Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Niin hämmentynyt...

Joo-o, mitähän tässä vielä tapahtuu... se ukko kun on nyt tässä käynyt useempana päivänä korjaamassa tuota mun viimeistään vetelevää läppäriä. No tänään se sitten tunnusti että ei oo osannut olla ajattelematta minua ja että rakastaa edelleen. Ja minähän purskahdin itkemään, kun en vaan osaa olla rakastamattakaan... no siinä sitten päädyttiin suutelemaan ja hyväilemään sängylle. Ja se vaan tuntuu niin hyvältä ja oikealta joka kerta kun oon sen lähellä... mutta nyt oon taas yhtä hämmentynyt kuin aiemminkin. En tiedä mihin tässä taas ollaan menossa. Vai ollaanko mihinkään. Sen tiedän, että vaikka se on käyttäytynyt kuin kusipää, niin ottaisin sen silti takaisin... mutta se olisi kyllä sitten jo viimeinen mahdollisuus. En nyt oikein uskalla odottaa mitään, mutta jotenkin silti ikävöin sitä niin paljon, että ei tässä ole mitään järkeä! Enkä jaksa ymmärtää, että kolmekymppiset ihmiset käyttäydytään kuin teinit. Turhauttavaa! Enkä edes tiedä miksi kirjoitan tätä tänne, mutta jotenkin vaan pakko purkaa tätä ahdistusta nyt jonnekin. :O

26.10.2015
Monster
Monster

Joo ja kyllä mie sen siitä sitten työnsin poijes ja sanoin, että nyt pitää lopettaa, että ei käy hullusti. Kyllä se anteeksi pyyteli kaikkea ja kyllä mää uskon että ei se ole tahallaan mua satuttanut, vaan se on ihan yhtä hämmentynyt ja sekaisin kuin miekin. Viimeksi tosin jo sanoin sille, että se on nyt kaksi kertaa hajottanu mut aivan palasiksi, että jos vielä kolmas kerta tulee, niin sit mää jo lyön ja lujaa. Ja nyt sanoin kanssa, että ei tää nyt voi olla näin helvetin vaikeaa ja että ei aikuiset ihmiset oikeesti käyttäydy näin.
Että jos se nyt miettis tahollaan, että mitenkä sitä käyttäytyy... rakkaus on ihan hanurista! :(

26.10.2015
Monster
Monster

Kyl mieki sen yhen mahollisuuden vielä antaisin. :) Se mies ei kuitenka oo arjes käyttäytyny ku urpo, niikö täällä monen mies on... Teillä on nyt vaan kriisi menossa, yks haluu yhtä ja toinen toista, ni mies joutuu miettii mistä suunnitelmista luopua, ja mitä pitää. Ja se arki on se ratkaseva tekijä, kriiseistä kyllä pääsee yli.

Mut tosiaan mieki tekisin selväks et enää ei pelata, kiellän koskemasta jos ei oikeesti rakasta. Seksi nyt on seksii... Välittäminen näytetää muilla tavoin.

26.10.2015
Sralla
Sralla

Ymmärrän toki, että tunnet noin mutta itseäsi suojellaksesi sun on alettava ajatella järjellä ja lopetettava tunteella eläminen. Jos ei se mies ala osoittaa mitään muutosta sua kohtaan käyttäytymisessään, ni sinä hajotat vaan itsesi.

Nyt vedät rajat ja pysyt niissä. Ihan oman itsesi ja lastesi vuoksi.

Ja kerrot sille ukollekin että nyt loppui hempeilyt ellei se ole täysillä mukana. Pelkkä sekstailu silloin tällöin ei käy. Koska sä tarviit siitä miehestä muutakin kuin sydänsuruja.

26.10.2015
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...