Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Haluan erota, mutta miten edetä

Eli perheeseen kuuluu minä mies ja tyttö 1v . Asumme omakotitalolla jossa velkaa samanverran, kuin mitä asunto maksoi sillä otimme muutaman tonnin ylimääräistä ostohetkellä. Nyt tilanne on toivoton haluan pois heti mies taas ei halua erota. Ja kun puhun ääneen niin hän pistää paikkoja palasiksi . :( talosta varmaan jää sitten velkaa molemmille ainakin välittäjän palkan verran. Mutta miten voin lähteä etten nyt pilaa omia luottotietojani ja että mies ei raivoissaan pilaisi asuntoa!! Pliis vastatkaa jotain

11.10.2015
puhvelimamma
puhvelimamma
newborn baby

Vipe antoi saman neuvon, jonka olisin antanut itsekin. Oma järkyttävä kokemus vastaavasta tilanteesta. Pikkuhiljaa pakkasin tavarat talosta, jossa ei muuttokuormaa kunnolla edes oltu ehditty purkaa. Vein tavaroita pois päivä kerrallaan ja lopulta pääsin kokonaan pois. Kaikin puolin todella traumaattinen kokemus, enkä toivo sellaista kenellekään. Tuossa vaiheessa ei ole muuta neuvoa- lähde pois. Kirjoituksesta on jo aikaa, toivottavasti olet turvassa.

31.8.2016
Fatu
Fatu
6-month-old baby

Mä en asioista paljon tiedä,mutta mies vaikuttaa agressiiviselta joten en mäkään kyllä paljon enää puhuisi ja kuuluttais asioista..

Jo se kertoo että olet erosta puhunut ja mies vaan alkaa hajottaa paikkoja,että hän ei aio muuttua.. Asiat voi vain mennä pahemmaksi ja mies voi alkaa vahingoittaa muutakin kuin omaisuutta..

Tee valmistelut hiljaisuudessa ja lähde.. Olet miestä jo varoittanut,joten laita asiat kuntoon ja lähde,muuten et ehkä enää uskalla..

Raha on pienin murhe..

11.10.2015
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Oletko puhunu miehes kanssa jos kävisitte puhumassa jonku ulkopuolisen kanssa teidän tilanteesta. Parisuhdeneuvola tai seurakunnan diakonissa. Jos miehesi älyäisi siellä asioita. Tai kirjoita kirje miehellesi miltä sinusta tuntuu. Älä moita miestäsi kerrot vain omia mietteitä ja sinusta tuntunut hänen teot yms. Ymmärtäisikö hän silloin sinua paremmin.

Maarualle myös nostoa että hän vastaisi kun ymmärtää paremmin lakipykälät.

11.10.2015
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...