Raskausden kilot

Haluan kysyä, mitä olette tehneet et saaneet raskauden kilot pois? Itse olen niin makian perään et on vaikeaa laihduttaa.. Varsinkin kun haluisin mennä kuntosalille jo aamusta, nyt kun on lapsi niin en pääse aamusta. Kertokaa omia kokemuksia ja ajatuksia. Kiitos jo etukäteen.

29.10.2015
Leijonaemo15
Leijonaemo15
13-month-old baby

Kiitos kaikkille vastaneille. Tiedän et on monia jotka on samassa tilanteessa, silti tuntuu et pelkkä imetys ei auta. Teiltä kaikilta saan energiaa edes yrittää.

30.10.2015
Leijonaemo15
Leijonaemo15
13-month-old baby

Mulle tuli n 25kg raskauden aikana ja kaikki on saatu karistettua. Pitkään voivottelin kun ei lähteny itsestään pois, imettämällä sain pois varmaan 17kg ja loput lähti kun aloin liikkumaan. Aloitin siis hölkän joka vaihtui juoksuun. Rattaiden kanssa aloitin pinkomisen ja nyt olen rakastunut lenkkeilyyn! Suosittelen! Ja itse olen entinen juoksuvihaaja :D

30.10.2015
diiaa
diiaa

Joillakin imetys laihduttaa, kaikilla kai ei.

Mulla kyllä raskauskilot lähteny 3 kertaa imettämällä.

Kannattaa katsoa, mitä syö, eli monipuolisesti ja terveellisesti syödä. Hyötyliikunta mukaan.

30.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Imetyksellä lähtenyt joka kerta aika hyvin. Esikosta pääsin jopa alle lähtöpainon. Tosin vauva oli vaativa enkä syönyt ekaan 4kk päivisin käytännössä mitään kun vauva ei sallinut edes liikahdusta sohvalta ilman karmivaa huutoa.

En suosittele!

Mut joka kerta kun aloitettu kiinteät ja imetys vähentynyt, niin kiloja alkanut kerääntyä ihan salaa. Vaikka mukamas yritän katsoa paljonko syön. Mutta nähtävästi liikaa.

Laihdutusvinkkini taitaa siis olla, älä tee niin kuin minä teen. Tämä oli vain tällaista kokemuksella huomattua ja todettua.

30.10.2015
misukka
misukka

Lapsi on 5kk, ja imetän vielä.

30.10.2015
Leijonaemo15
Leijonaemo15
13-month-old baby

Piti vielä laittaa että mulla tuli esikoiselta +33kg, sain puotettua 21kg ennen kuin aloin odottamaan toista.. ja niitä kiloja mun kans piti hikoilla pois 😯 nyt oon ollu paljon "rennompi"enkä ole ressannut kilojen suhteen niin sekin on varmasti edes auttanut asiaa.. Muista juoda vettä ja hyötyliikunta, se on hyväksi 😊

29.10.2015
manna_87
manna_87
1 year, 11-month-old toddler

Mulla on nyt lähtenyt ihan varkain kilot, esikoiselta oli tiukemmassa raskauskilot. Osa syy varmastikin tämä 1,5v. taapero jonka perässä koitan pysyä +5kk vauva 😊 Meillä on esikoisen kanssa pitkin päivää mamman jumppahetkiä, esim. radiosta tulee joku hyvä biisi niin otetaan sekin kuntoilun kannalta, omasta takaa nämä kahvakuulat 😅 olen myös noudattanut äitini laihdutusvinkkiä, "vaihda lautanen pienempään lautaseen" on oikein hyvä neuvo 😉

29.10.2015
manna_87
manna_87
1 year, 11-month-old toddler

Mä en sinänsä osaa sanoa,kun raskaus kiloja ei oikein tullut ja vain muutama kilo tuli sairaalasta kotiin,mutta minua kiinnostaa myös se että minkä ikäinen vauva on ja imetätkö?
Koska sekin vaikuttaa paljon siihen miten niitä raskauskiloja kannattaa alkaa karistaan.. Itse en ole välittänyt niin kauan kun olen imettänyt (toki on helppo parilla ylimääräisellä kilolla sanoa ettei välitä) ja sitten toki ihan vauvan syntymästä lähtien perus liikuntaa,vaunulenkkejä yms.

29.10.2015
Vipe
Vipe

Itse olen myös perso makealle, mutta ilmeisesti hyvät geenit antaa paljon anteeksi ja liikun paljon.
Kaikilla liikkuminen ei auta, jos ruokavalio on rempallaan. Kannattaa kiinnittää huomiota terveelliseen ruokaan ja säännöliseen ateriarytmiin. Ja laitat vaikka alkuun joka toinen päivä itsellesi jonkun pienen herkun ja siitä pikkuhiljaa vähennät tai heti vain kerran viikkoon. Itsellä riippuu makean vähentäminen tosi paljon siitä, mikä on päämäärä, eikä sekään aina onnistu, vaikka kuinka yrittää pinnistellä.
Jos sulla on viihtyväinen lapsi, niin miksi et tekisi lihaskuntoa kotona? Omalla painolla saa tuloksia, kun vaan tekee riittävästi toistoja. Netti on pullollaan hyviä treenivinkkejä. Itse olen kasannut vartin mittaisia ohjelmia muistiin ja teen tilanteesta riippuen 1-3 eri ohjelmaa putkeen, miten aika milloinkin antaa myöten.

29.10.2015
äipsyli
äipsyli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...