Toinen synnytys

Moi haluisin tiedustella että millaisia synnytys kokemuksia on toisesta synnytyksestä ensimmäiseen verrattuna? mulla kesti eka synnytys 8h,45min ja repespaikat aika pahasti jouduin veren siirtoon synnytyksen jälkeen 😄 nyt odotan toista lasta vk13 joten mietityttää miten synnytys menee. .

14.11.2015
marjo93
marjo93

kiitos kailille vastaneille se tosiaan voi olla yksilöllinen tuo että kuinka pitkään synnytys kestää =)

15.11.2015
marjo93
marjo93

Meillä siis misukan kanssa ollut sama aloittajan ensimmäinen ketju mielessä.

14.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No sitä edellistä alotusta yritin etsiä kun muistelin kerran jo aloittajalle aiheesta vastanneeni. Mut se olikin raskaana-aiheen alla. Löysin vaan tuon vielä vanhemman.

14.11.2015
misukka
misukka

Niin, joo toi oli vanhempi ketju, tarkoitin sitä kun aloittaja kyseli samasta aiheesta aiemmassa ketjussaan.

Onhan täällä etusivullakin välillä jotain vanhoja ketjuja tyyliin kahden tai kolmen vuoden takaa, lähinnä lähinnä Liberon uusiin sivuihin tai pistekauppaan liittyviä aloituksia, kun joku niihin vastaa.

14.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Höpsis, ei täällä tarvii mitään vanhoja ketjuja kaivella. Tämä palstahan kuolee kokonaan jos ei uusia voi aloittaa!

Ja jokainen synnytys on oikeesti ihan erilainen. Miulla kolme ensimmäistä käynnistettiin yliaikaisina, neljäs sitten käynnistyi omiaan. Eka kesti 14 tuntia, sain epiduraalin, ponnisti puolitoista tuntia ja lopulta esikoinen autettiin maailmaan imukupilla. Toinen syntyi kuuteen tuntiin luomuna, ponnisti puoli tuntia. Kolmosta tein 17 tuntia luomuna, ponnistin reilu 10 minuuttia ja vauva syntyi elottomana. Vauva vietiin muualle virkoamaan ja itse vuosin pulppuamalla verta ja miut vietiin nukutukseen kaavittavaksi. Loppu hyvin kaikki hyvin sitten kuitenkin. Kolmosen kohdalla oma synnytyssairaala oli vasta lakannut toimimasta, joten matka piteni rapiat 100 km. Synnytys oli sovittu käynnistettäväksi seuraavana aamuna ku se käynnistykin itsestään. Synnytys kesti kaikkiaan kahdeksan tuntia ja ponnistin kaksi minuuttia. Sain epiduraalin ja ilokaadua hengittelin niin että kaasusäiliöt ulkona oli varmana rutussa 😄 Viimeinen itsestään käynnistynyt synnytys oli ehdottomasti helpoin!

14.11.2015
riu
riu

Olisiko mitenkään mahdollista kirjoittaa vastauksia tuohon vanhempaan ketjuun?

14.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai, tää on aloittajalta uusi ketju samasta aiheesta??

14.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...