Haluan erota, mutta miten edetä

Eli perheeseen kuuluu minä mies ja tyttö 1v . Asumme omakotitalolla jossa velkaa samanverran, kuin mitä asunto maksoi sillä otimme muutaman tonnin ylimääräistä ostohetkellä. Nyt tilanne on toivoton haluan pois heti mies taas ei halua erota. Ja kun puhun ääneen niin hän pistää paikkoja palasiksi . :( talosta varmaan jää sitten velkaa molemmille ainakin välittäjän palkan verran. Mutta miten voin lähteä etten nyt pilaa omia luottotietojani ja että mies ei raivoissaan pilaisi asuntoa!! Pliis vastatkaa jotain

11.10.2015
puhvelimamma
puhvelimamma
2 years, 5-month-old toddler

Vipe antoi saman neuvon, jonka olisin antanut itsekin. Oma järkyttävä kokemus vastaavasta tilanteesta. Pikkuhiljaa pakkasin tavarat talosta, jossa ei muuttokuormaa kunnolla edes oltu ehditty purkaa. Vein tavaroita pois päivä kerrallaan ja lopulta pääsin kokonaan pois. Kaikin puolin todella traumaattinen kokemus, enkä toivo sellaista kenellekään. Tuossa vaiheessa ei ole muuta neuvoa- lähde pois. Kirjoituksesta on jo aikaa, toivottavasti olet turvassa.

31.8.2016
Fatu
Fatu
2 years, 11-month-old toddler

Mä en asioista paljon tiedä,mutta mies vaikuttaa agressiiviselta joten en mäkään kyllä paljon enää puhuisi ja kuuluttais asioista..

Jo se kertoo että olet erosta puhunut ja mies vaan alkaa hajottaa paikkoja,että hän ei aio muuttua.. Asiat voi vain mennä pahemmaksi ja mies voi alkaa vahingoittaa muutakin kuin omaisuutta..

Tee valmistelut hiljaisuudessa ja lähde.. Olet miestä jo varoittanut,joten laita asiat kuntoon ja lähde,muuten et ehkä enää uskalla..

Raha on pienin murhe..

11.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...