Mammakaveria Hämeenlinnasta

Nuori äiti Hämeenlinnasta etsii ystävää. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia niin kerron lisää. aitihameenlinnasta@gmail.com

3.11.2015
mmellu
mmellu
2 years, 10-month-old toddler

Monimutkainen systeemi.

Täällä ei esim. seurakunnan perhekerhossa tarvi mitään ilmoittautua tai maksaa mitään maksuja, ja osallistujien taustoja ei kysellä.

Seurakunnan muskari on meillä ainoa, johon on ilmoittauduttu ja siinä on osallistumismaksu.

3.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ilmeisesti tapaamisiin pääsee myös ilman jäsenyyttä jos on foorumilla.. Mutta juu edelleen se että pitää osallistua tapaamisiin tai kirjoitella väh. Kerran kuussa tai muuten tulee muikkari ja heitetään ulos jos ei tiettyyn päivään mennessä vastaa siihen.. Eihän tuo ole paha rasti kirjoittaa kuulumisia kerran kuussa,mutta mulle tuli heti hassu olo noista säännöistä yms. Etenkin ku silloin en vielä tännekin kirjoitella usein..
Vuosimaksu ei ole korkea,en tiedä saako jäsenyydellä jotain lisää mutta hinta oli tosiaan 7€ vuosi eli sen maksaa jo ihan vaan kannatuksen vuoksi.. 😊
Itse vaan en nähnyt sitä tarpeeksi "vapaana" ryhmänä.. Vaan kavereita etsiessä ensin lätkäistään säännöt ja pakko osallistumis jutut naaman eteen..

Toki säännöt on oltava,mutta silti sain huonon kuvan.. Monet sitä toki kehuu..

3.11.2015
Vipe
Vipe

En tiedä onko 1-2 vuodessa muuttunut..

3.11.2015
Vipe
Vipe

Siis kyllä ne tapaamisiakin järjestää niille jotka maksaa jäsenmaksua,mutta sieltä netin kautta siihen liitytään ja jäsenyys edellyttää netti kirjoittelua.. Näin mä asian niiden sivuilta ymmärsin..

3.11.2015
Vipe
Vipe

Ai, se on siis -mamit. Ja se on siis nettivertaisryhmä, sitä en tiennytkään.

Mikähän se hämeenlinnalaisryhmä sitten oli, josta yle kirjoitti muutama päivä sitten, ja itse täällä mainitsin lörpässä sitten.

3.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai niin tossa oli toi sähköposti 😂

3.11.2015
Vipe
Vipe

Pm mä inhoan kun aina täällä joku kuuluttaa hämeenlinnalaisia nii. Asia kuitataan tolla hämeenlinnalaismamit ryhmällä..
Mä kävin sen katsomassa mutta en tykännyt ne säännöt oli jotenki niin tiukat silloin pitää kirjoittaa tietty määrä kuukaudessa ja omalla nimellä jne. Ja kirjautua piti ennenkuin edes näki keskustelujen aiheita.. 😢
Mulle tuli heti olo etten kuulu sinne ennen kuin pääsin edes sisään.. Tai en tiedä jotenki se sivusto hyökkäsi niillä säännöillä ja pakko kirjoittamisella eikä nähny oliko siellä mitään aiheesta johon vertaistukea tarvitsin..

Toki jokainen saa itse käydä katsomassa se on siis hämeenlinnalaismamit.. En tarkkaa osoitetta muista mutta tolla löytyy.. 😊

Mutta ilmoittaudun hämeenlinnalaiseksi 👍 ikää 25 pojat 3 ja 1v. Missä päin Hämeenlinnaa olet?

3.11.2015
Vipe
Vipe

Hämeenlinnassa on joku hämeenlinnalaisäidit tms. vertaisryhmä.

Löytyiskö sieltä ystäviä?

3.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...