TIISTAI

Huomenta vaan taas.. Mitäs ihmisten päivä pitää sisällään...

13.10.2015
Vipe
Vipe

No ois kyllä ihan fiksu sinänsä että lapsille oma jono.. Ja samalla ovat saman tien varautuneet avustajaan,meillä kun menee aikaa siihenkin että käyvät huikkaamassa jonkun apuun.. Me ei pojan kanssa onneksi tarvita,aluksi oli varalta,mutta koska aina se toinen ollut siinä turhaa niin nyt uskallan jo varmaksi sanoa ettei tarvi hakea ketään että pärjätään kyllä..

P&M pienempi vetäsi päikkärit puol kahdesta lähes kuuteen eli reilu 4 tuntia jonka jälkeen ei lämpöä ollut vaikka vain aamulla olin antanut lääkettä.. Pieni energia pakkaus oli eikä enää hirveän herkkä.. Vatsa oli edelleen löysällä,mutta muuten ihan ok.. Puuroakin söi jonkin verran.. Yötä vasten en antanut lääkettä,ajattelin kun ei ollut lämpöä niin en anna jotta näen aamulla todellisen tilanteen.. Nukahti heti kun laitoin sänkyyn vaikka ajattelin ettei ehkä nukahda kun nukkui päivällä niin paljon,mutta tosi väsynyt taitaa olla..
Ja meillä sillei hyvä että mennään huomenna pojan lääkepistokselle ja lääkäri lupasi että jos tarve vaatii niin neuvolan täti voi huikata hänet katsomaan tota pienempää.. Eli ei tarvitse onneksi aamusta miettiä että onko tarvetta vai ei,kun jos ei soita heti aamusta niin ei välttämättä saa aikaa.. Nyt saa seurailla tilannetta siihen asti että on pojan aika eli osaa suunnitella jo nyt että joka tapauksessa menemme sinne.. Mut tietysti toivoa sopii ettei ole tarvetta lääkärin tulla katsomaan.. Tahtoisin jo ohi koko taudista ja vielä sen muutaman viikon siihen päälle,niin ei tarvis pelätä että on samaa kuin esikolla.. En sitten tiedä että laukaisiko sillä virus tulehdukset vai tulehdukset viruksen,mutta koko ajan tota vauvaa kyttään ja nyt on välillä tuntunut että kävelee kömpelömmin.. Kai kuvittelen kaiken.. Menee kuitenkin kyykkyyn eikä kaiketi ole turvonneita niveliä,tosin jos on vasta alussa..

Joo pitäis olla miettimättä ja tiedänhän jo ettei se ole maailman loppu,mutta eihän sitä silti lapselle toivo ja jokaisellahan se on yksilöllinen joten ei ole välttämättä niin helppo tapaus kuin esikoisella.. Ja onhan se hyvä sinänsä pelätä ja kytätä että ainakin huomaa ajoissa eikä lapsen tarvi montaa yötä huutaa kipujaan niinku esikoisen..

No nyt tää on taas tätä nukkuma valmiin jaarittelua 😄

13.10.2015
Vipe
Vipe

Miten Vipe sun nuorempi poitsu nyt? Eiks ollut niin että tarvittaessa keskiviikkona uudestaan lääkäriin? Toivottavasti ei tarvitse kuitenkaan mennä.

Oliko Pigletillä vieraita tänään?

13.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos Maaru :)

Se on kyl fiksu tossa Nummelassa ku on normaalijono, sit pissanäytteet ja kolmantena lapset ja päivystyspotilaat.

Isompien muksujen vermeet on pakattu, omat ja vauvan kamat on kerättynä mut pitää tunkea vielä kassiin. Noinkohan on kaikki kasassa. Vauvallekin mulla on 2 haalaria, välikausari ja toppis. Samoin noi isommat muksut varauduttu toppavehkeillä.

Vielä hiustenpesulle pitäis tässä illasta revetä. Huomenna sit herätys puoli kuusi. Huoh.

13.10.2015
misukka
misukka

iltaa! meillä on kanssa onneksi lapsille omat vuoronumerot. tai meidän omaan ei pääse ollenkaan ilman vuoronumeroa mutta Nummelassa oon käynyt niin siellä on lapsille oma. mä oon ollut vaan töissä ja töissä. välillä käynyt nopeasti lukemassa teidän kuulumisia. hyvin on mennyt mutta väsynyt oon melkein koko ajan

13.10.2015
teeko
teeko

Jos muistan oikein, niin meillä on lapsille oma vuoronumerojono labrassa.

13.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Seurakunnan muskarista on taukoa ihan 2 viikkoa, ja perhekerhonkin torstain ja perjantain ryhmät lomailee, mutta tänään tosiaan oli perhekerho tuossa kirkolla.

13.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivottavasti outskan pienellä ollut mukava teatteri retki 😊

Mukavaa reissua Misukan perheelle,tsempit pakkaamiseen.. Lapsille pakkaaminen on kyllä.. Kun siis kyllä itse nyt vielä pärjää jos nyt sitten tuleekin luvattua kylmempi jne. Mutta lapsia ei viitsi palelluttaa eikä hikoiluttaa ja sitten vielä pitää varautua vahinkoihin ja vaipan ylivuotoon yms. Ja etenkin jos lähtee reissulle niin ettei ole pyykinpesu mahdollisuuksia (ainakaan helposti) niin vaatetta kyllä saa pakata 😂

Piglet toivottavasti vieraat tuli,jaksamista.. Paremminhan sitä jaksaa kun on seuraa ja tekemistä kotiin jos jää makaan niin päivä ei käynnisty ollenkaan.. Teillä ollut kyllä ainainen "aamu" 😓

P&M eikö teillä kerhot lomaile meillä täällä ei ole kerhoa syyslomalla 😔

Voi luoja,meidän labraan lähtö venähti kun sai olla koko ajan vaippaa vaihtamassa yms. Pienempi veti kahdet vai kolmet ruikulit ennenkuin päästiin lähteen.. Sitten oli totta kai jäätävä katsomaan kun paloauto harjoitteli nosturin käyttöä.. No labrassa olikin sellaiset kivat 31 henkeä ennen meitä+ajan varanneet+ne joilla oli "muut asiat" vuoronumero.. Kun noi ottaa noita kaikkia sekaisin eli vaikka olisit seuraava saattaa silti mennä ennen muutama muu ihminen.. Hetken mietin jäädäänkö edes odottaan.. No mietin että pakko jäädä kun verikokeet pitää ottaa ennen lääkettä ja pitää olla tietty aika lääkkeestä kulunut eli mikä vain päivä ei käy ja seuraava mahdollinen päivä on vasta ens tiistai ja se on samalla myös vika mahdollinen päivä ja mikään ei takaa etteikö silloinkin ois jonoa.. No 20 henkeä meni tosi nopeasti kun osa oli lähtenyt meneen.. Sitten tuli ilmeisesti ruoka taukojen aika,kun hidastui ja näytteen ottajat väheni.. No meidän toipilas menetti hermonsa,tai sattui johonkin tai en tiedä mutta huusi ja mikään ei kelvannut ja oli kärsivän näköinen ja jos joku sanoi sille jotain niin loukkaantui ja alkoi itkeä,siis vaikka se ois ollut minä tai isoveli.. Ei toi ole koskaan saanut tuollaisia raivareita joten pistin sen piikkiin että on kipeä.. No siinä kun Hyssytin vauvaa ja paimensin kolmea muuta (jotka Luojan kiitos oli ihan älyttömän nätisti) niin yksi hoitaja sitten kysyi onko meillä aika vai ja kun sanoin että vuoro numero,niin se totesi muille että haittaisko jos hän ottais meidät siitä välistä ja kukaan ei vastustanut (jos edes kuuli kysymystä vauvan itkulta) joten päästiin sitten n. 5 numeroa aikaisemmin sisään.. Tai kysyi se vielä kenestä otetaan ja kun näytin poikaa niin totes että tarvitsisi sitten kyllä apua,mä totesin että ei olla kyllä aikasemmin tarvittu kiinni pitäjää niin otti meidät sitten.. Ja hienosti poika hoiti taas homman ja piti käden liikkumatta vaikka otti tällä kertaa isolla neulalla.. Ja vauvakin hiljeni heti huoneessa.. Osoitteli jopa jotain katossa olevaa luukkua ja iloisesti jokelteli (tuli olo että lapsi on koulutettu huutaan että päästään jonojen ohi 😝) mutta sitten kun aloitin pukemis rumban nii itku alkoi jälleen.. Sain pukemis apua joltain naiselta,mutta tuntui silti tuskaisen pitkältä ajalta pukea ja vauva huusi lopulta vaunuissa itsensä uneen.. Huusi oikeastaan vähän aikaa vielä vaikka näytti muuten olevan jo unessa.. Kotona piristyi niinkin paljon että söi reippaasti ja vähän leikkikin ja nyt taas nukkuu..

Että sellainen ihana aamupäivä.. Olipahan napakka alku päivään,kyllä itsekin ois voinut painua nukkumaan.. Kun siis ei se loppunut tohon vaan kotiin päästyä tottakai kamala kiire ruuan ja unien kanssa 😅

13.10.2015
Vipe
Vipe

Huomenet

Vipellä onkin pitkä päivä. Huh. Hyvä, että vaavin kuume on laskusuunnassa.

Toivottavasti piglet saa vieraita. Miusta aika koomista, että joku sulle sanoo, et kahtovat miten yö menee :D Tuskin ainakaan kovin paljon huonommin voi oikeasti mennä ku sulla viime yökin ollut. Jaksamista päivään!

PMlle kivaa kerhoilua.

Mulla ei ole mitään käryä viime yöstä, paitti fiilis, et kokoajan on saanu olla tutittamassa. Ja kun pissavaippaa vaihdoin, ni uuden vaipan laitettuani, ni niitä reunoja läpikäydessä vauva pissi niin, et mun käsi kastu. Mä en edes ymmärrä miten se on mahdollista. Mut näin kävi. Ohivuotoa ei kuitenkaan ollu.

Meillä tänään pakkailua kun huomenna lähdetään Kainuuseen. Aamusta isännys heittää meidät mun mummon luokse aamupäiväksi, menee ite yhteen palaveriin ja sit puolen päivän hujakoilla nokka kohti pohjosta, tai no koillista.

Pojat on jo keräilleet omaa vaatekasaansa olkkarin sohvalle. Mun pitäis vielä kaivaa omat ja vauvan vermeet.

Kolmeksi päiväksi on kyllä käsittämätön määrä roinaa, kun pitää varautua kylmään ja vähän vähemmän kylmään keliin. Vauvallekin pitää rontata matkasänky mukaan. En tiedä, viittiikö vaunuja kiikuttaa mukana. Isännys haluaa tussarinsa mukaan ja sillä metsästyskamppeet kaiken muun lisänä. Onneksi on iso auto.

Kait mä lähden kaivaa vauvalle toppahaalaria autsista nyt kun se nukkuu aamupäikkyjänsä.

13.10.2015
misukka
misukka

Meillä perhekerho. Keskimmäinen koulussa. Esikoinen syyslomalla jo mummolassa.

Muihin kysymyksiin sain jo vastauksia.

13.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivottavasti piglet saat vieraita.

13.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä "normi" työpäivä.. Esikoisen kanssa mennään verikokeisiin kun ennen ens viikon perjantaita pitää käydä niin käydään jo tällä viikolla alta pois,kun vielä muistaa eikä ole kerhojakaan ja tänään ei kumminkaan voi vauvan takia puistoilla niin saadaan sentään vähän ohjelmaa ja raitista ilmaa.. Samalla on myös pitkä päivä.. Tai ei kauhean 10,5 tuntia ja onhan Päikkäri tauko välissä..

Eilen mun äiti kävi niin pääsin esikoisen kanssa puistoon ettei se ihan hypi seinille.. Tänään saa pyöräillä verikokeisiin niin saa energiaa kulumaan..

Vauvalla edelleen kuumetta mutta enää vaan 38 eli huomattavasti vähemmän kuin eilen.. Eli ehkä tämä hiljalleen tästä..

Mukavaa päivää kaikille 🌞

13.10.2015
Vipe
Vipe

Samaan aikaan pistettiin aloitus.

13.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...