Mitä teidän lapset saa joululahjaksi?

Ajattelin että koottais joululahjoja/ideoita yhteen ketjuun. Jos sais tärppiäkin. Eli mainitaanhan lasten iät myös.

2.12.2015
myrmeli
myrmeli

poika 1v 8kk saa multa dublopaketin, lakanat ja ikeasta ostin leikkikeittiöön kattiloita ja kauhoja. :)

20.12.2015
zennaes
zennaes

Meidän tyttö 1v 6kk saa leikkikeittiön ja tarvikkeet, leikkiastiaston, Sylvanian pupuperheen, Elsa nuken, elokuvan, yöpuvun ja Legoja.

12.12.2015
idamaija
idamaija
25 weeks pregnant

Ostin keskimmäiselle Tatun ja Patun Suomi-lautapelin.

Jalkapalloa harrastaville voi ostaa Jalkapallo-seinäkalenterin huippupelaajien kuvilla sekä jalkapallosukat.

11.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

niin ja tyväret on 1v 8kk ja 6,5 kk 😊

9.12.2015
manna_87
manna_87
2 years, 1-month-old toddler

Meillä molemmat tytöt saa schleich hevoset, esikoinen saa myös nuken hoitosetin, taikapullot nukelle, pari kirjaa, autot 2 -elokuvan ja heppapalapelin 😊 pikkukakkonen saa barbin, molon dalmispuvun, hiekkaleluja, tanssivan/laulavan pehmoporon ja myös pari kirjaa 😊 tiijän että tytöt tulevat saamaan myös paljon muuta.. mm. mummi on ainakin hankkinut potkurin tytöille ja luistimet esikoiselle.

9.12.2015
manna_87
manna_87
2 years, 1-month-old toddler

Esikoinen 7v saa partiopuukon nimikaiverruksella ja yövalon uuteen huoneeseen. Keskimmäinen 5v saa askartelutarvikkeita, huolisyöpön ja robinin uusimman levyn ja pienin 1v saa uusia ruokalappuja, kattiloita ja kauhoja ja herra hakkarasia 8 rasiaa. :D yhteiseksi kaikille on bluray-soitin.. tänä vuonna ei ihme kyllä lähteny lapasesta nuo lahjat.. johtunee ehkä siitä et meni useempi satku, kun piti esikoiselle ostaa uusi sänky, koulupöytä ym..

9.12.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä esikoinen toivoi Marimekon lyhythihaista Tasaraitaista T-paitaa. Se on uusi väri.
Koko on jo M.

8.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voihan joululahja 😀
Meillä esikoinen toivoi vaatimattomasti tietokonetta, tulostinta ja uutta puhelinta. Ei tule tapahtumaan 😄 Tyttö täyttää joulun alla 12 v joten uotellaan synttärit ennen kuin ostetaan joululahjoja. Kovasti se toivoo yhtä monster high-nukkea, jonka tulee saamaan. Lisäksi ostetaan kunnon kuulokkeet että saa kuunnella musiikkia rauhassa, ja uusi laturi puhelimeen. Ja loput riippuu ihan synttärilahjoista.

8 v poika toivoo yhtä wii-peliä, kuulokkeita ja jääkiekkovarusteita. Kaksi ekaa tulee saamaan ja sukulaisilta ja kummeilta voisi pyytää lahjakortteja urheiluliikkeeseen.

5 v poika on siinä ihastuttavassa iässä että toivoo ihan kaikkea minkä näkee 😄 Mutta legoja nyt lähinnä, lisäksi voisi valita jonkun Tatu ja patu -kirjan. Molemmat isot pojat saa lisäksi stigat, joten äiti toivoo joululahjaksi lunta 😄

Meijän pienin on silloin 8 kk. Ennakkolahjaksi sai miun äitiltä ja siskolta syöttötuolin, semmosen ensimukin tulee myös saamaan. Ite jos ostettavissa ärsyttävää ääntä pitävä lelu ja huopikkaat. Pienin ei vielä joulun päälle ymmärrä eikä suuria tarvitse 😊

4.12.2015
riu
riu

Ostin esikoiselle (10v) uuden puhelimen kun sitä toivoi. Keskimmäiselle (6v) ostetaan varmaan Legoja. Joko cityä tai sit star warsia. Nuorimmalle (1v 4kk) ostetaan päältä ajettava auto. Sellanen prinsessamalli 😂 se ois sen tänään ottanut Br kaupasta mukaan ni ajattelin et ois varmaan kiva 😊 sit lapset saa muualta myös toiveidensa mukaisia lahjoja. Leluja lähinnä. Vaatteet tulee sit ylimääräisenä jos joku niitä antaa.

3.12.2015
ihqui
ihqui

Ja 3v saa muualta kerhotossut, minion yöpaidan ja frozen mekon. Näitä toivoi. 1,5v poika saa sängyn patjan koska vaihdetaan jouluna isoin sänkyyn, pois pinnasöngystä.

2.12.2015
carata
carata

4kk ikäinen saa jonkun lelun, kunhan löydän jonkun fiksun joka ei kiinnostaisi isompia mutta ei olisi kuitenkaan niin vauva lelu koska niitä meillä on jo kaapit täynnä.

2.12.2015
carata
carata

1,5v poika saa junarataa, parkkitalon ja työkoneita.

2.12.2015
carata
carata

3v saa puisen monitoimikoneen, choco pelin, puisen aamupala setin.

2.12.2015
carata
carata

Meillä tyttö saa siis nukensängyn, muttei Turusta, vaan Puustellista.
Monster esimerkiksi saattaa hahmottaa tuon paikan, koska on Keski-Suomessa.
Me tehdään nyt kumminkin lauantaina joulumatka Turkuun, kun ei viitsi tilattuja junalippuja perua.

2.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Poika 9,5v saa chimakirjan, jossa yksi hahmo mukana. Sit saa taas yhden kauko-ohjattavan auton, mut siitä voi ite rakentaa sellasen ku haluaa kunhan hommaa lisää osia tai kikkailee mukana tulevilla osilla. Lidlistä löysin. Sit mietin, josko kävis vielä ostaa Kapteeni Kalsaria luettavaksi.

Poika 4,5v saa minion-pyyhkeen ja trash packejä. Ehkä jotain legoa vielä. Täytyy katsoa.

Poika 9kk saa talvikengät ja puppe-kirjan.

2.12.2015
misukka
misukka

Meidän tyttö 2, saa valkoisen nukensängyn. Valmistaja Turun vankila. Se pitää sieltä hakea, enää eivät saa myymälästä lähettää yksityishenkilöille. Petivaatteet sieltä mukaan kanssa.

Helppo tästä hypätä Turun junaan.

Esikoiselle 15 pitäis olla varmaan joku matematiikan taulukkokirja, MAOL:ia ei vielä tarvitse, ja englanninkielisenä löytyy joku matematiikan kirja.

Keskimmäiselle 8 (poika myös) ei ole mitään ajatusta vielä.

2.12.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meil noi tytöt (2.5 v ja 10 kk) saavat yhteisen Brion keittiön. Esikolle hankin Lidlistä keittiöjuttuja ja sit sen Ryhmä haun vahtitornin ja sen keltasen koiran. 😊 se on ainut mitä on toivonu. Pienempi saa ainakii semmosen työnnettävän ankan ja jotai ku viel itte keksis.. 😊

Pinkit reinot saa isompi kummiltaan.

Toiveena olis ettei paljoo. 😊

2.12.2015
tennari
tennari

Meidän 2,5veelle pikkuautoja, uusi (isojen poikien)pulkka, muoviset kahviastiat (ainoa "roolileikki", mitä poika harrastaa), Duploja ja kumisaappaat. Tälle toiselle en oo ostanut mitään, kun en tiedä, koska syntyy, mutta ehkä jonkun pikkupaketin vielä hommaan. Meillä on matalan budjetin joulu tänä vuonna, kun ei tosiaan tiedä, koska meidän perheessä vietetään aattoa :). (rv36+3)

2.12.2015
Sannukki
Sannukki

Meidän 1,5 v tyttö saa leikkikeittiön, nuken ja varmaan potkutraktorin sekä vaatetta. Tää on lapsista helpoin. Ja meinaakin siksi vähän riistäytyä käsistä toi ideoitten määrä.

Meidän 5.v poika saa ainakin legoja kun on niistä nyt niin kamalan innostunut, sekä vaatetta...Joululahja toivelista oli tosi huono.... ja vähän iskee paniikkia. Viime vuonna oli niin helppoa ku oli hyvä, tärkeä ja lyhyt lista niin siitä sai jakaa kaikille omat tärpit.

Tyttö pian 9v. saa ainakin askartelu paketin eli saksia liimaa teippiä kartonkia jne. Sitten toivoi jotain lotto peliä niin se hankitaan varmasti kans. Ja sitten harkittin jotain leipomis kirjaa tai vitsi kirjaa kun tuo lukeminen sujuu nyt hyvin. Lisäksi saa vaatteita ja lahjakortin vaateliikkeeseen. Kukkaron vois sille ettiä kans kun on sellaisesta haaveillut jo jonkin aikaa.

Kahdelle vanhemmalle on harkinnassa sellainen lumipotku kelkka...en nyt yhtään muista mikä se oli nimeltänsä että jos yhteiseksi sellaisen saisivat.

Esikon toivomus lista oli vähän vaatimaton ku ollaan tavattu ostaa jokaiselle lapselle yks sellanen vähä kalliimpi lahja ja annettu pikkujuttuja tärpeiksi lahjoja ostaville sukulaisille mutta nyt tuntuu että menee tosi pieniksi noi ostamiset mitä itte vois hankkia ja kumminki haluais olla kutakuinkin tasa-arvoinen lasten kesken noin niinku summamääräisesti..

2.12.2015
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...