KESKIVIIKKO HUOMENTA!

Mitäs muiden päivään..

14.10.2015
Vipe
Vipe

Mulla kännykkä ja rahat on eri paikassa laukussa. Käsittelen niitä myös eriaikaisesti.

14.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo kyl meilki tehdään tyhmyyksiä jos netissä oon ku lapset hereillä..

Nki, tuo teidän tytön käytös kuulostaa normaalilta lapsen käytökseltä. Itelläki välillä menee hermo ku tekee just päinvastoin mitä sanotaan mut pitää aina yrittää muistaa et lapset on lapsia.. 😊

14.10.2015
tennari
tennari

Nki, mäkään en ihan tajunnut tuota sun kuvausta kännykän tippumisesta. Onko sulla ollut sekä lompakko että kännykkä samaan aikaan kädessä? Ehkä ei kannata kolmea asiaa tehdä samanaikaisesti.

Mutta esikoisen syy kännykän tippuminen ei ole. Itse keskityit useaan asiaan ja jossain asiassa keskittyminen herpaantuu kenellä vain.

14.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos suodatin2! :) Kuopion eteläpuolella ei ainakaan ole lunta. Tuskin perilläkään. Talvikiekot on silti jo alla kun appiukko moisia suositteli kaiken varalta.

Mä olen muuten täysin unohtanut laittaa sulle viestiä. Ehkäpä joku päivä saan aikaiseksi.

14.10.2015
misukka
misukka

Me käytiin Juvalla tauolla. Ei vielä edes puolimatka mut ehkä kohta. Navi herjas, et puoli yhdeksän perillä mut vielä tulee taukoja, eli pitemmäksi menee.

Mä,peesaan vipeä ja tuvitusta, ettei nkin esikon syytä tommonen kännyn tippuminen ole. Ihan on itsessä vika. Keskittyisit lapseen kännyn sijaan kun kerhosta haet. Päiväkodeissa tuonti ja hakutilanteissa kännyt onkin kielletty, että pysyy keskittyminen siellä mihin se kuuluu.

14.10.2015
misukka
misukka

Kiva pm.
Tsemppiä nki. Anteeksi mut mulla vähän iski korvaan että esikon syy kun känny tippu kun jouduit hoputtaa? Siis vai ymmärsinkö väärin lauseen? Toivottavasti et ääneen syyllistänyt lasta,koska jos itse tiputat niin eikös silloin ole niin että olet keskittynyt puhelimeen etkä kerhosta haettavaan lapseen.. Haku tilanteessa kannattaa unohtaa kaikki muu ja olla lapselle läsnä ja iloinen että saat sen kotiin.. Eikä kännykkä kourassa,että hopi hopi,mennään nyt kun kerta sut joutuu taas ottaa riesaksi..

Anteeksi kun sanon suoraa mutta kun olet paininut esikon käytös ongelmien kanssa niin tuossa taas yksi syy esikon huomion hakuun.. Mä jos uppoudun puhelimeen esikoisen ollessa läsnä,niin kyllä se huomionsa hakee ja tulee läpsiin ja paineleen puhelinta.. Ärsyttää vietävästi,mutta enpä voi olla vihainenkaan jos esim. Tänne kirjoittelen silloin kun pitäisi olla lapsen kanssa.. Kun saan siis käyttää kännykkää esim. Soittaa jollekin tai lähettää viestin mutta jos romaaniin uppoudun niin tulee muistutus että nyt äiti puhelin pois ja leikkimään mikä on hyvä muistutus.. En halua muuttua sellaiseksi katse kännykkään olevassa "joo mmmm joo" äidiksi vaan keskittyä lapsiini.. Jotka kuuluu alkavan hiljalleen heräillä..

14.10.2015
Vipe
Vipe

Me tavattiin yksi lapsi ja äiti omasta muskarista siellä kirjastossa. Kiva oli jutella.

14.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pm voi harmi että taaskaan että päässeet siihen muskariin.. 😔

Tuvitukselle mukavaa laatuaikaa,hyvä että lääkkeet saitte molemmille samaan hintaan..

Ihan normaalina piti neuvolassa tota kiukkua ja itsekin totesin että voihan se olla että nälkää kiukkusi kun on syönyt huonosti ja ajan kohdat kiukuille ois voinut olla nälkää,meinaan tänään kun ruoka mennyt normaalisti ei ole kiukkujakaan ollut,ainakaan vielä.. Raukka parka kohtasi elämänsä ensimmäisen nälän tunteen 😄 toivottavasti ainakin näin,jos syö tänään loppu päivänkin hyvin ja illalla puuron niin sitten jos huomen aamuna huutaa niin en tiedä mikä sitten on.. Neuvolassa sanoivat kyllä että jos se nyt pitkään jatkuu siitä eikä ala palautuu normaaliksi niin sitten lääkäriin.. Korvat katsoi vielä uudestaan ja ne edelleen siistit.. Joten eiköhän tää tästä ala elämä voittaa 😄

14.10.2015
Vipe
Vipe

Kirjaston muskari oli syyslomalla tänään. Tyttö leikki siellä kyllä mielellään taas.

14.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta. Koht tarttis reeneihin kammeta. Tosin toissapäiväset kyykyt veti jalat niin tukkoon et en tiiä mitä siel voin tehdä. 😂 Tarttee kysellä et millä sais näitä kunttuja vetreytymään.. 😀

Eilen käytiin Jyväskylässä.

Tänää jos siivottas meillä yks varasto ni saatas siskon tavarat sinne huomenna väliaikaissäilytykseen. 😊

14.10.2015
tennari
tennari

Vipe, samaa ajattelen kuin teeko tuossa nuoremman lääkärissä käyttämisestä. Jospa lääkäri ehtis nuorempaa tutkia samalla kuin terkka antaa esikoiselle pistoksen.

Teillähän nuorempi rohkeampi, että eilinen ja tän aamuinen huuto ei ole tavallista (ellei eilen sitten pelästynyt labrassa). Kotona ei ole tarvinnut aamusta pelätä.

14.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teekolle työpäivää ja p&m:lle muskaria..

Juu sanon silti vielä terkalle noista kohtauksista,mutta muuten diagnoosi on aika selkeä..

14.10.2015
Vipe
Vipe

Pigletille mukavaa ja nopeasti menevää päivää yksin kolmikon kanssa..

Misukalle mukavaa reissua tällei uudestaan..

On tuo ilmeisesti on vauvarokkoa koska lämpöä ei enää yhtään mutta rinta,niska ja ohimo on vähän kirjava.. Ei mitään selkeää näppylää mutta sellaista punaista ihottuman näköistä.. Ja toi vauva rokko aiheuttaa ärtyysyneisyyttä (onko toi sana) ja sellainen toi on ollut ja huudot ehkä sitä.. Kun siis jo kuume vaiheessa oli välillä ihan pirteä,mutta sitten kun joku sanoi moi niin suuttui ja alkoi itkeä..

14.10.2015
Vipe
Vipe

Mä vipe ehkä käyttäisin uudestaan pojan lääkärissä. tsemppiä paljon!!! misukalle hauskaa reissua! mä lähden töihin. fiilis on hyvä ja pirteä vaikka poika yöllä heräsi kun oli nähnyt unta lohikäärmeistä

14.10.2015
teeko
teeko

Vipelle hyvää ryöpäivää, koita jaksaa. Hyvä, että on terkkarissa käyntiä (neuvolassa) teillä tänään, niin saat nuoremman asioista tuoreeltaan jutella.

Pigletille ja misukalle kivaa päivää.

Keskimmäisellä vielä tänään koulua, ukki tulee hakemaan illalla, matkailevat junalla ja autolla mummolaan. Syyslomaa keskimmäiselläkin.

Meillä olis tänään se kirjastomuskari. Tyttö intoili siitä eilen:" Huomenna muskari." Nukuu tosin pieni vielä.

14.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Yöaikana jos noita huutoja tulis ni laittaisin kauhukohtauksen piikkiin, mut se keskellä päivää oleva huuto ei mätsää siihen. Toivottavasti selviäö, mikä pientä keljuttaa.

Me ollaan jo "töissä", eli siis isännän työpaikalla. Toi Sellon prisma aukee vasta kasilta ni ei päästy sinne shoppailee soseita, vaippoja ja muuta reissutarvetta ja kuluttamaan aikaa. Pojat piirtelee hetken ja mä viihdytän vauvaa. Tossa likempänä kasia lähdetään sit tallustaa mun mummon luokse.

Kiva, et piglet sai seuraa eilen. Ja toivotaan rauhallista päivää lasten seurassa.

14.10.2015
misukka
misukka

Aloitan aamun nyt aikaisin koska vauva sai ihme huuto kohtauksen mikään ei kelpaa.. Mutta kun mies laittoi viestin ja otin puhelimen käteen niin vauva hiljeni tuijottaan valoa.. Nyt en sitten uskalla laittaa pois 😂 Siis kuumeiselta toi ei enää tunnu,en tosin ole mitannut,mutta heräsi vähän ennen kuutta huutaan ja mikään ei kelvannut,hetkeksi heltisi mutta ainoa asento oli kun seisten pidin sylissä pysty asennossa,jalkoja alkoi palelee ja kädet väsyä,niin istuin niin jatkui heti.. Ja se oli sellaista ihan päätöntä huutoa aivan kuin ois joku hätä,meidän vauva ei yleensä edes itke noin,oisko koskaan itkenyt.. Sama juttu oli eilen aamulla,paitsi silloin kelpas vesi nyt ei.. Ja siellä labrassa sai samanlaisen kohtauksen.. Pitää varmaan neuvolassa sanoa.. Toi ei kuitenkaan ole normaalia tolle,kun ei toi järjestä mitään kohtauksia saati huuda niinkuin päätä vietäis 😔

Tänään siis työpäivä,pojan pistos neuvolassa ja illalla äiti tulee poikien kanssa niin pääsen jumppaan.. Pitäis kai vähän synttäreitäkin suunnitella,mutta jotenkin ei saa aikaseksi,kun päivät menee touhua täynnä..

Joo eipä tässä muuta,yritän vielä nukkua,jospa vauvakin nukkuis,puolisen tuntia ehdin torkahtaa.. Ellei tuo sitten ala huutaan heti kun laitan "valon" pois..

14.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...