Mitä iltapalaa teidän pikkuiset syö?

Lähinnä olisin kiinnostunut teidän 1-3 vuotiaista eli ihan ihan pienistä lapsista? Meidän neidillä joka 1v ja 5 kk ei nälkä pysy poissa puurolla. Oon lisänny puuro annosta ja lisä iltapalaksi syötän rasvaisen rahkan mutta mitä ihmettä vois muuta tarjota mikä ei olisi niin työlästä pakko pullan syöttämistä? Ideoita saa antaa!=)

5.11.2015
myrmeli
myrmeli

Ei se pelkkä puuro piäkkää nälkää. Mut esim mä syön puuron aamul ennen reeniä ni laitan joko raejuustoo tai rahkaa ja kiisselii sekkaan. 😊 Sit pitää nälkää.

Pienempi meil syö puuron. Isompi joko puuron tai leipää ja hedelmiä tms.. Mitä millonki on kaapissa tarjota. 😊

5.11.2015
tennari
tennari

Miusta puuro ei pie nälkää. Siis jos ite syön aamulla puuroo niin miulla on lounaalla ihan hirvittävä nälkä, joten en ihmettele jos lapsetkaan ei oikein pärjää.

Meillä on iltapalaksi usein leipää, jogurttia, marjapuuroa, hedelmää, piirakoita, joskus jotakin herkkua niin ku rahkaa tai mustikkalettuja. Ennen ku kauhistelette niin niihin tulee sokeria koko taikinaan tyyliin ruokalusikallinen 😄 olipa iltapalaksi mitä vaan niin lisäksi syövät käytännössä aina myös ruisleipää. Meillä on iltapuuro jäänyt pois just päälle 1 v ja sitten on menty noilla.

5.11.2015
riu
riu

😂 taas romaani 😂 Eli siis lyhyesti puuroa syövät ja hyvin jaksavat.. Isompi välillä jollain muulla mutta puuro on runsain iltapala silti..

5.11.2015
Vipe
Vipe

Meillä 1v syö puuroa sellaisen järkyttävän satsin ja maitoa juomana ja nukkuu sillä yön.. Syö iltapuuron noin klo 19 ja aamupala on n. 7.30 jälkeen ja sen ajan jaksaa.. Toki siinä vaiheessa kun huomaa että puuro tulossa niin alkaa "anna anna anna" huuto mutta ei ala huutaa ruokaa ennen sitä vaikka on kova syömään..

Isompi 3v. syö puuroa tai sitten jonkun pikku jugurtin,välillä leipää ja joskus ei yhtään mitään.. En tiedä onko sillä nälän tunnetta ollenkaan.. Ei siis napostele välissä mitään ja voi olla hyvin syömättä reilusti yli 12 tuntia.. Välillä esim. Jos ei illalla syö niin ei silti aamullakaan maistu ja jos tuuri käy niin ruualla on ehkä sen verta nälkä että maistuu.. Ennätys on 4 päivää lähes täysin syömättä eli yhteensä kaikkia neljän päivän aikana tarjottua syönyt ehkä yhden annoksen jos sitäkään eli lusikallisen silloin tällöin ja maitoa.. Eli tolla ei ole ongelma etteikö jaksais yön yli..

Pienemmällä päivällä kyllä nälkä iskee eikä siltä voi unohtaa ruokailua välistä,mutta yön jaksaa sekin silti..

5.11.2015
Vipe
Vipe

hiiop

5.11.2015
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...