenohjelmia kun noita kaappeja rymysteerattiin.

Löysin S marketista lisää kivoja servettejä...pääsen suunnittelemaan harjoja..

Ninnup, vähän mietin et onko kuitenkin mahdollista et olis joku allergia jos usein noin pahasti?
Olikohan tyttö nukkunut jotenkin huonossa asennossa?

Meil ei kumpikaan lapsista osaa olla enää kaupassa kinuamatta jotain.
Joutuvat melkein aina mukaan ruokakauppoihin ja muihin kun mun kanssa ovat.
En tiedä mitä oon tehnyt 'väärin' ?
En mielellään mee esim leluosastolle ollenkaan hein kanssa kun tietää että huuto tulee. Ja minä en osta leluja huudon loppumiseksi. Sitten huutaa vaikka mutta en voi hyväksyä että huutamalla saa tai että aina kun kauppaan mennään, olisi ostettava jotain 'ylimääräistä'.
Huomenna mennään miehen kanssa ehkä Turkuun ostamaan eteisen kaappiin korikot
mutta ois ihana saada vaikka poika mummolle... Yhden pienen kanssa pärjää jo paremmin ilman huutoja.

7.12.2015
Minnie
Minnie

Nyt mulla ainakin näkyy noiden Dublo-pakettien (4) keräysohjetta. Nuo uudet Touch-vaipatkin käy keräykseen.

7.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hassua miten en nähny tuota misukan tekstiä, vaikka olis ollu jo 55min?!
Joo tuo kirjautuminen ärsyttää kyllä tosissaan! Nyt oon jaksanu sitä vielä näpytellä, mutta annas olla kun tulee väsympi ja kiireisempi (esim sairastumisia) jakso niin mua ei kyllä näy täällä ellei tuota korjata.

7.12.2015
Minnie
Minnie

Hyvää iltapäivää!
Mä rentouduin äsken maalaamalla viiden katuharjan varret ja harjasosan puuosat. Lisäksi lasten harjan.
Kun kuivuvat on edessä mukavin puuha, eli servetin lakkaaminen niihin 😊
Ehkä huomenna...
Lasten päikkäriakana sai rauhassa maalata.
Tyttö heräs äsken, kohta herätän pojan ja lähetään uimahalliin pitkästä aikaa. Ei olla siellä käyty sitten kuin alkeisuimakoulu lopetettiin korvatulehdusten vuoksi vuosi sitten...
Kylpylässä ollaan uitu jokusen kerran..

Amp meni aivan kokonaan eteisen kaappien rymysteeraamisessa. Raivattiin varastosta tilaa vanhall eteisen kaapille ja se olikin aika moinen urakka. Tavaraa on kertynyt hirveesti!!
Laiton heti kaksi takkiani veke ja vielä tais jäädä 4talvitakkia. Siel täytyis ehtii päivä rauhassa käydä tavaraa läpi ja järjestää kunnolla niin mahtuisi ja löytyisi paremmin!

Nki on ahkerasti leiponut ja laittanut ruokaa!
Taidat tykätä? Ite tykkään kyllä leipomisesta varsinkin!

Ninnup, ehkä sitte vaan herkästä ihosta? Ootko kokeillu laittaa esim bebanthenia suojarasvaksi kun oikein polttaa kakka?
Meil on ollu molemmilla lapsilla tuollaista, mut oon ajatellu ne allergiaksi, toki kun kova ripuli, niin käy kellä vaan.

Misukka on oikein vauhti päällä! Voimia aherrukseen!

Ja mitäs muuta... Toivottavasti väsyneet ovat saaneet tirsat otettua!

7.12.2015
Minnie
Minnie

Miusta toi nappula "muista minut seuraavalla kerralla" voisi oikeasti toimia. Olisi kivempi kun ei joka kerta tarttis naputtaa itteensä sisään uudestaan ja uudestaan.

Me vaavin kanssa vietiin keskimmäinen päikkyyn ja sieltä tukkuun. Löyty paperit ja mukit. Glögitiiviste oli miusta kauheen hintasta ni huitasin Lohjalle Prismaan mutta eipä sielläkään ollut tarjousta glögeistä joten tukussa sittenkin halvempi. Kiersin kuitenkin Prismasta muut tarpeet, kasa pipareita ja torttutaikinaa marmeladeineen jne. Sit kotimatkalla tukun kautta hakee ne glögit.

Vaavi simahti lopultakin tuonne. Ite söin mustaa makkaraa lounaaksi. Broiskun fileitä olis pari pakettia menossa vanhaksi, kai niistä pitää jotain keksiä.

Isännys väitti, että meillä on 3 rullaa sellofaania. Meinasin ruveta noita piparimökkejä paketoimaan, mut en löydä niitä sellofaaneja... Olkoot sitten.
Joululahjoihin niitä nimitarroja mun piti ostaa mut unohdin. Toiskohan isännys tullessaan... Niillä olis helppo merkata noi mökitkin.

Hitsi ku on kauhee laiskotusfiilis. Mut kait se täytyy kohta tsemppaa sen verran, et kunhan esikko tulee kotio ni se saa tehdä läksyt ja sen jälkeen koristella nuo mökit mitkä menee sen opelle ja luokka-avustajalle.

Ai hiisi vie! Mä unohdin ne tonttupuvut hakea autsista. Nyt pikapikaa ennen ko vauva herää.

7.12.2015
misukka
misukka

Koitin jo uudelleenkin kirjoittaa tähän ketjuun. Ilmoitti, että epäonnistui. koita uudestaan.

Jotain teknistä häikkää tässä on.

7.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jotenki ei antanu edelliseen enempää kirjottaa. 😀 Nyt makaroonilaatikko uunissa. Pienempi meni jo päikkäreille, vanhempi kohta kuha syyään. Sit juon kahvia ihan omassa rauhassa. 😊

Illalla reenin jälkeen juostava postille ja matkahuoltoon paketteja hakee. Jos veis tyhjät pullotkin pois pyörimästä ja lasia lasinkeräykseen.

7.12.2015
tennari
tennari

Pitäs itekki opetella leipomaan enempi. 😊 Noh, ehkä se tästä. Ennen lapsia en tehny etes ruokaa ite kovin paljoo. Nyt kuiteski jo joka päivä. Pikkuhiljaa sitä oppii.

7.12.2015
tennari
tennari

Misukalle touhupäivään voimia!
Minäkin nukuin jo aamupäivän unet. Tyttö heräsi kanssa. Aamulla heräsi jo lapsista toisena.
Keskimmäisellä Pikkukokkikerhossa nyyttärit.
Muulla perheellä ei ole erityistä ohjelmaa tänään.

7.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta. Tänää keksitään jotain täs kotona ku nukuttii sen verta pitkään ja pitäs pyykkii pestä ja ruokakin laittaa.

Illalla vasta reeniin pääsen ku meidän äitille tuli tälle viikkoo joku työkkärin koulutushomma. 😐 To ja pe en pääse olleskaan ku menoja aamusin ja iltasin. Noh, ens viikolla sitten. 😊

Kait sitä aamupalalle pitäs..

Toisaalta mukava pitää tämmönen päivä välillä millon ei tehdä juur muuta ku kotihommia. Myö ku tupataan lähes aina olla menossa joka suuntaan. 😊

7.12.2015
tennari
tennari

Teekolle kivaa työpäivää! Tuohon karvaongelmaan en osaa auttaa. Joku tarrasysteemi vaan millä käyt vaatteet tarhan päässä läpi ennen ryhmään menoa? :)

Kiitos muikkarista pyykkien kanssa. Keskimmäisen kurikset on pannuhuoneessa kuivumassa kun jäi niihin pesu eilen viimetinkaan. Täytyy hakee ne sieltä mukaan.

7.12.2015
misukka
misukka

Täällä ainakin kuulostaa siltä, että vettä ja tuulta piisaa edelleen. Ulos turha tähytä vielä kun on niin pimeetä.

On se tuo herätyskello armoton. Huutaa huutamistaan vaikka yökin meni taas miten sattui. Vaavilla ollut viime aikoina niitä kauhukohtauksen tapaisia karjuntatuokioita, mutta viime yönä ei moista ollut. Ihan muuten vaan karjui kun olisi halunnut seurustella ja äippä ei ollut yhtään samaa mieltä.

Tänään olisi kaupoilla juoksentelua tiedossa. Alotan tukusta ja jos sieltä ei löydy mitä tarvitaan, niin sitten siirtyy johkii isoon kauppaan. Huomiseksi pitäisi löytää jouluisia kuppeja ja servettejä semmoinen 300 kpl ja glögejä melkein 20 pulloa, siis tiivistettä. Tämmöstä tää on, kun on tämmönen aktivisti. Nyt tekeillä esikon koulun joulujuhlaan glögitarjoilu.

Tänä iltana on päikyn joulujuhla ja muistin just, et pitää noille pienimmille kaivella tonttupuvut esiin.

Ja jottei hommat lopu kesken, niin tänään pitää pakata nuo eilen tehdyt piparimökit sellofaaniin ja koristella vielä pari möksää huomiseksi.

Ärsyttää kauheesti, kun ilmankosteus on taas niin korkea, että piparit on ihan pehmeitä. Yön ajaksi vedettiin mökit kelmun alle ruokapöydällä ja sinne mökkien kaveriksi riisiä lautaselle sekä kosteudensitojapusseja josko ne vähän kuivuisi. Ei ne ainakaan yön aikana ole romahtaneet eli sormet ja varpaat ristiin, että ne olisi kuivahtaneet vähän napakammiksi.

Ei hitsi. Kai se täytyy lähteä metsästää sukkia jalkaan ja päivää käyntiin. Keskimmäisellä päikkypäivä. Muutenhan sitä olisi saanut jopa nukkua vähän pidempään tänään.
Mistähän mä niitä sukkia lähtisin etsimään. Ihme tapa niillä kadota pesussa pidikkeineen päivineen.

7.12.2015
misukka
misukka

Niinpä olis, ei muuta kuin töihin vaan ja sieltä oman hepan luo 😀 aamu alkoi kun hain puhtaat pyykit kuivumasta. tarvis taas imuroida ja keksiä millä mä pidän nuo koirasta lähtevät karvat kurissa kun hävettää viedä tuota poikaa päiväkotiinkin kun kauluri tursuaa karvaa..

7.12.2015
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...