Pääseehän tänne taas,maanantaita!

Huomenta.. Mä en ole päässyt kirjoittaa sitte. Lauantai aamun eikä ilmeisesti muutkaan,ei toiminut tää eikä se typerä mobiili.. Nyt toimii.. Esikoinen kerhossa pienet leikkii nätisti keskenään ja mä saan rauhassa laittaa ruuan... Vielä ei ole meidän pieni huomannut mutta kunhan huomaa,niin on varmaan kohta kamala "anna anna anna" huuto jaloissa.. Oksentanut ei silloin perjantaina kuin sen kerran,varmaan jotai ylitäyttöä 😄 Tänä iltana mennään esikoisen kanssa leffaan.. Se ei ole ennen käynyt ja koska leffana vielä kaiken lisäksi ei piirretty eli se onneli ja Anneli niin jännittää jaksaako.. Se on hyväntekeväisyys näytös,saatiin kerhosta lappu niin ajateltiin että mennää kokeileen vaikkei leffa ehkä sellainen minkä oisin pojalle valinnut ekaks leffaksi mutta eihän sitä tiedä.. Kotona jaksaa katsoo vaan autot leffan..

26.10.2015
Vipe
Vipe

Hetken sivusta ja taustalla lukeneena nki perheestä, nii oo samaa mieltä tuvituksen kanssa. Eikö joku parisen viikkoa sitten sanonut sinulle "lapsi oirehtii teistä vanhemmista"?! Jos on kireä ilmapiiri ni kyllä lapsi aistii ja tietää sen, käyttäytyy myös sen mukaan.

26.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Tuvitus 💙 jospa se siitä..

Ai niin mun piti kertoa,kun poika aina puhuu puhelimessa kun joku soittaa sille (siis leikisti,välillä käsi on puhelin,välillä leikki puhelin) ja nyt viikonloppuna kysyin kuka soitti en eka meinannut saada selvää kun oli vaikea nimi ja en ekana arvannut,mutta siis poika osaa selittää erilailla jos en ymmärrä niin totes monta kertaa nimen sanottuaan "no se mun työkaveri" ja tajusin heti että tarkoitti isin työkaveria,koska senhän nimen se selkeästi oli koittanut sanoa (ei ole siis nähnyt kuin valokuvassa koko miestä) ja kysyin mitäs se soitti,niin vastaus oli "se tarvi apua kun ei saanut sähköjä poikki,ei edes terävällä sahalla" 😂 hauskoja mitä lapset ajattelee just esim. Kun isi puhuu että töissä on poikkassu sähköt yms. 😝

26.10.2015
Vipe
Vipe

No voi höh,Tuvitus.. 😒 itse antaisin kans sen paidan lahjaksi ja tekisin vaikka toinen lahjan sitten pienemmän kanssa johon ei esikoinen sais osallistua kun tahallaan sotki toisen.. Sama muut tekemiset meillä on aina "sä voit sitten mennä pois,niin me tehdään kaksin" pöllöilyt joko loppuu lyhyeen tai sitten menee rauhassa yksin leikkiin ja pienempi saa touhuta mun kanssa kivaa.. Meillä tehoo,mutta toisaalta meillä ei ihan kauheasti tyhmäile toi isompi ja jos tyhmäilee niin uskoo kun sanotaan tai sitten tosiaan menee pois niin ettei tee sitten muita pahoja.. Voi olla että meidän esikoisten luonteen on niin erilaiset ettei mun neuvot tehoa,mutta kaikkea kannattaa kokeilla 😄 Toi on muuten turhauttavaa jos tiedät että toinen osaa ja tahallaan sotkee.. Siis meillä esim esikoinen oppinut kirjoittaa nimensä sillei että neuvomalla osaa koko nimen ja jos yksin kirjoittaa niin tekee 2 ekaa kirjainta.. No sitten joskun kun haluaa että se johkin korttiin kirjoittaisi nimensä ja ei maltakaan niin ärsyttää,mutta ei oikein tiedä mitä tekis kun jos lapsi yrittää kuitenkin niin ei voi hermostua ettei anna sellaista kuvaa että vaan täydellinen kelpaa,mutta silti itseä harmittaa kun kirjoittaa suttuisen ja epäselvän nimen vaikka osaisi kirjoittaa selkeästi.. Karkasi vähän aiheesta..

Hyvä ettei Nemillä ole kans rytmiin vaikuttanut kellojen siirto.. Sä olet saanut aikasin päiväsuunnitelmat tehtyä 😊

26.10.2015
Vipe
Vipe

Tuvitus, minä oon misukan kanssa samaa mieltä noista valjaista. Hanki ne.

Jotkut lapset vaan tarvitsee enemmän rajoittamista elämäänsä oman turvallisuutensa tähden.

26.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja laitapa lapsi siivoamaan sen minkä sotkee. Loppuu se sotkemisen hauskuus lyhyeen kun joutuu ite siivoamaan.

26.10.2015
misukka
misukka

Tulipa mieleen, että meillä jäis isänpäivälahja antamatta jos ei lapsi suostu kunnolla tekee. Tai sit antaa sen minkä esikko tehnyt. Kun hetken häpeis tekosiaan, ni vois mennä oppi perille.

Älä siis ainakaan mitään uutta yritystä rupee väsää.

26.10.2015
misukka
misukka

Tuvitus, onko teillä valjaat? Jos ei, niin hanki ihmeessä. Se 3v niihin valjaisiin ni ei lähde omille teilleen. Ja jos rupiaa änkyröimään, ni toteat että pakko pitää valjaissa kun et voi luottaa siihen, että uskoo muuten. Että sulle hänen turvallisuus on pääasia.

Tuo on hyvä, että joutuu lopettaa kivat tekemiset jos ei osaa olla. Mut mä voisin tehostaa sitä niin, et esikko joutuis pois ja jatkaisin pienemmän kanssa.

26.10.2015
misukka
misukka

Hyvää maanatai päivää !☺

Puistossa ja vaunuilemassa käyty. Päivän tekemiset tehty, poika päikkäreillä.☺ Meihin ei kellon kääntämisen vaikuttanut, sama klo 7 ylös. Tsemppiä tarvatille ja pigletille uuden rytmin löytämiseen.

Onneks vipen taapero ei oksentanut enää sen perjantain jälkeen. Hyvää leffa iltaa!😊 Hyvä kun misukalla ja pm on ollu mukavaa vkl!😊

Halloween Askartelu iloa Huiskutin! 😊

Ja srallalla ollu lyhyt työpäivä, ehtii vaik mitä tehä nyt pvällä!😀

Tuvitus, halit ja höh, miks sen piti mennä pilaamaan isänpäivä lahja t- paita?!😟
Onko uhma vai koitteleeko vain?!😑
Voisko sen t-paidan kumminkin antaa, ett ei me hukkaan?!😕

26.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Nki! Et ole tosissasi.. Mä alan kohta epäillä että piloillas kirjoitat.. Siis toi paidoista sulle kiukuttelu menee jo yli hilseen,mutta siis että seisoo puolitoista tuntia ulkona soittamatta kelloa jotta voi kiukutella sulle ettet ole ovea avannut valmiiksi 😫 siis kuinka älykääpiö voi olla.. Ja sua haukkuu tyhmäksi.. Mä en viitsis edes murjottamisen ilosta seistä oven takana odottamassa koska toinen avaa oven ja pääsen nalkuttaan.. Teidän parisuhde ei kyllä ole terve.. Mä en jaksais katsella tollaista ukkoa en sitten hetkeäkään 😰

Nyt pitää lukea vähän lisää,koska unohdin kyllä muun kun järkytyin tosta nki:n jutusta..

Ai niin sen muistan että pm:llä on juhlittu synttäreitä kun mulla meni "palkit" sekaisin lukiessa ja kun kuvittelin lukemani pigletin tekstin loppua niin luinkin pm:n ja järkytyin että ei kai pigletillä vielä tytön synttäreitä juhlittu.. Pigletille jaksamista rytmeihin tai niiden olemattomuuteen.. Pm:llä ollut kamalasti touhua viikonloppuna 😊

Misukka rohkeasti lähteny teatteriin kaikkien kanssa,onneks mies pystyi hakemaan vauvan pois.. Ja kiva että hevos juttu oli ollut kiva.. Hyvää kolmatta puu reissua..

Srallalla tosiaan ollut ärsyttävän lyhyt päivä,toki jäähän siihen sitten aikaa tehdä kaikkea kun on aikasin herännyt,mutta kyllähän se ehkä vähän ärsyttää nousta töihin muutaman hassun tunnin takia.. Hyvä että sentään mieluista työtä.. 😊

Huiskuttimelle mukavaa Halloweenin valmistelu viikkoa.. Ai niin ja mulle tosiaan teki mobiili saman että vain ja ainoastaan se yksi ketju aukesi.. Täällä pääsi sentään lukien mutta ei vastaan..

Tarvti tsempit.. Meillä esikoisella oli jossain välin toi vaihe,ei auttanut myöhempi nukkumaan meno eikä päiväunien lyhennys ei mikään.. Vaihe oli onneks lyhyt eikä nyt ihan noi aikasin herännyt (ei johtunut kellojen siirrosta silloin kun ei ollut sellainen aika) sitten huomasin että kun yhtenä päivänä nukkui oikein kunnon päikkärit ja meni suht ajoissa nukkumaan niin sitten taas nukkui pitkään.. Mutta vasta nyt isompana on auttanut tuo että myöhemmin nukkuun niin herää myöhemmin.. Pienempänä ei ollut merkitystä nukkumaan meno ajalla.. Ja kai liian vähät päiväunetkin voi viedä unta jos lapsi on sitten yli väsynyt nukkumaan hyvin.. Ainakin meillä oon huomannut että ennemmin lyhyet päikkärit haittaa yö unta kuin pitkät 😄 näin siis meillä.. Mutta meillä esikoinen on muutenkin vähän erilainen lapsi,se nukkuu silloin kun sanotaan että nukutaan,lukuunottamatta tuota yhtä lyhyttä aikaisin heräämisen jaksoa..


26.10.2015
Vipe
Vipe

Mua ärsyttää kun mulla tämä ei anna vastata kun siihen ketjuun mikä on ylimpänä😁Meillä on perus maanantai😃Eli hyi arki,mutta vkl meinattiin lasten kanssa pitää vähän halloween juhlaa niin askarrellaan pitkin viikkoa niihin ja tehdään hirvittäviä herkkuja😃Kaupasta ostan valmiina jotain.

26.10.2015
huiskutin
huiskutin

Ihan oikeasti, nki? On se ukkos ihan uskomaton. *pyörittää päätään* Ei viiti ovikellon nappia painaa ni on mieluummin puolitoista tuntia ulkona :D Edes lapset osaa olla noin älykääpiöitä. Onko sillä ihan oikeasti kaikki muumit laaksossa?

Mä siivosin vähän pakastinta. Sieltä lähti 890ml maalis-toukokuisia äidinmaitoja viemäristä alas. Muutama pussi jäi elokuisia vielä mutta eiköhän ne tule kokemaan saman kohtalon :(

26.10.2015
misukka
misukka

Se konsertti oli Salaisuuksien Arkki, Nooan aiakisista tapahtumista kertoi. Seurakunta järjesti ja Siina Hirvonen juonsi.

Minä tyttö, mun ystävä, ja hänen poika oli siellä. Muut synttärivieraat ja meidän keskimmäinen oli tuossa kauppakeskuksessa ostoksilla.

26.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Oi voi :( Ei sit pigletillä mennyt kellojen siirto niin kuin toivoin. Toi on kyl tosi raastavan kuulosta.

26.10.2015
misukka
misukka

Huomentapäivää

Jotain jumia on viikonlopouna ollut joo. Ei päässyt sisään lainkaan tai sit pääsi lukee uusien sivujen kautta tasan yhtä tekstiä :D Ihan sama mikä klikkas ni yksi ja sama aukesi. Mikä se nyt siinä ekaksi olikaan jämähtänyt. Huono olo tai jotain sellaista...

Mä luulen, Vipe, et teidän poika tykkää siitä Onnelista ja Annelista. Meillä molemmat poitsut tykkäsi vuosi sitten kun paikallinen Pelastakaa lapset tarjosi elokuvanäytöksen lapsiperheille. Keskimmäisellä oli silloin ikää 3,5 vuotta eli about saman ikäinen. Eilen samainen järjestö tarjosi paikallisen harrastelijateatterin näytöksen. Sekin oli hyvä. Vähän mun katselunautintoa häiritsi se, että vauva rupes kitisee ni lähdin salista häiritsemästä muita. Kello oli kolme ja aattelin, et vauvalla saattais olla nälkä kun kuitenkin neljä vanhaa aikaa. Syötin purkin ja vikan lusikallisen kohdalla tämä oksenti kaikki pihalle. Oli vauva yltympäri soseessa, minä vähän vähemmän kun sattui onneksi olemasn harso mun ja vauvan välissä. Mikä lie oli se vaisto taas kun käski sen siihen laittamaan.

Mut vauvan kiikutin vessaan, kaikki vermeet pois päältä ja hoitolaukusta uus vaatekerta päälle. Sit soitin isännälle, et tuu hakee tää pieni pois ja tuo mulle vaihtohousut. Olin siis keskenäni poikien kanssa kun isännällä meni osteopatiareissu osittain ristiin tuon näytöksen kanssa. Isännys haki vauvan pois ja toi mulle pöksyt. Väliajan jälkeen sai sit lopun katsoa rauhassa.

Matinea meni lauantaina kivasti. Pojat tykkäs tosi paljon. Siitä sit käytiin pikareissu mun porukoilla ja iltapäivästä poikien kummitäti tuli meille. Kävin sen sit illalla kymmenen jälkeen heittämässä kotiin.

Tälle aamulle mä olen roudannut puuta koululle. 2 reissua on jo tehty ja kolmannen verran on vielä puuta vietäväksi. Pääsee lapset askartelee tonttuja.

Mut nyt täytynee antaa vauvalle ruokaa, ennen ku se syö omat lelunsa nälkäänsä :D Jos miekii ehtisin syödä aamupalan sen jälkeen. Eilinen meni lounaan voimalla koko päivä.

Huomenna onkin korvakontrolli. Siellä vois lääkäriä pyytää kuuntelee ton keuhkot. Kauhee räkis puski antibiootin jälkeen ja öisin ihan järkky rohina. Ja sehän tietty herättelee pitkin yötä, että näillä mennään.

26.10.2015
misukka
misukka

Nyt vihdoin pääsee tänne näköjään. Laitoin kysymystä ylläpidolle.

Toivottavasti misukan lapsilla oli kiva Horse Show-matinea.

Lauantaina vietettiin vielä tytön synttäreitä. Sitten oli konsertti ja taloyhtiön talkoot.

26.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta. Joo ei toiminu minullakaan, nyt tuntui toimivan. Täällä oli ihan kamala yö, tyttö heräs useaan kertaan ja oli vahvasti sitä mieltä, että 4.55 ei enää nukuta. Saa antaa vinkkejä miten saan nukkumaan aamulla edes tunnin pidempään, huippua ois kun nukkuisi 7 asti. Meillä ei tänään ihmeempiä, aamupala nautittu heti 7 jälkeen, pari koneellista pyykkiä pesty, kaupassa käyty, lounaan kimppuun kohta. Päivätylle 13 aikaan, siirrettiin tunnilla jos auttais aamuihin kun jaksaa illalla vähän pidempään valvoa. No aika näyttää.

26.10.2015
Tarvti87
Tarvti87

Kirjoitinpa taas tohon alkuun.. No ei se kai mitään 😂

26.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...