Maanantaita!

Tästä lähtee uusi viikko jälleen alkuun!

30.11.2015
Minnie
Minnie

Tuvitus, meillä on kyllä hieman ongelmaa että mihin laittaa piirustukset. Ne on niin huolella tehty ettei niitä kyllä voi paperinkeräykseen heti laittaa!
Liitutaulussa olis ehkä ideaa...siinä lapsi ite tietää että se pyyhitään... Mut siin ei pysty tekeen niin pikkutarkkoja kuin tyttö tekee. Ja ite en tykkää siitä liidun 'sotkusta' siis siitä jauhoista mitä niistä liiduista irtoaa.
Täytyy silti harkita...

Tyttö tykkää ihan hirmusesti kaikista tehtäväkirjoista ja myös noista model vihoista, on ballerina, prinsessaa ja koiraa. Ite piirtää lisää sivujen toisille puolille ja lopuksi vielä leikkelee paperinukeiksi. Tulee ainakin tarkkaan käytettyä 😅

Meitsi lähtee nyt pätkäiltaan!
Hyvää iltaa kaikille!

30.11.2015
Minnie
Minnie

Päivää

Täällähän on ihan kunnon lörpät menossa :)

Ihanasti Minnie jaksanu leipoa piirakoita. Namskin! Täällä kuule kuola valuu.

Tuvitus todellakin ottaa vähän lapsivapaata kun mahdollisuus on. Ei tuommoseen väsymykseen muuta tarvita kuin se jatkuva stressi jonka tuommoset 24/7 raivoavat rakkaat lapsoset saa aikaan.

Onko teidän esikkoa tutkittu, et voisko olla jotain tunne-elämän säätelyn ongelmaa? Siis normaalisti pienen ihmisen elämässä tulee sen 1/2v ja 3v uhman välissä seesteisempi kausi jolloin se lapsi tottelee ja on kertakaikkiaan maailman ihanin. Se ei ole koskaan aiemmin eikä varmaan koskaan tulevaisuudessakaan sitä ihanampi otus. Se on yhteistyökykyinen, iloinen, miellyttämisen haluinen, kiinnostunut kaikesta ja aina valmis halimaan hymy huulillaan.

Sit kun tulee 4 vuotta täyteen, ni se uhma on siellä aina. Se on ekat 2 vuotta täyttä tuskaa kun ei totella, sit katoo korvat ja lopulta ei välitetä mistään, mitä sanotaan. Saat vastaukseksi joojoo ja ihan kohta hamaan tappiin asti. Tuossa koulun aloituksen yhteydessä pari vuotta vingutaan ja kitistään kaikesta, kolmannella tulee hetkellinen tsemppaus kunnes sekin valuu viemäriin.

Sen pitemmälle me ei olla vielä ehditty ;p

Srallalla on tosissaan vauhtia taas. Mut hyvä että itse jaksat.

Mun auto on huollossa. Siis ihan perushuolto tällä kertaa. Sen vois jo hakea poiskin mutta täytynee ootella, että mies tulee kotio. Ulkona on ihan järkyttävä tuuli. Vesikin tulee vaakasuoraan puuskissa enkä muista ihan vähään aikaan noihin puiden heiluneen noin hurjasti.

Autoon liittyen vielä, ni kyllä ne moottoriremonttia sille povailee. Arveli, että moottorissa joku öljytiiviste vuotaa ja se sit rasittaa katalysaattoria, jonka takia se moottorin häiriövalo palaa. Pitäs siis räjäyttää se moottori, et pääsee näkee kuinka heikossa hapessa se on. Ja pahimmassa tapauksessa joutuis vaihtaa sen kokonaan. Ja katin kanssa.

Arvatkaa hitottaako hitusen ku isäntä pyys mua perjantaina hakee hälle kenon ja ite puhuin, et otetaan se kunkkukertoimella. Unohdin sit pyytää sen kunkun siihen. Noh. Voittoa pukkas 150e. Kunkulla olis saanu 5000e.


30.11.2015
misukka
misukka

Tennarilla reipas pikkuneiti 💕
Ja oot kyllä itekin kun jo treenin vetänyt! Mä odottelen verenpaineiden nousua amp kahvien jälkeen vasta 😅 Siihen asti hissukseen liikuttava jotta pää pysyy mukana.

30.11.2015
Minnie
Minnie

Täällä viimeinen pelti saatu ulos uunista ja tasan 70 piirakkaa tuli!
Vielä tiskit ja piirakoiden pakkaaminen niin on kaikki selvää.
Poika meni jo päikkäreille miehen kanssa.
Tyttö piirustelee pöydän ääressä....uskomattomia piirustuksia 😅 En tiedä mistä se ammentaa kaikki piirustusaiheensa, hyvä mielikuvitus!
Jos osaisin, laittaisin kuvan teille nähtäväksi.
On varsat, tiarapäiset prinsessat, radiosoittimet, nuotit, kissat ja kynttilät jalkoineen, perhoset ja mitä ikinä...
Paperia ja kyniä kuluu PALJON joka päivä!
Kaikki asiat täytyy piirtää ja joka reissusta tai tapahtumasta oma piirustus.
Kait käsittelee asioita paljon piirtämällä.

30.11.2015
Minnie
Minnie

Me jäätiin pienemmän kaa kaksin kotiin tekee leluinventaarioo. Heitän kaiken turhan pois. 😊

Tää meidän neiti 10kk tasan tänään, on nyt viikon kävelly. Ihana tapaus ku tepsuttelee tuolla ja samalla höpöttää ihan koko ajan.. "tättää äättäätttäää".. 😀

Jospa mummo ja esikko toisvat kiinalaisesta ruokaa tullessaan. 😊

Illasta olis muskariki.

Nii ja aamusta repäsin reeninki tehdä jo. 😊

30.11.2015
tennari
tennari

Tuvitus, sitte vaan lähdet 'lomalle' jos kerran lastenhoitokin järjestyy!! 👍👍

30.11.2015
Minnie
Minnie

Ninnup, tuo räkä pikkuisella on niin inhottavaa kun menee ihan tukkoon ja vaikeuttaa nukkumista ja syömistä! Ja nuha ylläpitää sitä silmätulehdusta.. Toivottavasti pian paranee molemmat!
Itsemielestäni silmätulehdus on melkein inhottavinta kun näkeminen on niin oleellista... Kun ei ole syntynyt sokeaksi.. Itellä ja tytöllä nuha ja keuhkoputkentulehdus ylläpitää silmätulehdusta..

Piglet, niinpä, toisaalta en toivois tätä kellekään ikinä!
Paitsi nyt oon ihan hyvällä mielellä vaikka nukkumisen jääny jo kauan tosi vähiin pätkiin, koska on niin paljon mukavia asioita suunniteltavana!
Ihan aivot käy kierroksilla 😂 ja voi ollaki et siksi ei uni tuu helposti uudelleen. Ajattelin viimein hakea sen reseptimelatoniinin apteekista. En usko siihen, mutta ei kai se niin hirveästi maksa etteikö voisi kokeilla.

Oon aamupäiväkahveilla, riisipuuro jäähtymässä ja piirakkataikina tehtynä. Kohta kaulimaan 😃 jos mies nousee lapsia vahtimaan ni selvii nopeammin, mutta ehkä lapset haluaa myös rypyttämään...

30.11.2015
Minnie
Minnie

Piglet, arvelinkin että teillä valvotaan myös 😉 Tiedä sitten onko se kiva vai huono asia tietää sellaista, vähän miten sen ottaa...
TODELLA sikeästä unesta heräsin pojan huutoon 4ltä 'herkkuja, herkkuja, en yletä niihin!!' Ja kohta täysillä 'ÄITII!' Siihen sitten heräsi niin ettei enää kumpikaan saanut unta. Tyttökin heräsi, mutta sai sentään tunnin vielä nukuttua.

AI sinäkin olet hoitoalalla, onko sulla vakipaikka odottamassa? Vai oletko kotona? En oikein oo pysyny kaikesta kärryillä kun tulee näitä taukoja täällä rupatteluun 😅
Mulla ei ole ollut koskaan vakipaikkaa hoitajana, kun valmistuin juuri samaan aikaan kuin poika syntyi. Sijaisuuksia oon tehnyt neljä-viisi vuotta enemmän tai vähemmän...
Mietinnässä on ollut jos jatkaisi sairaanhoitaja-kätilöksi...vaan ehkei nyt rahkeet riitä...käyn sijaisena lähinnä lisätienestin vuoksi.

30.11.2015
Minnie
Minnie

Huomenta vaan kaikille!
Täällä valvottu jo pari tuntia....
Lapset kattoo lastenohjelmia sivuhuoneessa ja mulla kiehuu 2,5 litran riisipuuro.
Yritetään olla hissuksiin kun miehellä tänään alkaa työt vasta ip, jotta saa nukkua aamusta.

Aikomuksenani on tehdä karjalanpiirakoita, joku 70 kpl +/- 10 kpl tulis tuosta satsista.
Pakkaseen suurin osa odottamaan tytön synttäreitä.
Teen mielellään valmiiksi pikkuhiljaa hyvissä ajoin mitä pystyy etukäteen tekemään.
Pullat ja pikkuleivät myös lähipäivinä.
Jää kakkujen yms koristeiden sorvailuun aikaa sitten juuri ennen h hetkeä!

Tänään meen taas illalla muutamaksi tunniksi töihin, äiti lupas tulla lapsia hoitaan. Kävi nimittäin sellainen juttu et miehen työvuoro vaihtuikin eilen yllättäen illaksi ja niin meni päällekkäin meidän työajat...
Hankalia nuo kun vaihtelevat eikä koskaan tiedä varmaksi eteenpäin!
Pyysin et mies kertoisi vähän tilanteestamme että pieniä lapsia ja minäkin kävisin silloin tällöin töissä että jos pystyisi vuorot suunnittelemaan suht pysyvästi parikin viikkoa eteenpäin. ( mitäs sillä väliä jos poikamies eikä tarvi sopia menemisiä muiden kanssa) Tietäis mitä vuoroja voin ite luvata. Kun ei hoitotyöstä noin vain voi jäädä lupaamastaan vuorostakaan!
Uskon että se onnistuu jos vaan työnantaja tietää ja haluaa tajuta tilanteen.
Mutta hyvin iloinen olen siitä et on kuitenkin saanut vakityön!! Ite kun en sitä toistaiseksi ota lasten vuoksi. Vaikka paikkoja olisikin!

Oikein mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille!! 🤗

30.11.2015
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...