ISÄNPÄIVÄ 8.11.

Miten juhlistette? Mitä teette / annatte /lapset antavat päivänsankarille?

2.11.2015
Minnie
Minnie

poika on tehnyt kortit papalle ja isille. syömään piti mennä perheen voimin mutta nyt on mies kuumeessa, joten mä yritän sille tehdä ruokaa. lahjaksi oon ostanut vaatteita ja radio-ohjattavan helikopterin. ja papalle poika valitsi pienoismalluauton, koska se lahja on pojalta.

7.11.2015
teeko
teeko

Tyttö oli koulussa tehnyt muistitaulun ja kortin, mini tarhassa kortin.

Ja vaikkei yleensä osteta mitään lahjaa vaan ne on noita lapsen omatekemiä, niin tänä vuonna mies sai tabletin. Sillä veteli vanha läppäri viimeiset henkoset ja puhui että täytyis ostaa uusi niin ostin semmoisen missä on näppistelakka sille tabille eli näyttää kannattavalta mut toimii myös tabina.

Isänpäivälahja tai ennenaikainen joululahja, kummin haluaa sen ottaa. :)

7.11.2015
Mummy83
Mummy83

Mä kans ajattelin et onpa hyvä idea Tuvituksella!
Ootko ite keksinyt runon vai onko lainattu?
Meillä purkin sisälle voisi laittaa pehmeitä 'munkkipastilleja', ne on miehen hermopillereitä 😅

7.11.2015
Minnie
Minnie

Tigerissa myydään sellaista.. Siellä on 2 A5 kokoista arkkia.. En tiedä saako muualta.. Ehkä netistä saattaa jostain löytyy,kun Tigereitä ei kai kauhean usealla paikkakunnalla vielä ole..

6.11.2015
Vipe
Vipe

Meillä keskimmäinen on tehnyt sellaisen kunniamerkin ja kortin, esikko koulussa jotain ja kortin. Tyttö selitti niin tohkeissaan ja naurun sekaisesti että mä en yhtään ymmärtäny mitä se oli tehny mutta ehkäpä tuo mullekkin selviää. viimeistään sunnuntaina.

Paapoille ostetaan jotain pientä ja kaksi vanhinta saa tehdä heille kortit. Isillekkin aattelin ostaa uusia kalsareita ku alkaa vanhat olla parhaat päivät nähtynä!

Esikko teki leipomis kerhos kakkukoristeenki iskälle niin mun ja keskimmäisen tehtäväksi varmaan sitten jäi se kakun teko. Nuorin varmaan hoitaa sitten sunnuntaina isin hellimisen, eli istuu varmaan koko päivän sylissä jos siihen on mahdollisuus, se on niin isin tyttö! Jotain suolaistakin voisin leipoa esim pekoni muffinseja tai jonkun piirakan.

Tänään käydään ennakkoon mun paappaa katsomassa ja vien varmaan viinipullon ja/tai suklaata. Toinen mun paappa on jääny sen verta oudoksi niin mulle kuin lapsillekkin niin sitä ei ehkä muisteta, jos ei korttia postilaatikkoon viedä. Ja nyt onkin ensimmäinen isänpäivä kun miehen paappaa ei ookkaan, on kyläily paikkoja siis yksi vähemmän.=(

Kyläilessä ja kahvia juoden menee meidän isänpäivät, äitien päivät ollaan yleensä pellolla!=)

Ihana tuo tuvituksen idea! Pitääpä käyttää se joskus! Mitäs vipe tuo magneetti paperi on? ikinä kuullukkaan!!

6.11.2015
myrmeli
myrmeli

Kiva, ettei sun mies tänä isänpäivänä on kotona, eikä reissuhommissa. Siinä lahjaa on riittämiin.

3.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nyt sain inspiraation.. Meillä isit saa magneetit.. Painettiin hoidokkien kanssa magneetti paperille kämmen.. Myös meidän pienen kanssa.. Isompi piirsi itse magneetti paperille isin ja laittoi kimallusta..

3.11.2015
Vipe
Vipe

Keskimmäinen kun oli eskarissa, niin isänpäivän alla oli isä-lapsijumppa eskarilla aamulla.

Vipe, vink, vink.

Oman lapsen kanssa voi suunnitella kotona ja isän ja lapsen/lasten kanssa toteuttaa.

2.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minnie,meillä lahjotaan isovanhempia ja kummeja kuvakalentereilla jouluna 😊
Ne on ihania,yks vuosi tehtiin isänpäivä lahjaksi..
Meillä siis kalenteri kulkee nimellä "poikakalenteri" 😂
Ja meidän äiti oikein aina odottaa sitä kalenteria.. Vaikka hankkivat toki aina toisenkin kalenterin kun ei raaski merkata mitään kuvakalenteriin 😂

2.11.2015
Vipe
Vipe

Meillä tehdään isälle aamiainen ja askarrellaan kortti ja lahja.. Tänä vuonna esikoinen askarrellu kerhossa lahjan ja mä tilasin kuva lahjan kun tänä vuonna en keksinyt oikein mitään lahjaa kun ei joka vuosi viitsi paitaa painaa.. Mutta yleensä näperretään itse joku lahja ja ostetaan lahja vain jos on jotain mitä tarvitsee..

Isoisät saa yleensä "vain" kortin.. Mun isälle ollaan tehty viime vuonna paita,koska toivoi sitä kun joskus tehtiin esikoisen kanssa niin se halusi sellaisen jossa pienemmänkin jäljet,tänä vuonna ostettiin sellainen tosta meidän mökkijärvestä kertova kirja kun sen haluaa,niin hankittiin sellainen.. Miehen isää aluksi muistettiin samanlailla juurikin esim. Paidalla,mutta hän ei arvosta mitään,niin olen todennut miehelle että mä hoidan kyllä kortti askartelut mutta lahjaa on multa turha odottaa,että mies saa hankkia jos haluaa isälleen jotain,mutta mä en rupea käyttää poikien kanssa aikaa lahjan väkertämiseen kun ei kelpaa.. Ja siis ilmaisee melko suoraa tyytymättömyytensä lahjoihin.. Siis myös LAPSEN OMA TEKEMIIN!! Mitä lie odottaa 1-2 vuotiaalta lapselta.. Pojan askartelu taidot kehittyy vuosi vuodelta mutten lähde enää testaan että koska ovat hälle kelpaavat.. Ja kun ei ostetut lahjatkaan ole koskaan hyviä,niin olkoon ilman..

Anteeksi tuli purkaus 😂

Aiheeseen takas.. Tänä vuonna mennään kaiketi meidän porukoille syömään,ehkä aamusta käydään miehen isälle viemässä kortti ja sit pojalla on karatessa isänpäivän erikoisuus niin isi ja poika menee sinne..

2.11.2015
Vipe
Vipe

Meillä valmistelut alkaneet kuvakalentereiden tilauksella papalle ja isille.
Tänään Terhokerhossa aiheena isänpäiväaskartelut, eli ajattelin katsoa ensin mitä siellä puuhataan ja sen jälkeen mitä tehdään kotona...

2.11.2015
Minnie
Minnie

Lapset askartelee päikyssä/koulussa jotain ja varmaan kortit myös.
Yleensä ei muuten lahjota mut jos mä vaikka paketoin merinovillaiset sukat isänpäiväpakettiin tänä vuonna.

Isänpäivää on yleensä vietetty mun porukoilla kahvien merkeissä.

2.11.2015
misukka
misukka

Keskimmäinen tekee kortin.

Kakku ja suolasta piirakkaakin suunnittelin.

Saa nähdä, haluaako pienin vain leikkiä huomenna perhekerhossa.

2.11.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

💙

2.11.2015
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...