MAANANTAI

Huomenta! Taas se viikonloppu oli ja meni.. Mitäs muiden arkeen?

19.10.2015
Vipe
Vipe

Meillä toteutuu. Jos iteltä sattuu unohtumaan, tyttö muistuttaa, vaikkei viikon kierrosta vielä oikein tajua.

Jos tytön ajatuksen mukaan mentäis, perhekerhoa ja muskaria olis joka päivä.

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Lapset nauttii rutiineista :) Eikös se niin ollut ;)

19.10.2015
misukka
misukka

Meidän huomista voi jo käydä vaklaamassa esittelyketjussa. Meikäläisen suunnitelmat onkin vuoden päähän tiedossa, romaanikirjailija, heh!

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pm,en loukkaannu 😊

19.10.2015
Vipe
Vipe

Juu, ipu, koitin miettiä että vihreä kaalimato.

Eipä ole ipua näkynyt, eikä ipun galluppeja.

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

PMn ja teekon pienokaisille onnittelut!! :)

miten maaruan totuttelu työpöytään meni? mulla on kans töissä sähköinen pöytä, yleensä aamut seison ja ruokkiksen jälkeen lasken alas ja istun :D ei pysty seisoon sit enää maha täynnä ;) noi ergonomiajutut on hauskoja, kun meillä oli semmoinen vähän u-mallisesti kaartuva lauta, jonka päällä seistään, se parantaa ilmeisesti ryhtiä ja aktivoi syviä vatsalihaksia ja oli itseasiassa ihan kiva keinuskella sen kans samalla ku teki töitä. Toinen on semmoinen tuoli, joka on tavallaan satulatuoli, mut se istuinosa "keinuu" eli aktivoi kanssa keskivartaloa.

sralla, mä vaihdatin talvirenkaat viime viikolla, ku ajelin maanantaina pääkaupunkiseudulle ja oli liukasta. Sit loppuviikko olikin +10C mutta parempi että sitten ku joku kaunis aamu onkin liukasta, ni on ainakin nastat alla jo.

19.10.2015
Mummy83
Mummy83

voi pm😄 ja suuret onnittelut prinsessalle! tennarin pienelle paranemisia! ihanaa tuvitus kun pienen allergiat on nyt selvillä! ja tsemppiä huomiseen! Johan se misukan vauva nyt jumppailee😱 Toivottavasti sralla saat ne renkaat helpolla. mun tarvis ostaa uudet 😒 mä menin vanhaan työpaikkaan tallille. sinne mä menin pari vuotta ennen pojan syntymää kun raksahommia oli täälläpäin huonosti ja meidät Lomautettiin. tuo on kyllä ihana työpaikka 😄 poika jännittää hoitajia kun äiti ja isi ei ole siellä. näin hän on itse sanonut. tänään siellä oli yks hoitaja jonka kanssa tuntuu menevän paremmin kuin muiden. mutta eihän tuo nyt ole ollut hoidossa yhteensä kun 10pv tämä mukaan lukien.

19.10.2015
teeko
teeko

P&M, iputinta tarkoittanet? Eipäs ole sitäkäön kermapersusta hetkeen näkynyt.

Joko mä kuulun siihen hapankermakastiin? ;)

19.10.2015
misukka
misukka

Vipe, sitä ikäeroa on teidän ja meidän nuorimman välillä suunnilleen se vuosi.

Sääkin oot jo "vakiokalustoa" täällä, mutta et sentään hapankermaa. Tää viimeisin pitäis ihan selittää. mutta en osaa. Kiva kun en edes muista sitä nikkiä, joka sitä useasti käyttää. Harvemmin kirjottelee, kolmen lapsen äiti.

Ja älä ota Vipe pahalla tuota hapankermaa, ihan vitsinä kirjoitan.

Täällä ei muuten enää olekaan esittelyketjuja, aina vaan putkahtelee uusia nikkejä, ja sit tulee ihmeteltyä, että kuhahan tuokin on.

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai niin,Tennarin pienelle paranemista 😷

19.10.2015
Vipe
Vipe

Pieni hetki aikaa kun sain lapset reippaasti nukkuun ja koululainen tulee tällei alkuviikosta myöhemmin 😄

Pm tytölle synttäri onnittelut 🎊 on siis ihan pari päivää eroa meidän poikaan niin ja tietysti se vuosi lisäksi 😂

Tuvitus ihana kuulla että teidän pieni voi paremmin 😍 ja tsempit huomiseen operaatioon.. Oliko huomenna? En enää muista kaikkea mitä luin 😄

Maarualle kivaa työpäivää "uudessa" työpisteessä"

Kiitos sralla ja toivottavasti saat ne renkaat vähällä tappelulla..

Teeko toivottavasti tosta on suunta kohti parempaa,hyvä että itkemättä jäi,toivotaan että pian loppuu se kotona itkeminenkin ja lähtee ilolla hoitoon.. Mukavaa työpäivää..

Pigletille tsemppiä sairaala päivään ja pojalle reippautta.. Kiva että pienempi poika oli onnellinen tarhaan pääsystä taas..

Misukallahan on hauska liikkuja,ois kyllä hauska nähdä 😍 meillä ei kumpikaan ole oikein tuosta karhukävelystä piitannut,se on ollut joko kävely tai konttaus muttei siltä väliltä.. No esikoinen otti kyllä sitten myöhemmin karhukävelyn käyttöön mutta vain siksi että polvet oli niin tulehtuneet ettei taipuneet konttaus tai kyykky asentoon niin karhukävelyn kautta mentiin ylös ja alas.. Ja luulin että normaalia ettei lapsi konttaa kun osaa kävellä (ei meillä pieninkään paljon konttas enää mutta sen verran leikeissä että näkee että pystyy siihen) mutta kun ekat paikallis pistokset oli tehty ja sai pois ne pötköt jotka piti jalkoja suorana (vuorokauteen ei saanut liikuttaa niveliä) niin toi sai konttaus hepulin ja meni kuin tuulis pää,itsellä teki pahaa,kun lääkäri oli sanonut että pistos kohdat voi olla arat muutaman päivän jälkeenpäin,nii tuo konttas silti,mua sattui omiin polviin kun ajattelinkin että itse konttaisin kauheaa vauhtia jonkun polvi operaation jälkeen 😲
Sori eksyi aiheesta,mutta siis joo meillä ei ole tuollaista jumppaa harrastettu.. Pienempi tosin ehkä tai nousta karhukävely asentoon ennenkuin oppi konttaan,mutta ei siinä kyllä liikkunut juurikaan.. Misukan pienellä oltava kyllä mahtavat voimat kun tollein loikkii.. Kohta teillä juostaan ja sitten oot helisemässä 😂 oishan se toki hyvä ennen lumien tuloa oppia 😊

Muuta en nyt muistakaan,kun eksyin muistelmiin 😄 ai niin se unohtui aamulla sanoa että jumppaan olen myös tänään menossa.. Lähinnä kaverin seuraksi ei mua itseä toi tunti kamalasti kuvauksen perusteella kiinnostanut mutta kaveri ei viitsi mennä yksin ja mä olen sillei kaikki ruokainen että kyllä välillä voi tehdä jotain mitä ei itse ehkä valitsis,sitähän voi vaikka yllättyä ja tykätä tai jos ei niin saa kuitenkin liikuntaa 😄

19.10.2015
Vipe
Vipe

Maarulla siis ergonomisempi työpiste. Huippua! Onko sähköllä säädettävä työpöytä?

Kiitos kaikille onnitteluista.

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Vioelle ja teekolle kivaa työpäivää! Vipelle tsempitykset kestämään se, ettei talossa ole enää vauvaa.

Hienoa, että teekon poitsu jäi huutamatta tarhaan. Kyllä se siitä. Taisi lomaviikko olla sittenkin hyvästä vaikka kovasti epäilit.

P&Mn neitokaiselle isot synttärionnittelut! Kylläpä se aika juoksee. Ihan justiin vietitte 1v synttäreitä.

Pigletille rauhaisaa sairaalapäivää.

Toivottavasti tennarin pienellä pian helpottaa.

Ihana kuulla, että tuvituksellakin helpannut kun allergiat saatu selvitettyä.

Ja Maarulle iloa päivään sekä intoa opiskella pöydän ja työtuolin uusia ulottuvuuksia :)

Me heräiltiin yöllä kolmesti ja viiden aikasn otin kainaloon. Siinä sit tuhisi siihen asti, että mun kello huuti. Ja vähän pidempäänkin. Mäkin nukahdin vielä pariksi kymmeneksi minuutiksi niin mehän oltiin tarhasta myöhässä, tietenkin.

Keskimmäisen vein siis päikkyyn tänään. Siellä oli pukeudu keltaiseen-päivä. Laitettiin jalkaan verkkarit kun niissä on keltainen raita, sit minion-paita ja minion-sukat.

Esikko lähti kouluun sillä välin kun vein keskimmäistä.

Ja nyt mulla on täällä pieni pupujussi loikkimassa :) Eli tuo vaavi menee karhukävelyasentoon ja loikkaa jaloilla tasajalkaa eteenpäin :D Hauskan näköistä touhua.

Mun pitäis kai aamupalalle ryhtyä. Vielä ole semmoista ehtinyt syödä.

19.10.2015
misukka
misukka

Meillä pienempi kuumeessa. Mikälie onkaan sit. Suu vissii ainaki kipeenä hampaista ku ei mittää taho syyä. Haluu vaan juua mut hyvä et edes juo.

19.10.2015
tennari
tennari

Kiitos! Huh, nopsaan  mennyt 2 vuotta.

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä neiti täytti eilen 2. Tyttö piti hyvin tärkeänä, että hänelle lauletaan.

Isoveljet tuli junalla syyslomalta.

Uusi viikko ja tällä viikolla vihdoin oma muskari.

19.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

huomenta! kiva että yksi vaippaikäinen vähemmän tänään! ja tsemppiä vauvaiän ohittamisen hyväksymiseen! mä viikonloppuna kävin lukemassa mutta heti kun olisin ruvennut kirjoittaman niin tuli joku keskeytys.. pojan serkku oli viikonlopun tos isovanhemmilla niin siellå tuli oltua nyt töihin ja pojan jo vein hoitoon. yö meni ihan plörinäks kun poika heräili ja tuli viereen kun hoito jännittää. itki pitkin aamua taas mutta jäi ilman itkua hoitoon vaikka jännittyneenä. mutta paremmin siis jo 😀

19.10.2015
teeko
teeko

Täällä 1vuotis synttäreistä selvitty.. Nyt on kyllä haikea ja tyhjä olo.. Onhan tuo iso poika ollut jo pitkään,mutta nyt se on niin virallista 😢

Tänään esikoisella kerho ja mulla työpäivä.. Mutta taas saa jättää hyvästit omille tauoille kun koululainen tulee taas eli loma ohi 😄 tosin helpotusta tähän viikkoon tuo että yksi pienistä on lomilla,eli on vain kaksi puettavaa ja vaippaikäistä..

Kovasti ois tehnyt mieli jäädä nukkumaan,mutta eiköhän se viikko tästä taas käynnisty 😊

19.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...