PERJANTAI

Huomenta kaikille tasapuolisesti..

23.10.2015
Vipe
Vipe

Voi tatjan pientä :( Toivottavasti helpottais pian.

PMn tytöllä ollutkin jännää. Hienosti mennyt eka kampaajakäynti :)

Mä tässä mietin, et mihin aikaan huomenissa pitää heräillä, että ehditään varmasti Horse shown lasten matineaan. Se alkaa klo 9 Helsingin jäähallissa.
Kait me seiskan pintaan joudutaan lähtee et löydetään parkkipaikka varmasti. Siihen parkkipaikan metästykseen menee kuitenki suurin aika.

23.10.2015
misukka
misukka

Siellä kampaamossa on onneksi yksi pakki Dublo-legoja, joten niillä on tyttö aiemmin leikkinyt.

Nyt istui ensimmäisen kerran parturintuolissa.

23.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tatja, Sitä kärsii kun lapsi kärsii, tiedän tunteen.😢 kun haluaa helpottaa toisen oloa mutta ei tiedä miten! Tii, spanielit on suloisia!😚 toivottavasti haukku antaa sun nukkua ens yönä. Vipellä ihana kuva, hymy pojat! 😊 Pm tytöllä ollu jännä päivä ja vissiin uus kokemus kampaajalla käynti?!😊

23.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Oi ja voi emmää sit jaksanukkaa tälle päivälle sitä pyykivuorta selvittää 😏 neiti on ollu tänäänki tosi väsyny. Nukahti aamulla syliin ja illalla piti nukkua toiset päikkärit ja nyt jo alko yöunille. Kuumetta vaan edelleen piteleepi. Muuten ei mittää oirehi. Ja nyt illasta oli taas niitä punasia läiskiä 😔 en tiiä mikä lie iskeny. Itellä tulee ihan paha olo kun toinen on niin kipiä 😢 pitää varmaan huomenna kysellä jo päivystyksestä neuvoja.

23.10.2015
Tatja84
Tatja84

Nki, meillä on joo tuo koira ollut nyt reilu neljä vuotta ja se tekee tätä aina silloin tällöin, tosi harvoin mutta joskus. Yleensä se nukkuu pitkään vielä sen jälkeen ku ollaan muut herätty , se röhnöttää sohvanvaltaajana koko yön 😄
Se on luultavasti tosiaan nähnyt jonkun linnun tai oravan ja oli siksi tommonen :) pakko kuitenkin päästää pihalle kun vinkuu kun ei koskaan voi tietää onko oikeasti hätä :)
Tossa naapureille haukkumisessa pitäis ollakin tiukempana..

Kiva kun p&m tyttökin pääsi parturin tuoliin 😊

23.10.2015
Tii03
Tii03

Käytin siis leikkuuttamassa poikien hiukset. Sitten kampaaja kysyi, leikataanko tytöltäkin. Olin viime viikolla saksinut tytön otsatukkaa, että oli vähän lyhyempi, mutta epätasainen.

Tyttö istui nätisti parturituolissa korokkeella, ja "hissituolia" pääsi kokeilemaan.

Kampaaja siisti otsatukkaa, sivuilta ja vähän takaa.

Ei ole vielä paksuja hiuksia tytöllä, päinvastoin kuin meillä vanhemmilla.

23.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Samaa mieltä, että kyllä voi olla burnoutti kotiäidillä :l Kyllä itelläki aina välillä on tunne ettei vaan pysty eikä kykene tavallisiin askareisiin kun väsyttää niin vietävästi ja se väsymys nimenomaan johtuu ylisuorittamisesta.. joten kyllä voi siis olla. Onneks välillä saa pittää omia päiviä niin jaksaa taas.

Käyttääkö P&M pojat parturissa vai leikkaatko itse? :) Ite yritän opetella pojan tukkaa leikkaamaan kun ei vielä raaski viedä parturiin asti.. Ite oon sitä mieltä että tällä hetkellä se on ihan sama miltä se tukka näyttää kunhan ei häiritse touhuja. mutta kyllä sitä moni aina kysäsee, että onkos poika käyny kotiparturissa :D

NemiMilla, meillä on semmonen pikku spanieli, uros 4v :) leikattu vuosi sitten. Luultavasti se on taas nähnyt jonku oravan tai vastaavan pihassa eikä pääse siitä yli ennenku saa sen kiinni xD

Poika on hölmöilly tänään taas.. Kaikkee kivaa yritin taas keksiä, askarreltiin, leivottiin.. niin joku raivo sille taas iski ja visko tavaroita ja pissi lattialle kaks kertaa :O keskusteltiin vakavasti ja yritin kysellä miksi tekee noin ja äitille tulee paha mieli tommosesta käytöksestä. Että tulee mielummin ilmoittamaan jos alkaa tuntua siltä että tekee mieli heitellä tavaoita tms... Poika oli hyvin suruissaan siitä, että mulla oli paha mieli, mutta ei suosstunu sen enempää keskustelemaan, veti kädet puuskaan, pisti silmät kiinni ja puhisi vain :( Hetken se mökötti sohvalla ja sitten sain sentään halin siltä. Nyt se nukkuukin sohvalla kun oli ruuanlaiton aikana siihen sammahtanut :)

23.10.2015
Tii03
Tii03

Voi Misukka.. Kyllä kotiäitikin voi loppuun palaa.. Ja sepä juuri pahimmin kun moni ajattelee ettei toi voi olla väsy kun saa olla vain kotona..
Raskainta on tehdä työtä jota ei arvosteta ja koti äitiyshän on usein juuri sitä.

23.10.2015
Vipe
Vipe

Tatjana pienelle parenemisia!☺ No, ensinäkin niitä takkeja oli 1 kpl jäljellä, toki mun kokoa.. Mutta se väri!!😃 Näytti ihan eri väriseltä netissä ku kaupassa.. Nii ei KIITOS! 😁 Käytiin kyll vilkasemassa puhelimia matkalla, ku mun oma Sony vähän vanhuttaan tökkii.. Siel oli kiva Sony E4g, siro naisellinen, pyöreät kulmat ja valkoinen. En mä puhelinta pyydä joululahjaksi, mutta oli kiva käydä kattoo, jos vaikka joulun jälkeen sais alesta?!☺ Sitä höyrymoppia olen miettiny kans, mutta mulla mieli muuttuu aina välillä.😀

23.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Misukka sulla voi olla burnout, hyvä kun osaa myöntää asian ja jos itsestä tuntuu niin. Silloin pitää hakea apua! 😊 Voi Tii, minkä rotunen haukku teillä, naaras/ uros!?🐕🐶 kyllä lemmikki eläimetkin osaa olla aika omapäisiä!😊 terveisin. kokemusta on. pigletille loistavaa ulkoilu keliä, mekin lähetän ulos.. kuhan saadaan kotihommat tehtyä.🍁🍂🌿🍃☔💧 kiva ku moni muukin tykkää syksystä!😊 Vipe kirjoitti aika hyvin 'jähmettynyt', mä aattelin kans että ODOTTAVA, talvea ja joulua!☺ Allergia aiheuttaa isälle punaiset silmät, sai Ab kuurin 10pväks. Samalla ku tultiin kotiin otin vanhempien luota ompelukoneeni matkaan nii saan pari ompelu projektia hoidettua loppuun. Pestiin eteisen ja keittiön lattia, puhtaat matot lattialle, tästä on hyvä aloittaa vkl.😊

23.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Misukka, voi olla kotiäidilläkin. Stressiä. Ei edes tarvii haalia itselleen paljon tekemistä. Mulla ainakin on.

Tänään poikien hiustenleikkuu.

23.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Päivää

Työläisille kivaa työpäivän loppua. Toivottavasti tuvituksen pönttöilijä on päättänyt ihmistyä jo.

Hyvä, et kävit kokeilemassa takkia, Nemi. Vielä ehtii löytyä sopiva.

Pigletille kivaa syyspäivää. Ihanaa kun joku osaa nauttia näistä keleistä.

Mua ahdistaa kaikki tekemättömät hommat. Pitäs tuo hemmetin budjetti lyödä kasaan mut en mä nytkään ehdi kun pitää lähteä kohta pankkiin vanhempaintoimikunnan pankkiasioita hoitamaan. Mut onpahan edes yksi asia sit hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Vauvan heitin just sänkyyn nukkuu ni kiva kiskoo se sieltä kohta ylös matkaan mukaan.

Aamupäikkyjen aikaan mentiin kaikki pötköttelee punkkaan. En tosin tiedä nukkuko muut ku minä. Vauva ainaki hiljeni hetkeksi. Kunnes sit joku häirikkö soitteli ja herätti kaikki vartin unien jälkeen. Googgeloin numeron, ni todellakin häirikkö. Joku hiton alusvaatemyyjä/ lyö luurin korvaan kun vastaat.

Aamulla mietin, et voiko kotiäidillä olla burn out?

23.10.2015
misukka
misukka

Tuvitukselle mukavaa päivää mitä ikinä keksittekin tehdä,toivottavasti pojan pönttöily loppui lyhyeen..

Piglet,mä olen kanssa syksy ihminen,vaikkakin tykkään kyllä että vuodenajat vaihtelee enkä valita mistään vuodenajasta,mutta jos pakko valita nii kyllä se syksy on se ihanin,siinä on sitä jotain kauneutta ja haikeutta.. Etenkin juuri lenkkeily,pimeässä märässä syyskelissä,se on niin ihanaa.. Ikkunoissa valot ja lämpimän näköisiä koteja (olen tämän kyllä jo kertonut nii. Ehken pidemmästi kerro 😝) ja sitten jos on aurinkoinen päivä,niin on niin kaunista ja ilmassa silti ihana koleus ja näyttää kui. Kaikki ois vähän jähmeessä..
Mutta siis ihanaa syksystä nauttimista pigletille ja kiitos.. Oli pakko napata kuva,kun siis tossa pojat on juuri aamulla noussut sängystä.. On ihanaa miten lapset on niin hyväntuulisia ja pirteitä heti herätessään käsittämätöntä.. Ja ihanaa siksi että itse kun olen aina herätessä "Ääh,voin vetää peiton takas korville tyyppiä" niin tuollainen kaksikko auttaa piristymään aamusta,ei sitä voi itsekään olla aamuäreä kun noita katsoo.. Olen jopa alkanut nauttimaan aamuista lasten myötä,jos nyt aamusta voi nauttia 😂

Tatjan pienelle paranemista ja Tiille jaksamista.. Kurja koira kun noin valvottanut..

23.10.2015
Vipe
Vipe

ja paranemista tatjan tytölle!

Meilä on kanssa kaikilla atopiaa ja huomaa että nyt jo alkaa tulla perusoireet.. henkeä ahdistaa itsellä ja kädet alkaa kuivumaan.. pojallakin alkanut karhentumaan iho.. Että josko se olisi teilläkin sitä!

23.10.2015
Tii03
Tii03

Huomenta huomenta :)

Vipellä mukavan kuuloinen ilta tulossa :)

Piglet, mä tykkään kanssa just lenkkeillä tämmösessä kelissä, mutta koiran kanssa tähän keliin lähtö on kyllä niin raivostuttavaa.. tai lähinnä se kotiin paluu kun aina sen joutuu kiikuttaa suihkuun :/ Yksinäni tykkään lenkkeillä kun tihkuttaa sadetta naamalle :)

 

Mä en saanu taaskaan nukuttua.. reilu viikko nyt unettomuutta takana.. tai lähinnä nukahtamisen kanssa ongelmia kun kaikki ajatukset pyörii päässä.. Viime yö vaan meni sit muutenki iha pilaalle kun nukahdin ehkä yhden jälkeen , kahden jälkeen koira vinkuu pihalle.. kävin päästämässä, eihän se siellä mitään tehnyt kun nuuskutteli maata vain...:( no käskin takas sisälle , kuivasin tassut ja mentii takas nukkumaan.. kerkeen just nukahtaa niin sama uikutus uusiksi.. päästin taas ulos, ja sama homma.. juoksenteli vaan ympäri pihaa..argh. no taas sisälle ja tassut puhtaaksi.. Sitten se rauhottui, mutta en saanu enää unta vaan pyörin miehen kellon soittoon asti... Sen jälkeen sain unta mut kahdeksalta poika tuli hyppii päälle, joten noustiin sit ylös..

Ja koira jatko uikutusta heti kun herättiin.. päästin pihalle vasta ysin aikaan mut taas se siellä vaan seiso keskellä pihaa ja tuijotti mua ikkunan läpi hölmönä. sit se on vaan haukkunut naapureille koko aamun.. että hohhoijjaa.

 

No meillä ei sen kummempia suunnitelmia tälle päivälle ooo.. ruuaksi teen tomaattilinssikeittoo ja leivotaan pojan kanssa siihen sitten lisukkeeksi semmonen suolainen boston. :) luultavasti aurinkokuivattua tomaattia ja fetaa tulee sisältämään ainaskin.

Mutta mukavaa työpäivää työhön meneville ja muille muuten vain kivaa perjantaita :)

23.10.2015
Tii03
Tii03

Huomenta mammat! Meillä edelleen pidetään sairastupaa. Silmät on onneksi helpottaneet jo niin että tekis mieli lopettaa lapsen rääkkääminen niillä tipoilla. Neiti nimittäin vihaa niiden laittoa 😒 kuumetta pitelee edelleen ja eilen neiti olikin aika väsynyt koko päivän. Mutta ei flunssaa et saa nähdä koska se sitte tulee.. Aamulla vaan huomasin että pitkin kroppaa oli semmosia punasia läiskiä joissa vaaleita näppyjä enkä vaan keksi että mistä ne on tullu. Vesirokot ja vauvarokot on ollu jo. Toki tuolla on atopia et sehän ei paljoo vaadi et oirehtii. Onneks on saatu kuitenki nukuttua suht hyvin. Minä tosin neidin huoneessa patjalla loppuyöt kun on tytär hiiviskelly yöllä meijän huoneeseen. Mies tuumailikin lähtiessä töihin että ens yön saan nukkua omassa sängyssä 😍 ihanaa 😍 päivä menee varmaan taas löysäillessä 😁 jos vaikka ees pyykit kävelis kaappeihin.

23.10.2015
Tatja84
Tatja84

Jiille kivaa työpäivää,toivottavasti hyvin menneen Vasun jälkeen 😊

Nemille mukavaa silmälääkäriin kuskaus reissua.. Hyvä että sitten että kävit itse katsomassa sitä etkä pelkästään toivonut sitä lahjaksi 😄 eiköhän jotain muuta ehdi löytymään..

23.10.2015
Vipe
Vipe

Hyvää työpäivää jii ja vipe!:-)

23.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Huomenta!:-) Meillä aikainen aamu, viedään mun iskä silmälääkäriin.. Siellä menee aamu, sitt kotiin siivoamaan ja myöhemmin puistoon!:-) joulu tulee nopeasti, mä oon tuvituksen kans samaa mieltä!:-) eikä se takki ollu kiva, se jäi kauppaan!:-) ny keksimään muu lahja!:-D hyvää perjantaita kaikille!

23.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Työpäivä taas pian alkamassa..
Vähän väsyttää,taapero nukkui huonosti johonkin kahteen asti.. Mies sen kanssa valvoi,mutta kyllä sitä aina itsekin heräili.. Sen kahden jälkeen nukkunut tai ainakaan mä en ole herännyt.. Liekö rokotuksista jotain..

Tänään mennään kerhoon,voi tosin olla että mies ottaa molemmat pojat eli sitten mulla vain hoidokki,mutta katsotaan nyt..

Työpäivän jälkeen kauppaan ja sitten tulee ton pienen kummit,kun pidetään niille vähän tortilla iltaa..

Siinäpä se päivä sitten oli.. Mitäs muut on perjantaille suunnitelleet?

23.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...