Uusitusta Liberosta

Etusivun jälkeen ei näe listana keskusteluja, ennen kuin on aina sivullisen nähnyt, muttei automaattisesti. Sisäänkirjautuminenkin tehty jotenkin monimutkaiseksi. Kolmanneksi todella vanhoja (parin, kolmen vuoden takaa) ketjuja mukana, mutta niin niitä on ollut aiemminkin.

3.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tähän näköjään tuli?!

11.12.2015
Minnie
Minnie

En saa vastattua keskusteluihin!

11.12.2015
Minnie
Minnie

Onneksi on tällainen Libero-palsta olemassa. Olisin tarvinnut sitä jo 15 vuotta sitten esikoisen synnyttyä. En tosin tiedä, oliko tällainen nettipalsta silloin toiminnassa.
Jos olisin palstan jo silloin löytänyt, mulla ei ehkä olisi ollut niin voimakasta masennusta ja alakuloa esikoisen vauva-aikana.

10.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Perseestä. Ja tarkentaakseni todellä syvältä sieltä. Nyt kun tuo liberovaippa sivukin lopetti toimintansa niin taidan jatkaa kirjoittelua appsilla joka sekin on aika syvältä. Eli toimii jos on toimiakseen, suurimmaksi osaksi ei toimi.

10.12.2015
carata
carata

Itsekin huomasin tuon, ettei omaa tekemää ketjua saa poistettua.. Mutta silloin joku kertoi tosta liberovaipat.fi versiosta ja sen kautta sain poistettua ketjun sekä aloin käyttämään sitä versiota. Kyllä oli tosi harmi huomata, ettei enää toimi! Tämä uusi versio on jotenkin epäselväkin! Oma käyminenkin varmaan vähenee, kun saan vauvan, enkä enää kirjoittele odotusketjuun.. Joka muuten ennen löytyi niin kivasti, kun joku oli siihen vasta kirjoittanut. Nyt se täytyy ensin etsiä ja vasta sitten näkee, onko siihen tullut uusia kommentteja. En tahtoisi tehdä niin, että käy täällä enää vain laittamassa pisteet.

Jos mitään omia tekemiä ketjuja ei saa enää poistettua, niin eipä niiden tekeminen enää houkuttele kamalasti, kun ei ole mahdollisuutta poistaa sitä myöhemmin, jos haluaa.

Tämä vastaaminenkin on typerää, kun ei näe muiden viestejä samalla. Mahdotonta muistaa kaikki, mitä muut on vastannut!

Mielessä on käynyt, että laittaisi palautetta, mutta sitten kun tosi moni on näissä keskusteluissa harmitellut tätä uutta sivua, on jotenkin ajatellut, ettei näihin viesteihin voi olla puuttumatta ja tekevät pian jotain muutoksia.. Jotka toivottavasti eivät tee sivusta vieläkin epäselvemmän!

Itsekin tykkään täällä käydä, mutta tämä uusi sivu ei toimi, niin kuin pitäisi..

9.12.2015
Anni92
Anni92

En ole yhteydenottolomaketta ylläpidon suuntaan käyttänyt nyt.

8.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ootteko laittanut yhteydenottolomakkeella palautetta?
Mä laitoin. Ja toi mun teksti poistettiin täältä sen jälkeen kun ilmoitin kirjoitukseni että huomaisivat ettei tämä toimi kunnolla.
Sinänsä hassua että tarvii poistaa ihan aiheellinen kritiikki.

8.12.2015
Minnie
Minnie

Ei kommentoi, ei.

8.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minnie, tämän perjantain lörppään juuri kirjoitin sinulle, että toivottavasti jatkat!

4.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tämä kommentti on poistettu ylläpidon toimesta. Lue sääntömme, mikäli haluat tietää lisää.

4.12.2015
Minnie
Minnie

Voihan sitä aina valita sen päivän yksinäisyyden ilman aikuiskontakteja, jos haluaa.
Tai edes nettikeskustelut reaaliaikaisten suhteiden tilalle.

3.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...