Lauantaita!

Huomenta kaikille!

5.12.2015
Minnie
Minnie

Esikoinen oli kotona.

5.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me oltiin sateisessa Turussa päivä.
Wsikoinen oli kotona.
Aamulla tuossa meidän juna-asemalla oli kettu.
Turussa on keskustassa paljon nähtävää ja pikkukauppoja.
Onnimannissa oli nukensänkyjä ja vauvan ja nukenkehtoja. Mies olisi halunnut ostaa nukenkehdon, tyttö kun innostu vauvankehdosta.

5.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onpas Nki ahkera!!
Täällä maalaushommat saa unohtaa...
Lasten meno on ollut niin kovaa että hermo on tosi kireällä.
Varmaan nää sadepäivät toinen toisensa perään vaikuttaa kun enemmän ollaan oltu sisällä ja viikolta jäi jumppa ja kerho väliin. Siis olivat tauolla.
Mies ja poika saunomassa, tytön kans oon iltapalalla ja jos kohta mentäis mekin ja sit iltapuuhat ja nukkumaan...

Mua viluttaa niinkuin lämpöä olis...
Vaalea piparitaikina oli aikeissa tehdä mut mies ei kaupasta löytäny vaaleeta siirappia...oisko sit vaan isommissa marketeissa tai loppunu?
Jos tehdään sit tummasta siirapista ja kenties vasta huomenna.
Tehdään munaton taikina jotta poikakin saa maistella vapaasti 😋

5.12.2015
Minnie
Minnie

Tuvitus, miten massailette, annatko massojen sekoittua eli kertakäyttöiset vai kuinka?
En nimittäin oo oikein ymmärtänyt niitä pakkauksia joissa paljon eri värejä pienissä purkeissa. Ite oon antanut lapsille vain yhden värin kerrallaan ja sitten purkkiin takaisin kun ei enää massaile. Että saa toistekin muovailla.

5.12.2015
Minnie
Minnie

Käytii aamusta uimassa ja sen jälkeen joulumessuilla. Piti siellä syyä riisipuuroo mut olikin loppu jo kun mentiin sinne.

Meillä anoppi osti esikolle (2 v 9 kk) 110 cm Reiman puvun ja aikalailla sopivan olonen oli. Lassien puku 104 cm nyt toisena. Pituutta neidolla oli viikko sit 100.5 cm. 😀 104 cm vaatteet menee mut järestään ostan kyl 110/116 cm vaatteita. Menevät sit vähä pidempään. Toinen neiti 10 kk käyttää 68 ja 74 cm vaatteita. 80 cm vaatteet pitäs kaivaa esiin ja heivata 68 cm jo pois.

Esikko läks iskän matkaan, pienempi rupes unille ulkoeteiseen. Jospa sitä ite laittas vaatetta kaappiin ja tavaroita järjestykseen kun ei ole innokkaita apulaisia paikalla. 😊

5.12.2015
tennari
tennari

Ärsyttää kun täytyy kirjautua koko ajan uudestaan ja viel kun se on tehty niin monen näpäytykseen päähän, ihan kuin ois ylimäärästä aikaa 😑

'Äiti kyllä minä näillä vielä pärjään' 😍😂

Misukka, nyt olo hieman parempi, mut kyllä tuntuu että flunssa tekee tuloaan...mun oli tarkoitus ottaa influenssapiikki kunhan uskaltaa tämän edellisen keuhkokapin vuoksi.
Oisko 4pv ab jäljellä...
Jos nyt pukkaa sellaisen niin kuka tytön synttärit järjestää ja kodin siivoaa?!

Ninnup, täällä myös poika kitissyt koko amp KOKO AJAN!
Siis väsynyt yms, mutta miksi ei voi nukkua aamulla pidempään...
No nyt nukkui kunnon päikkärit kun kävin yksikseen kirppiksellä...
Lapset ja mies jäi päikkäreille ja kun tulin kotiin äsken niin täällä jatkuu eteisen kaapin kokoaminen, josko pääsee maalaamaan sitten kun lapset on menny yöunille. Että ehtisi sitten yön aikana kuivua!

Mä jatkan puunaamisia 😄 Keittiössä oon avohyllyjä, mikron, leipälaatikon yms puunannut, ovia yms...

Ihan meinasin unohtaa että huomenna sunnuntai ja Itsenäisyyspäivä!!
Mulla aamuvuoro mutta alkuillasta lasten kanssa partion soihtukulkueeseen. Siihen voisi vaatteet katsoa valmiiksi ja lyhdyt kynttilöineen jottei tule kiire...

5.12.2015
Minnie
Minnie

Päiviä

Kiva, että Minnie saanut nukkua :) Ainahan se on helpompi jaksaa kun touhottaa koko päivän huonosti nukutun yön jälkeen. Jos hidastaa, ni hyytyy täysin. Ettet olis influenssaa saanut kun noin joka paikkaa kolottaa?

Vai pärjää ninnupin poika sillä mitä on. :) Suloinen. Mut reilun kokoinen poika. Eihän teiän poika oo vielä viittä? Ku hitusen vanhempi vaan ku toi meidän keskimmäinen. Meillä 110 on vielä vähän reilu. Ei häiritsevästi, mut hieman.

Me käytiin keskimmäisen kanssa kiekkokoulussa. Hyvin on jäpikäs oppinu jo luistelee. Menee jo ihan kohtalaista vauhtia. :)

Käytiin hakees maitoo esikolle ja mulle ku en eilen tajunnu ottaa enempää. Ihan järkysti jengiä ja kaikilla kärryt täynnä kamaa. Me oltiin kyl outolintuja ku oli vaan 4 maitoo, jugurttipakkaus ja battery :D

Mä taidan lähteä ruuan tekoon. Mulla on broileripihvejä tekeillä, piparitaikinan väännän kohta ja eilen ostettiin lohta ja pangasiusta, ni niistä täytyy kans tehdä tänään jotain.

5.12.2015
misukka
misukka

Ninnup ja Piglet ihan sama täällä!
Sitä enemmän tehtävä hommia ja projekteja mitä enemmän väsyttää tai muuten huono tilanne! Että saa jotain näkyvää aikaiseksi ja että ei pysähdy hetkeksikään niin ei pääse väsyttämään!
Tänään juur sanoin miehelle kun oli niin siaras olo että kait on vielä saunanpesuun ruvettava että saa oikein riehua koko päivän että ollaan illassa ja pääsee nukkumaan...
Typeräähän se on kipeänä ja väsyneenä touhuta hulluja mutta se jotenkin pitää mielen kasassa kun muuten harmittaisi vaan,..

Joo tuo maalaaminen ja muu väkertäminen on ihan hermolepoa jos saa lapset tekeen jotain muuta hetken... Se on vaan niin kiinnostavaa että poika tuskin hillitsee ittensä koskemasta joka paikkaan !

Mies on sahailemassa kaapin osia ja mä lähen lasten kans vielä ulos hetkeksi ennen lounasta..
Ehkä ruoan jälkeen olis tilaisuus käydä kirppiksellä....

5.12.2015
Minnie
Minnie

Täällä oli hirmu kova tuuli, kait ihan myrsky puolen yön paikkeilla!
Täytyy mennä tarkastamaan tuhot kunhan päivä valkenee!

On taas niin kipeä olo että epäilen auttaako noi mun ab kuurit vieläkään! Tai sit on päälle tullu joku virus flunssa 😞
Joka paikkaa sattuu ja ihokin ihan kosketusarka. Selkää ja päätä särkee.

Tyttö nukkuu vielä, onneksi! Poika tapansa mukaan ylhäällä, mutta vain 5stä asti!

Tänään ajattelin käydä kirppiksellä ilman lapsia, kun miehellä vapaa päivä, ja pyykkiä pitäis silittää ja viikata, hirmu iso kasa!

En tiedä aikooko mies tänään koota yhden liukuovellisen kaapin eteiseen, jonka otimme talteen edellisestä asunnostamme. Sitä täytyy muokata että mahtuu tuohon... Ja maalata valkoiseksi... Helpompi ois kai ostaa uusi mutta maksavat niin paljon, jotta säästetään tuossa...

Mulla on pesuhuoneessa katuharjoja odottamassa maalausta ja sitten myyntiin...
Se on kivaa puuhaa jos vaan saa pojan tekemään muuta kuin maalikipan ympärillä pyörimään ja juuri maalattuja harjanvarsia käpälöimään 😅

Oikein mukavaa lauantaita kaikille tästä pimeydestä ja märkyydestä huolimatta!

5.12.2015
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...