mitäpä luulette?

Oli siis km helmikuussa -15 ja sen jälkeen kierrot ollut todella sekaisin. Nyt sitten jokunen kk sitten kävin lääkärissä ja sain tertolut kuurin kolmelle kierrolle. Tikutin ovulaation tuossa n. viikko sitten ja nyt odottelemme miehen kanssa mahdollista plussa tulosta. Onko mahdollista, että tuntisin oireita jo nyt? Oireita on, pieni flunssa joka on vain mulla, alavatsassa omituinen tunne, kahvi jota normaalisti voisin juoda rajattomasti tökkii jo ensimmäisen kupillisen puolessa välissä, pissahätä ja vettä juon normaalia enemmän. Janon tunnetta en normaalisti tunne (nyt tunnen kuten esikon odotusaikana). Menkkojen pitäisi alkaa ensi viikon to tai pe, milloin aikaisintaan tekisitte testin?

6.12.2015
Tarvti87
Tarvti87
7-month-old baby

Ajattelinpa sitten päivittää tilannetta, elikkäs viimeisen terolut kuurin jälkeen menkat oli viikon myöhässä ja nyt on menossa jo kp 40. Ovista olen tikuttanut ohjeen mukaan kp11 alkaen tuloksetta. Eilen soitin perhesuunnitteluneuvolaan ja siellä puhelimeen vastannut hoityaja oli todella asiallinen ja kysyi minulta mitä mieltä minä itse olen. Kerroin haluavani ihan neuvolalääkärille jos vaan mahdollista on ja hoitaja sanoi heti, että kuulostaa oikein järkevältä. Nyt sitten odotellaan ja ihmetellään. Aika lääkärille on vajaan kuukauden päästä. Hoitajakin oli sitä mieltä, ettei ole normaalia, ettei menkat tule vaikka on Terolut kuurinkin (3kk) syöny ja silti kierto näin pitkä ja oli samaa mieltä, että on todella vaikea suunnitella toista lasta jos ei kierto asetu. Että näin täällä. Mites Hieltin, millainen tilanne teillä on?

29.1.2016
Tarvti87
Tarvti87

Joo niin niitä saa mutta jos kierrot alkaa taas olla sitä yli 80pv niin ei kyllä halvaksi tuu halvoillakaan testeillä, mutta kiitos kuitenkin vinkistä. Mä oon muutaman kerran niitä tilannu, testannu monta viikkoa kun kierrot sekaisin. tuloksetta. Vaikea edes tietää missä vaiheessa kiertoa alata testailee kun ei pituudesta ole mitään tietoa.

23.12.2015
Tarvti87
Tarvti87

voi harmi :( no ei auta ku yrittää uudelleen. mä en ole limassa koskaan huomannu mitään eroa vaikka oon sitä yrittäny seurata ja vaikka nyt viime kierrolla bongasin sen niin en limassa huomannu mitään.. ja mitään kipuja tai muuta poikkeavaa voinnista en huomannu. no täytyy jatkaa taas sillä linjalla että tulee jos on tullakseen tai sit ei tuu. on meillä sentään tuo 1v9kk tyttö

23.12.2015
Tarvti87
Tarvti87

Täällä mä parun joulutunnelmissani. Maailman paras joululahja jäi saamatta ja tämän vuoden lupaus toteutumatta. KP 1... Miehen kommentti "Olihan tää jo tiedossa, että ei välttämättä onnistu" ei lohduta yhtään. Ootko kokeillut limoja tarkkailemalla etsiä sitä ovista?

23.12.2015
Hiletin
Hiletin
2 years, 1-month-old toddler

mulla tuli kans outoa vuotoa lähinnä pyyhittäessä, mutta loppui. ajattelin olevan mahdollista kiinnitysvuotoa mutta ei, muutama päivä tuon jälkeen menkat alkoi ja v***tus käyrä ihan huipussaan. eikun uutta yritystä.. hieman vaan vaikeaa kun Terot loppu ja oma kierto ollu aina epäsäännöllinen ja ovista en tunne millään tapaa. kalliiks tulee senkin tikuttaminen. että näin.

22.12.2015
Tarvti87
Tarvti87

Yritän lykätä testin tekemistä joulun jälkeiseen aikaan, ettei mene sitten mahdollisesta negasta joulu pilalle. Eilen tuli jotain ihan ihmeellisen väristä vuotoa ja olin jo ihan varma, että nyt ne menkat sitten alkoi, mutta tänään ei enää tullutkaan mitään. Alavatsaa, -selkää ja nännejä aristaa edelleen. En millään malttaisi olla tekemättä testiä, mutta se negan pelko lyö yli toiveikkuuden... Mikäs siellä on tilanne? :)

22.12.2015
Hiletin
Hiletin
2 years, 1-month-old toddler

Hiletin toivotaan että saatte pian plussaa. Me yritettiin esikoista vuodesta 10.2011 lähtien kun naimisiin mentiin ja lopulta 3.2014 synty pieni tyttö tähän maailmaan, joten tiedän miltä teistä tuntuu. Synnytyksen jälkeen ei käytetty mitään ehkäisyä ja sit tulikin km 2.2015 ja sen jälkeen yritetty heti ensimmäisten kuukautisten jälkeen. Meille ei ainakaan ole sitä suotu, että toinen tulis ensimmäiseen verrattuna hyvinkin nopeasti. Ootko testejä tehny? Ite oon, mutta hyvin aikaisin, joten ei ois näkyny niissä vielä. Tarkoitus tehdä jossain kohtaa, pelkään vaan että negaa näyttää ja taas ollaa lähtöruudussa.

16.12.2015
Tarvti87
Tarvti87

Jään seurailemaan, sillä mulla nyt sama tilanne, kuin aloituksessa. Ovikseen bongasin 8.12. ja nyt pientä lämpöä, kurkku kuivaa ja janottaa. Tunnen turvotusta ja sähköiskumaisia vihlaisuja vatsassa. Nännit olleet arat viimeiset 6 päivää. Käytössä Clomifen ja Terolut sekä Glucophage. Yritystä takana kokonaisuudessaan reilut pari vuotta.

16.12.2015
Hiletin
Hiletin
2 years, 1-month-old toddler

Oireita edelleen ja nyt ollu muutamana päivänä runsaampaa valkovuotoa ja menkat on nyt 3 päivää myöhässä. Tänään tuli aamulla jotain ruskehtavaa valkovuodon seassa kun pyyhki, mutta ei ole tullu tuon jälkeen. Jännäksi menee :)

15.12.2015
Tarvti87
Tarvti87

Omasta kokemuksesta sanoisin, että mieli tekee kepposiaan. Kroppa osaa vastata vauvakuumeeseen luomalla toivottuja oireita.

Mä teen aina testin aikasintaan viikko siitä kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Eipä tule bongattua niitä plussia jotka ei pääse alkua pidemmälle. Vähemmän pettymyksiä siis. Suojelen sillä itseäni.

Toivotaan toki, että oireet olisi oikeita ja ajastaan sen plussan saalistat.

6.12.2015
misukka
misukka

Niin ja väsyttää normaalia enemmän. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

6.12.2015
Tarvti87
Tarvti87
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...