Kefexinistä

Meillä loppui eilen viikon kuuri Kefexiniä korvatulehdukseen joka ei lähtenyt Amorionilla. Poika edelleen on kiukkupylly ja haroo korviaan. Ajattelinkin kysäistä, onko haittaa jos syötetään toi pullo tyhjäksi eli venytetään kuuria parilla päivällä? Laittoi meille siis 50ml pulln kun 30 olisi ollut just niin tarkka, että pienellä annostuksen heitolla olisi jäänyt vajaaksi. Täällä kun sairaanhoitajia on pilvin pimein, niin varmaan löytyy tietoakin.

23.10.2015
misukka
misukka

Kyllä mie varmaan käyttäisin pullon loppuun, jos se ei jatka kuuria kuin pari päivää tms.
Toki, jos korvat edelleen kovasti vaivaa, niin näytillä ois käytävä. Joskua ei kuuri pure, tai sitten vaan tukkoisuus tekee ikävää tunnetta korviin. Mutta eipä sitä tarkastamatta tiedä.

Mein pikkuneidille oli keuhkoputkentulehdus vastikään ja käytin kyllä amorion pullon loppuun asti, eipä siellä kyllä ollut kuin pari annosta päälle virallisen kuurin.

23.10.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Kiitos Maaru :) Meille tosiaan kirjoitti sen isomman pullon kun olisi mennyt liian tiukille pienemmän kanssa. Ja kun katselin, että kestää sekoitettuna 14 vrk ni sekään ei rajoita. Amorion vanheni 7 päivässä eli ei yhtään ylimäärästä voinu antaa.

Onkin nyt annettu antibioottia vielä ja nukkumaan Panadolin keralla. Nukkumaan menoa kohti rupes taas sitä räkää ja limaa keräämään. Ison kasan valkosipulia silppusin pussiin (liberon näytepakkaus, se verkkopussukka, on tässä hyvä) pään viereen ni ei ainakaan nyt rohise.

23.10.2015
misukka
misukka

Sehän tässä rassaakin kun tietää, että oireilut voi johtua korvista tai jostain ihan muusta. Pari yötä meni ihan kohtuu kivasti mut viime yö oli taas perinteiseen tyyliin.

Ja vaikkua puskee taas joten se pistää epäilyä sinne korviin, ettei oo kunnossa.

Viime yönä tuo taikoi taas tyhjästä koko yläpään täyteen räkää. Päivällä ei ollu mitään.

Kun voisikin itse katsoa noi korvat, että onko siellä jotain vai ei.

Turhauttaa lähteä näytille jos siellä on taas sellanen itseään täynnä oleva mulkero joka tykkää kiusata lapsia ja perheitä kun ei parempaakaan tekemistä ole.

23.10.2015
misukka
misukka

Harmi jos ei tehoa..

Korvien haromiseen toki voi olla montakin syytä.. Meillä esikko alkoi haroon korvia kun hiukset kasvoi kutitteleen niitä.. Toi pienempi haroo väsyneenä ja kiukustuessaan..

Mullakaan ei kokemusta korvatulheduksista sinänsä että esikolla on ollut vaan vahingossa löydettyjä oireettomia tulehduksia pari ja pienellä ei yhtään..

Kiukku voi johtua hampaistakin mutta kyl mä varmaan veisin viimeistään maanantaina taas näytille.. Aikasemminkin jos mahdottomaksi menee..

23.10.2015
Vipe
Vipe

Jos mä olisin sä niin mä ehkä antaisin särkylääkettä ja kattoisin vielä pari päivää. Muistathan että antibiootti vaikuttaa vielä monta viikkoa sen loppumisen jälkeenkin.

Mutta... niin...mähän en ole sairaanhoitaja ja ainoastaan esikko on kärsiny korvatulehduksista.

Surettaa teidän pienen puolesta. Toivottavasti korvat paranis.

Olitkos se sinä joka puhui myös hampaitten yhtäaikaisesta tulemisesta? Nehän vois haitata korvaakin...?

23.10.2015
myrmeli
myrmeli

Nostetaan.

23.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...