Lähiaikojen ruokia taas :)

Pitkästä aikaa 😊😊

22.10.2015
riu
riu

Tein juuressosekeittoa valmiista soseesta. Makupari oli vanilijatuorejuusto, ihan hyvä yhdistelmä.

28.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä ollut/ on: jauhelihakeitto, kukkakaali pihvejä, kanaa & riisiä, perunavuokaa ja rapeita kalaleikkeitä. Tänään oli menoa nii pakkasesta otin sulamaan makaronilaatikkoa. Huomenna nakkikeittoa+ vohveleita jälkkäriks. Vkl syödään anoppilassa ja sunnuntaina ranskalaista uunikalaa+ pottuja. ☺

22.10.2015
NemiMilla
NemiMilla

Öö mitähän noi muut on syöneet...

Röstiperunoita salaatilla ja nakeilla ja lihapullilla.

Perunaa ja loimulohta, salaattia

bataatti-perunamuusia ja jauhiskastiketta, porkkanaraastetta

Broileri-perunalaatikkoa olis vuoros tänään kun oli -30% broilerinlihat

Samoin seuraavina päivinä syödään jotain xxl-naudan pihvejä, varmaan leivitän ne (oli -50%) ja jotain naudanjauhelihasta (nekin alennukses). Me riu tasapainotetaan teidän possun käyttöä!!=) toi syöty jauhiskastikekkin oli naudasta!!

22.10.2015
myrmeli
myrmeli

Tänää oli jauhelihakeittoo. Eilen kanahampurilaisia eikä mitää hajuu mitä seuraavaksi..

22.10.2015
tennari
tennari

Ja tottakai salaattia aina kylkeen.. Tai oikeastaan koska meillä niin pientä väkeä niin salaatti menee kurkku ja paprika tikkuina ja sitten mini tomaatteina jne. Ja risotossa nyt on muuten kaikenlaisia vihanneksia ja kasviksia..

22.10.2015
Vipe
Vipe

Meillä tällä viikolla ollut/tulossa mm. Makaroni ja jauhelihakastike,kanarisotto,savulohipihvit ja vähän auki mitä niiden kanssa.. Kamala oikosulku mitä muuta ollaan syöty.. Kotletteja taidettiin syödä kans makaronin kanssa 😂 kamalaa kun ei edes tiedä mitä on syönyt.. Eli noiden savulohi pihvien kanssa luultavasti jotain perunan tynkää kun ollut makaronia ja riisiä alkuviikosta..

22.10.2015
Vipe
Vipe

Meillä on nyt syöty kaalilaatikkoo ja palapaistia keitettyjen perunoiden kera :) tänään teen kanakastikkeen ja keitän riisiä kylkeen + salaattia. Tänää olis kauppareissu et pitäs miettiä loppu viikon ruuat.

22.10.2015
kissansiipi
kissansiipi

Myö syötiin vastikään possun sisäfilepihvejä ja korvasienirisottoa, lohisoppaa oli toissapäivänä. Nyhtöpossua tein yks päivä ja sitä on vielä vähän jäljellä. Tänään ois lihapullia ja teen ihan ruskean kastikkeen niitten kanssa. Huomenna sitten kinkkukiusausta... Ihan vähän possupainotteista tää meijän ravinto nyt 😄 Taitaa olla joulukinkkujen teko alkanut kun possua saa nyt niin halvalla 😄

22.10.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...