Maanantai ja Arki alkaa taas

Huomenta kaikille! Mitäs muille uuteen viikkoon? Se ois syysloma.. Ei vaikuta mulla muuten paitsi että koululainen ei tule (niin ainakin käsitin ja oletan) eli sinänsä rennompi viikko että mullakin on tauko Päikkäri aikaan 👍

12.10.2015
Vipe
Vipe

Nki:lle mun piti sanoa, että älä ole liian ankara esikolle.

Hän saattaa reagoida muuttoonne ja uuteen kotiinne, juuri noin kuin kerrot, pissalla juoksemalla.

Uudessa ympäristössä ei kenties vielä malta keskittyä vessassakäyntiin.

12.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuli tosta misukan panadolin lopumisesta mieleen. Meil on molemmat muksutpärjänneet 1 pullolla molempia. Buranaa ja panadolia. Taitaa esikon jäljiltä olla molempia viel 1/2 pulloa jäljellä molempiavaik muutaman kerran annettu myös tolle pienemmälle neidille niistä. 😀

12.10.2015
tennari
tennari

Pikaista paranemista pienelle. Toivottavasti ei ole vakavaa.

Meillä kohta 2-vuotiaalla ei vauvarokkoa ole ollut.

12.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuvitus sua jo kaipailin kunnes muistin että puhelin huollossa 😂

Pm,pienemmällä ei kuume noussut enää niin korkealle kuin vielä yöllä,mutta oli kuitenkin sen verta että illalla sai lääkkeen ja oli vähän väsynyt ja tosi itku herkkä.. Ja vaikka oli tosi väsy niin ei meinannut nukahtaa illalla ois vaan nyhjännyt sylissä.. Ja tässä illalla sai sellaisia virtapiikkejä että pieniä hetkiä oli iloinen ja virkeä sitten taas tuli itku jostain pienestä..

12.10.2015
Vipe
Vipe

Vipe, mikä sun pienemmän terveystilanne on nyt?

Itse olin keskimmäisen lapsen koulun vanhempainyhdistyksen kokouksessa.

12.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Piglet,toivottavasti ei kamalaa iltaa ole luvassa.. Meillä esikoisella epäiltiin että ois voinut olla vauva rokko tossa jossain 1,5 vuotiaana noin,en muista tarkkaan.. Mutta se oli vähän laimea sekä kuumeen että näppyjen osalta niin en tiedä.. Lämpöä siis oli tosi vähän ja pari päivää ja näppylä oli ehkä pari..

Toivottavasti Misukan ukko saa itseään niskasta kii että alkais tapahtuu.. Mä en malttaisi odotella uutta taloa.. Etenkään niin ettei etene yhtään mihkään..

12.10.2015
Vipe
Vipe

No en mä tiedä hyvästä kaudesta mut vakioitunu noi heräämiset about kahteen-puoli kolmeen ja viiteen-puoli kuuteen. Sit vaihtelevasti jää viideltä kitisee ettei enää nuku tai voi nukkua puoleen seiskaan. Ite kun eksyy nukkuu joskus yhdentoista jälkeen, ni eihän tuohon hirveesti ehdi unta keräämään. Mutta ko ei uni mullakaan tule sillon ysiltä kun saa isommat pojat petiin. Ja pitää iltapalaa syödä ja suihkussa käydä, ni se pari tuntia menee äkkiä kun erehtyy lösähtää sohvaan. Ei sieltä jaksa nousta ylös edes iltapalan takia.

Täällä on tainnu taas se homekasvusto räjähtäny jonnekin ku yskittää minnuuki niin, ettei taho henki kulkea. Ihme, ettei toi esikko juurikaan yski. Luulis, et se olis jo ihan lukossa.

Tai sit mä oon nyt herkistyny tolle ihan tosissaan.

Sais se ukko kyllä hoitaa sen suunnittelijan, että päästään raksaa sitä uutta taloa. Tässä mökissä ei kauaa kyl pysty olee.

Mua ärsyttää taas ukossa toi, ettei se saa mitään hoidettua. Sillä oli niin kauhee kiire rakennusvalvonnassa käydä kyselee lupajuttuja, mutta ko siellä näytettiin vihreetä valoa ni kiire loppu just. Mitään ole tapahtunu kahteen kuukauteen.

12.10.2015
misukka
misukka

Toivottavasti nyt perjantaiksi paranee kun täyttää vuoden.. Silloin ois 1v kuvaus ja lauantaina juhlat.. Kiva jos on perjantaina näppylä naamana 😭

12.10.2015
Vipe
Vipe

Mutta siis käytännössä ei mitään apua saatu.. Samaan malliin hoito kuin nyt ja aika auttaa.. Toisaalta hyvä,ettei mitään sen kummempaa vaan perus panadol ja lepo auttaa mutta tietysti ois kiva kun menee lääkäriin että löytyis syy jonka voi jollain lääkkeellä hetkessä lääkitä pois 😄

12.10.2015
Vipe
Vipe

Misukka,toivottavasti helpottaa yöheräilyt,kun eikös teillä ollut jo ihan hyvä kausi jossain välin?

Lääkäri epäili että meidän vauvalle on lykännyt tupla taudin.. Epäili Rinovirusta (en tie miten kirjoitetaan) mutta siihen ei kuulu korkea kuume,vaan toi kolme päivää kestänyt korkea kuume viittaisi vauvarokkoon,johon ei taas kuulu nuha yms. Se viime viikon yhden päivän lämpöily oli ilmeisesti tohon virukseen kuuluvaa ja aika näyttää nyt että onko tämä uusi kuume vauvarokkoa.. Keuhkoissa ei kuulunut mitään ja korvat oli terveet.. Jos kuume ei hellitä niin keskiviikkona uudestaan näytille,mutta silloin meillä sopivasti pojan pistos että menee siinä samassa sitten..

12.10.2015
Vipe
Vipe

Huomenta

Vipen pienelle toivon pikaista paranemista. Hurjissa lukemissa pyörii kuume. :( Mut hyvä, että jalat toimii.

Pigletillä ollut kehno yö :( Jaksamisia päivään.

Meillä on joku mystinen yöheräilykausi kanssa menossa. Kolmen maissa laskin et oli neljäs herätys sen jälkeen kun yhdeltätoista menin itse nukkumaan. Buranaa annoin joskus neljän hujakoissa ni nukuttiin me sit jostain viidestä puoleen seiskaan jolloin vaan tissi suuhun ja melkein kasiin asti unta.

Eilen totesin, et Panadol loppui, taas. Täytyy tänään käydä hakemassa uus pullo.

Illalla olisi yhdistyksen talousarvion tekoa. Kiinnostaa ku kilo sitä ihtiään. Ei oikein jaksaisi ajatella tuollasia.

12.10.2015
misukka
misukka

Vipelle ja Pigletille voimia päivän asioihin.

Vipe, pyydä lääkäriä katsomaan nuoremman korvat myös tympanometrillä. Se ei satu, antaa korvasta naksuttavan äänen ja käyrän, josta lääkäri näkee, onko korvatulehdus vai ei.

Pelkkä korvalamppu ei välttämättä asiaa kerro.

Tervehtymistä pienelle.

12.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Piglet tsemppiä ja jaksamista päivään,kyllä on kehnoksi jäänyt unet..

Mä täällä seurailen merkkejä,mutta toistaiseksi hyviä.. Esikko oli jalaton vaikka kuume lähenteli vasta 39 astetta ja lämpö ei laskenut kuin asteen verran kuume lääkkeellä.. Vauvalla jalat toimii vaikka kuume oli siellä lähes 40 ja se laski normaali lukemiin lääkkeellä.. Väsynythän tuo on ja käsi koko ajan korvassa,joten lääkäriin kyllä vien varmuudeksi että jos on korvatulehdus niin päästään hoitaan sitä ennen kuin tulee kipeäksi.. Ei siis huuda ja valita korviaan,tosin on nyt kuumeen takia saanut lääkettä,että yöllähän saattoi korviaan huutaa kunnes sai lisää lääkettä..

12.10.2015
Vipe
Vipe

Muuten sitten voikin olla rankempaa,kun vauveli on tosissaan kipeä.. Heti kasilta koitan saada lääkäri aikaa.. Yöllä jouduttiin herään lääkitseen koska kuume hipoi lähellä 40 astetta vaikka oli illalla saanut lääkettä ja oli levossa.. Oli ihan polttavan kuuma ja huusi kuin hyeena.. Isompi on onneksi unen lahjoissa äitiinsä tullut eikä herää vaikka pommi räjähtäis.. Nyt pienempikin vähän viileämpi ja nukkuu.. Tää on nyt kolmas päivä kuumetta ja tuntuu että pahenee päivä päivältä..
Työpäivä joka tapauksessa.. Ja toivon että saan lääkäri ajan johkin fiksuun aikaan eikä just ruoka tai Päikkäri aikaan..

Siinä ne onkin sitten suunnitelmat,eipä paljon muuta kun olen yksin ja toinen on kipeä,niin kotona ollaan sitten kaikki..

12.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...