Laihtuminen vastoin tahtoa

Tuntuu naurettavalta, että vielä keväällä tein kaikkeni että pääsisin raskauskiloista eroon ja pääsisin takaisin lähtökokooni. Nyt sitten paino on tippunut ilman mitään yritystäkään ja tarkoitustakaan alle tavoitepainon ja jatkanut vain putoamistaan. Mikäli oikein katsoin tuossa alkuviikosta puntaria, niin nykysin se seilaa jossain 52 ja 53 kilon välissä. Tavote oli oli siis 57kg. Siinä tunsin oloni omaksi ja terveeksi, ja mahduin vanhoihin housuihini. Tää nykynen paino on aivan liian alhanen, huimaa ja heikottaa, lihakset saattaa väsyä ihan vain rappusten nousussa tai pelkässä kävelyssä. Tämän lisäksi kaikki vaatteet roikkuu päällä, joten taaskaan en pääse normihousuja käyttää, eli alkuperäis"ongelman" päinvastainen puoli:/ hulluinta tässä on se, että koska lopetin polttamisen 5kk sitten niin sain tilalle suklaanhimon millä luulisi painon nousevan. samoin olen kunnostautunut lounaan syöjänä. eli josko ennen kävin vain ääriharvoin syömässä oikeaa lounasta työpäivän aikana, vain joitakin kertoja vuodessa, niin nykysin syön noin kolmesti viikossa ihan kunnon sapuskat töissä. tämän päälle taas perus pullakahvit. aamupala on mulla ehdoton. samoin iltapala. muutoinkaan en ole ruokailutottumuksiani viime aikoina ainakaan vähentänyt. tottahan on, että stressi kuihduttaa, mutta näin paljon? jollain suklaabanaani-dieetillä saisin varmaan kiloja takaisin, mutta sain vasta hammasremonttini päätökseen keväällä, niin ei viittis ihan heti sitäkin uusia. varsinkin kun näin oikiasti vaivaa päästäkseni suurimmasta sokerikolotuksesta eroon kun alkoi olla mun sokerihimot vähän kohtuuttomia. kellään idistä?

30.10.2015
Blanco
Blanco

mikähän hitto se oli... joku 10pv kuuri jonka ohjeissa oli 2 tablettia eka päivä ja loppuina päivinä yksi. mua ohjeistettiin kuitenkin syömään 2 päivittäin kuurin loppuun saakka.

3.11.2015
Blanco
Blanco

Tuo mykoplasma ei kyllä oo mikään ihan pikku juttu. Itelläkin ollut muutaman kerran.
Siis varmasti rasittaa kehoa paljon!
Toivottavasti sait sen häädettyä! Mikä antibiotti sulla oli?

2.11.2015
Minnie
Minnie

moikkis!

laajat verikokeet on käyty. nämä otettiin pari vkoa sitten kun keuhko-oireet muuttui taas niin rajuiksi että ottivat vihdoin keuhkokuva-kontrolliinkin sen varjostuman vuoksi. siinä ei mitään uutta, eikä verikokeissakaan silloin muuta kuin ystäväni mycoplasma pheumonia. siihen sain taas tujut tropit jotka söin loppuun viime keskiviikkoon mennessä. nyt sen jälkeen taas yskä palannut takaisin ja paino jatkaa tippumistaan.

kilpparit ok, ja kaikki muutkin lukuunottamatta tuota mycoplasmaa.

2.11.2015
Blanco
Blanco

Mä kans suosittelisin verikokeisiin menemään! Vaikka stressinkin vuoksi voi paino tippua liikaa, niin kyllä varmistaisin ettei oo laukassu jotain 'sairautta' joka vaatisi hoitoa piankin!
Esim juur kilppari. Tai onko unettomuutta? Se saattaa myös laittaa elimistön sekaisin, että kuluttaa yhtälailla yöllä kuin päivällä, vaikka kuuluisi olla yön levossa.
Ite oon taistellu melkein koko ikäni painoni pysymisen kanssa, joten uskon jollainlailla ymmärtäväni tilannetta. Tosin en ole koskaan ollut pulska enkä laihduttanut.

Mutta sikäli hyvä tilanne jos ruokahalua on vielä jäljellä! Täytyy nyt vain syödä energiapitoista sapuskaa parin tunnin välein niin kauan kuin on hereilläkin!

2.11.2015
Minnie
Minnie

se voi blanco olla toi teidän remontti.. siellä kanssa kuuluu niitä kaloreita ihan hulluna. mä oon kokenut tuon kanssa ja ekana aloin laihduttaa ja ei oo suklaa kuurit auttanut. nyt paino 52kg, koko ajan nälkä ja veto pois. syön aamulla ja illalla, välipalan ellei 2 ja 2 lämmintä ruokaa. mä sain tuon pysähtymään ennekuin menin takas töihin vaikka remppa on päällä mut nyt kun on työt lisäksi niin vaikeaa on 😞 ja nyt sain jonkun pirun ihottumankin ja se on sitte varmaan stressi laukassu lapsuuden atopian uudestaan kun ei muutakaan syytä ole löytynyt, eikä luteitakaan

1.11.2015
teeko
teeko

Nii, lapamato tais kaverilla olla. Ku ei tuossa edellistä kirjottaessa tullu mieleen, että mikä se oli.

31.10.2015
misukka
misukka

Misukan vastauksesta tuli mieleen helikkobakteeri. Toivottavasti sitä ei ole kuitenkaan, koska on pitkäaikaisempi hoidettava.

31.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Matokuuri?

Kaverilla kävi noin, että yhtäkkiä lähti painoa pois ihan hurjana vaikka söi kuin hevonen.

Lääkekuuri hääti madot pois suolistosta ja tilanne normalisoitui.

Yhtään ei osannut arvioida, mistä ne tuli, mutta matokuuri auttoi.

31.10.2015
misukka
misukka

Pyydä kilpirauhaskokeet, se tuli mieleeni.

31.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla kans ollut ja kyllä se stressi vain on paha. Alle 50 ei onneks ole tippunut koskaan, mut kyllä sekin oli vähän liian vähän...😁 Ja mulla kyllä säännöllinen syöminenkin auttaa asiaa, eli kroppa polttaa koko ajan tasaisesti eikä tule mitään energia piikkejä.

31.10.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...